önlisans deneme önerisi

Acikcasi planini paylasma sansin varsa bende cok sevinirim. Kendim plan yaptigimda uygulayamiyorum. Ama birinden alirsam arkadasimin emegine saygidan midir bilmem program disina cikmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ramazan yetgin kesinlikle cok iyi.
Hakan hocanin da anlatimi cok iyi ama 15 - 20 dk dan sonra seai beni rahatsiz esiyor
Pelin hocayi ilk defa duydum arastiriim hemen
Cok saol :)

O benim ilk göz ağrım

Benim plan pusulaya göre kızlar paylaşırım tabi yarın özelden atayım sizlere.

bu arada mimoza bende var pdf olarak- pusula istersen atayım sana boşuna para dökme

Benim plan pusulaya göre kızlar paylaşırım tabi yarın özelden atayım sizlere.

bu arada mimoza bende var pdf olarak- pusula istersen atayım sana boşuna para dökme

Evet cok sevinirim. 2 si icinde :)

Pdf olursa isteykende calisma sansim olur.

Mailimi vereyim mi ? Ya da Nasil yapabiliriz?

Kızlar bir de sizin egitim bilgilerinizde eksiklik var mı ? MYO adı ve kodu.2 yıldr böyle bir şey yoktu yeni çıkarmışlar. Dilekçe yollanması gerek dedi ösym yolladım hala düzeltilmemiş

Kızlar bir de sizin egitim bilgilerinizde eksiklik var mı ? MYO adı ve kodu.2 yıldr böyle bir şey yoktu yeni çıkarmışlar. Dilekçe yollanması gerek dedi ösym yolladım hala düzeltilmemiş

bende öyle bir şey yok :26: okul adı ve bölüm-kodu vardı sadece.:26:

bende öyle bir şey yok :26: okul adı ve bölüm-kodu vardı sadece.:26:

Benimde öyleydi :26: klavuza yeni eklenmiş galiba bi bak istersen kimseninde pek bişeyden haberi yok zaten. Ösymyi aradım dilekçe dediler yolladım benle aynı gönderen arkadasmn düzeldi benim dilekçe duruyor

Benimde öyleydi :26: klavuza yeni eklenmiş galiba bi bak istersen kimseninde pek bişeyden haberi yok zaten. Ösymyi aradım dilekçe dediler yolladım benle aynı gönderen arkadasmn düzeldi benim dilekçe duruyor

neyin klavuzu göremedim ya başvurular çokta bitti zaten. link atabilir misin nerde ne yazıyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…