- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.755
- 448
- Konu Sahibi yalanckarnca
-
Pusula bende de var. 2 haftalık çalışma planı yaptım bitireceğim inşAllah
Tarih çözmemezlik yapma sakın çöz
Lisanslara öyle oldu diye bize olmayabilir çok tepki aldılar çünkü Atatürk ile ilgili sormadılar diye
Her şey beklenir ösym den. İki duruma da hazırlıklı olmak lazım
Planını benimlede paylaşır mısın ?? kafam çok karıştı cünkü nerden baslasam nasıl yapsam bilemedim soru bankası olarakta evveliyatı aldım. Lisans sınavından sonra diğer sorular cok sıradanlaştı o psikolojiye büründüm resmen :18:
Ben tarih temelini Pelin Yüzal Enöz diye bi hocadan almıştım onun videolarına bakabilirsin. Sıkmadan temel seyleri veriyor. Hakan Dede ylede pekiştirdim. Ramazan Yetginde cok iyi özellikle Cagdas Türk Tarihnde. Kesinlikle bakmanı öneririm tarihin iyi değilse.
Ramazan yetgin kesinlikle cok iyi.
Hakan hocanin da anlatimi cok iyi ama 15 - 20 dk dan sonra seai beni rahatsiz esiyor
Pelin hocayi ilk defa duydum arastiriim hemen
Cok saol :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim plan pusulaya göre kızlar paylaşırım tabi yarın özelden atayım sizlere.
bu arada mimoza bende var pdf olarak- pusula istersen atayım sana boşuna para dökme
bu arada mimoza bende var pdf olarak- pusula istersen atayım sana boşuna para dökme
Evet cok sevinirim. 2 si icinde :)
Pdf olursa isteykende calisma sansim olur.
Mailimi vereyim mi ? Ya da Nasil yapabiliriz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet mail gerekiyor :87:
Kızlar bir de sizin egitim bilgilerinizde eksiklik var mı ? MYO adı ve kodu.2 yıldr böyle bir şey yoktu yeni çıkarmışlar. Dilekçe yollanması gerek dedi ösym yolladım hala düzeltilmemiş
bende öyle bir şey yok :26: okul adı ve bölüm-kodu vardı sadece.:26:
Benimde öyleydi :26: klavuza yeni eklenmiş galiba bi bak istersen kimseninde pek bişeyden haberi yok zaten. Ösymyi aradım dilekçe dediler yolladım benle aynı gönderen arkadasmn düzeldi benim dilekçe duruyor
neyin klavuzu göremedim ya başvurular çokta bitti zaten. link atabilir misin nerde ne yazıyor :44:
4 agustosa kadar zamanı var bunun. link atmak yasak degil mi ki :44: du özelden atayım
bekliyorum ........
5 dk da 1 msj yazabilirsiniz dediği için bende bekliyorum klavuzu buldum link atıcam
Mesaj kutunuzu boşaltır mısınız bağyan
Merhaba kızlar.. Bana Ön lisans için deneme tavsiye edebilir misiniz ? Çözüp beğendiklerinizden, sınava yakın olanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?