• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önlisans deneme önerisi

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
533
133
Merhaba kızlar.. Bana Ön lisans için deneme tavsiye edebilir misiniz ? Çözüp beğendiklerinizden, sınava yakın olanlardan :ssz:

beyaz kalem aldım ama zor geldi açıkçası. dershane denemelerime nazaran zor yani... zorlasın diyorsanız soruları kpss mantığında...

Valla son mu degil mi bilmiyorum. Kitap seklinde birlestirilmis fasikül gibi. Kitapcigi cekip kopariyorsun...

Hmmm tamam canım sanırım benim söylediğim farklı simdi yeniden netten baktım da. Gk Gy ayrı ayrı denemeymiş benim bahsettiğim

bende beyaz kalemin 10 lu denemesini aldım ama baya zor geldi çıka çıka 82 netim çıktı zorlandım biraz açıkcası
pegem de biraz oyalayıcı ama güzel
Fem kesinlikle çözülmesi gerekiyor
körfezde femle aynı formatta
ihtiyaç orta halli
bir de irem yayınlarının denemesi var o acayip zor gereksiz kasmıslar

gözlemlerim böyle...:12:

bende beyaz kalemin 10 lu denemesini aldım ama baya zor geldi çıka çıka 82 netim çıktı zorlandım biraz açıkcası
ihtiyaç orta halli

Pegemin 10 lu denemesini cözdüm. fem cözdüm 5 li olanı femi bende begendim. Onun dısında yargı kolay geldii yediklim kitap şeklinde almıstım hiç sarmadı fasiküllerinide araştırmadım önyargı oluştu yedi iklim cözdün mü hiç bade? Beyaz kalem bende alayım soru bankası bitrdim ama denemesini hiç cözmedim. ihtiyacın 10 lu denemelernden mi cözdün 7 mi 3 mü ?

ihtiyaç orta halli

Yani ozur dilerim ama size de zor gelmesine sevindim. Cunku cevremden kime sorduysam beyazkalemi almamis. Bende paniklemistim yapamiyorum diye. Demek ki denemeler zormus :14: :14: :14:

ihtiyaç orta halli

Pegemin 10 lu denemesini cözdüm. fem cözdüm 5 li olanı femi bende begendim. Onun dısında yargı kolay geldii yediklim kitap şeklinde almıstım hiç sarmadı fasiküllerinide araştırmadım önyargı oluştu yedi iklim cözdün mü hiç bade? Beyaz kalem bende alayım soru bankası bitrdim ama denemesini hiç cözmedim. ihtiyacın 10 lu denemelernden mi cözdün 7 mi 3 mü ?

Birde hangi hocama sorduysam pegemde turkceyi cozmeyin. Sorular kpss mantigiyla hazirlanmamis dediler.
Ozellikle de paragraf sorularinda...

Yani ozur dilerim ama size de zor gelmesine sevindim. Cunku cevremden kime sorduysam beyazkalemi almamis. Bende paniklemistim yapamiyorum diye. Demek ki denemeler zormus :14: :14: :14:

Birde hangi hocama sorduysam pegemde turkceyi cozmeyin. Sorular kpss mantigiyla hazirlanmamis dediler.
Ozellikle de paragraf sorularinda...

valla zor bir denemeymiş b.k :1:
pegemin Türkçe soruları bana da kolay geliyor soruları kısa kısa sıradan geliyor Türkçe de fem çok iyi özellikle matematikte. pegemin matematiği orta halli. ama beyaz kalemde çözemedim yahu :25: 2012 de sorular beyaz kalemden alınmış demişlerdi bu sene de pusuladan deniyor

Femin 5li ve 15lisi var bende gerçekten güzel. yargı alacaktım unuttum şuan elimde yok. yediiklim fena değil ya güzel bence tarih ve güncelde güzel soruları var. İhtiyacın şuan 7li olanı var bende kırmızı kitap:26:
Bilindik Tarih gibi Atatürk ilkelerini soran yayınların önemi kalmadı artık

valla zor bir denemeymiş b.k :1:
pegemin Türkçe soruları bana da kolay geliyor soruları kısa kısa sıradan geliyor Türkçe de fem çok iyi özellikle matematikte. pegemin matematiği orta halli. ama beyaz kalemde çözemedim yahu :25: 2012 de sorular beyaz kalemden alınmış demişlerdi bu sene de pusuladan deniyor

O pusulayı ben aldım. Yok böyle ayrıntılı tarih kitabı soru yakalaması normal içinde yok yok :ssz: Fazlası var eksiği yok süper bir kitap olmuş.

Femin 5li ve 15lisi var bende gerçekten güzel. yargı alacaktım unuttum şuan elimde yok. yediiklim fena değil ya güzel bence tarih ve güncelde güzel soruları var. İhtiyacın şuan 7li olanı var bende kırmızı kitap:26:

ihtiyacın 3lüsünü aldım denemek için bende fena değildi. Aynen öyle artık tarih sorularım öylece duruyor hevesim kactı :( inkılap tarihinde iyiydim :14:

Kızlar ben bide ales çıkmış soruları cözüyorum türkce matematikte. Bide normal çıkmışları :)

O pusulayı ben aldım. Yok böyle ayrıntılı tarih kitabı soru yakalaması normal içinde yok yok :ssz: Fazlası var eksiği yok süper bir kitap olmuş.

ihtiyacın 3lüsünü aldım denemek için bende fena değildi. Aynen öyle artık tarih sorularım öylece duruyor hevesim kactı :( inkılap tarihinde iyiydim :14:

Pusula bende de var. 2 haftalık çalışma planı yaptım bitireceğim inşAllah
Tarih çözmemezlik yapma sakın çöz
Lisanslara öyle oldu diye bize olmayabilir çok tepki aldılar çünkü Atatürk ile ilgili sormadılar diye
Her şey beklenir ösym den. İki duruma da hazırlıklı olmak lazım

Son düzenleme:

Hemen yarin pusulayi aliyorum. :-) Allah razi olsun arkadasim. Ha cikar cikmaz orasini Allah bilir ama cikacak diye birinden duymak iyi oluyor. Kendimi Calismak zorunda hissediyorum ve calisiyorum :9: :9: :9:

Tarih en basarisiz oldugum ders ve cok korkuyorum ama ne yazik ki korkunun ecele faydasi yok :18: :18: :18:

Pusula bende de var. 2 haftalık çalışma planı yaptım bitireceğim inşAllah
Tarih çözmemezlik yapma sakın çöz
Lisanslara öyle oldu diye bize olmayabilir çok tepki aldılar çünkü Atatürk ile ilgili sormadılar diye
Her şey beklenir ösym den. İki duruma da hazırlıklı olmak lazım

Planını benimlede paylaşır mısın ?? kafam çok karıştı cünkü nerden baslasam nasıl yapsam bilemedim soru bankası olarakta evveliyatı aldım. Lisans sınavından sonra diğer sorular cok sıradanlaştı o psikolojiye büründüm resmen :18:

Hemen yarin pusulayi aliyorum. :-) Allah razi olsun arkadasim. Ha cikar cikmaz orasini Allah bilir ama cikacak diye birinden duymak iyi oluyor. Kendimi Calismak zorunda hissediyorum ve calisiyorum :9: :9: :9:

Tarih en basarisiz oldugum ders ve cok korkuyorum ama ne yazik ki korkunun ecele faydasi yok :18: :18: :18:

Ben tarih temelini Pelin Yüzal Enöz diye bi hocadan almıştım onun videolarına bakabilirsin. Sıkmadan temel seyleri veriyor. Hakan Dede ylede pekiştirdim. Ramazan Yetginde cok iyi özellikle Cagdas Türk Tarihnde. Kesinlikle bakmanı öneririm tarihin iyi değilse.

Back
X