Onsuz ilk bayram :(

x_girl_y0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
2.905
2.327
198
O beni bu dünyada en çok anlayan, en iyi anlayan, ayağımı bastığım yeri bana han yapan, 1 damla gözyaşım için dünyaları yakacağını söyleyen adam; günde en az 2 kere arayan, alışverişe gitmeyi sevmese bile benim için avm lerde saatlerce bekleyen, bana hiçbirzaman hayır demeyen mutlu olmam için herşeyi yapan adam... Benim ilk hayran olduğum erkek... Her bayram namazdan sonra heycanla kahvaltı hazırlayan, çoğu zaman uyandırmaya kıyamadığı için uyandırmayan, kahvaltıdan sonra elini öptüğüm kaç yaşında olursam olayım bayram harçlığı veren adam... Canım babam... Artık yanımızda değil... Bu bayram, bayram namazından sonra beraber kahvaltı yapamayacağız, ben onun elini de öpemeyeceğim... Mezarına gideceğiz... 7 ay oldu, ben hala alışamadım. Hergün telefonuma bakıyorum sanki çalacakmış gibi, olsun diyorum belki yarın, belki yarın, belki yarın... Ama o yarın gelmiyor, ve gelmeyecekte... Asla isyan etmiyorum, karşı gelmiyorum ama içim çok yanıyor... Onun geri gelebilmesi için nelerimi vermezdim... Ona bir kere daha sarılabilmek için... Bazen rüyalarımda görüyorum ama yetmiyor, ne acısı diniyor ne özlemi...
Yokluğunda tadım yok babam, 1 damla gözyaşına dünyaları yakacağın kızın senin için hergün gözyaşı döküyor, seni hep özlüyor...

Canımm başın sağolsun ,bir parçanı kaybetmişsin ,sin anlayabiliyorum ,ama e.r veya geç ahirette beraber olacaksınız ,kişi sevdiğiyle beraberdik denir ,orda buluşucaiksınız ..Rabbim sabır ,huzur ,ferahlık versin tez elden ..âmin

Babama çok düşkünümdür, okurken gerçekten kendimi zor tuttum..
Allah'ım size sabır ve dayanma gücü versin, onlar her zaman bizimle..
Mekanı cennet olsun..

okurken tutamadım kendimi aktı gözyaşlarım başınız sağ olsun..
mekanı cennet olur inşallah babanızın

Allah rahmet eylesin ,sizlere de sabir versin.Er ya da geç hepimizin gidecegi yer orası,mekani cennet olsun.

Gözlerim doldu okurken.
Allah'ım başımızdan eksik etmesin..
Mekanı cennet olsun.
Bismillāhirahmānirahīm
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin.
Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin.
İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm.
Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin...

Bende babacigimi kaybedeli 10ay oldu yaniyorum yaniyorum bu özlem hic azalmadan günler geçiyor her hafta ziyaretine gidiyorum herşey bogazima dugumleniyo annem deseniz zaten çok kotu ve ben onu toparlamaya calisirken kendimi unutuyorum benim babamdan kiyamazdi bana hic beni evime getirdiğinde ben yukari cikip isigi acana kadar asagida beklerdi daha çok şey bazi sağlık sorunları yüzünden1 hafta oolmuştu babami gormeyeli ve bi aksam beni birakip kiyamadigini birakip rabbime kavuşmuştu gittim o simsicak olan teni buz gibi olmuştu optum optum optum kokladim uyan dedim son kez ellerini optum

babasını kaybeden biri olarak seni çok iyi anlıyorum,gerçi ben babama o kadar düşkündeğildim ama vefatından sonra varlığının bile ne kadar önemli olduğunu anladımm allah mekanını cennet etsin babanın,ne iyi bi babaymış ki arkasından nelerle anıyosun onu

İnsanin babası arkasinda sirtini dayadigi dağ gölgesinde serinledigi koca bi cinar agaci kendimi öyle güçsüz kanadi kolu kirik hissediyorum tarifi yok rabbimden gelene boynumuz kildan ince

Her kizin ilk askidir babasi..benimde babam cok kiymetlidir..canimdir..okurken cok duygulandim.babamin bi cok rahatsizligi var ve her hastaneye yatisimizda aklim gider.okurken kotu oldum.allah basimdan eksik etmesin..sizede sabir,dayanma gucu versin.babanizin mekaninida cennet eylesin insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah rahmet eylesin cnm.ama genede benden daha şanslısın benim hiç bir Bayram babam olmadı yanımda. annem bana hamileyken ölmüş babam bir kere bile elini öpemedim bir kere al şu parayı kızım Yada bunu senin için aldım diyen bi babam olmadı onu hiç göremedim.

Babacığınla geçirdiğin o güzel günleri yad edip kendini avutabilirsin ..Allah bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin ne yapalım düzen böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağlattın beni Allah cennetinde kavuştursun inşallah.Başlığı görünce inşallah ailesinden birinden bahsetmiyordur diye düşündüm.Ama öyleymiş ((

Basin saolsun canim arkadasim, bende en yakinimi kaybettigim icin hissedebiliyorum acini
Su dunyada herseye care var da ölüme yok iste... acisi diner mi hic dinmeez sadece zamanla daha az hatırlarsin, ama unutmazsin
Benim sana onerim, esyalarini kaldir gozunun önünden aklina baban geldikce baska seyler düşünmeye calis baska seylerle oyalan.. bu onu unutmak olur ihanet olur diye düşünme sen zaten istesende unutamazsin, ben bunları yapmasaydim kafayi yerdim her esyasini gördükce kendimden gectim aglamaktan helak oldum ama sonra dedim boyle olmayacak aldim butun esyalarini kaldirdim dolaba. Hic degilse her dakka gozume carpip beni tekrar tekrar mahfeden bisey yok etrafta. Hele resimler resimleri de kaldır cunku en cok onlar yaraliyor ben hala bakamiyorum resimlerine... inanciniz varsa sadece ona dualar okuyun.. allah hepimize sabirlar versin gidenlerin gunahlarini affetsin

Ne söyleceğimi bilemedim. Bende babama çok düşkünüm her kız çocuğu gibi. Ve acınızı içimde hissettim. Biz ne desek boş aslında böyle bir durumda tüm kelimeler kifayetsiz. Mekanı cennet olsun. Allah size sabır versin.

((((( bu gün ameliyat oldu babam. Ameliyat sonrası hali ağırlaştı. Eve dönerken yarı yoldan ambulansla hastaneye geri kaldırmışlar babamı. Ve bu durumda ben yanında değildim babamın(((
Fakat binlerce şükürler olsun az önce sesini duydum telefonda,konuşurken buraya göz atıyordum,arkadaşımızın acı hikayesini okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım.

Allah rahmet eylesin konu sahibi kardeşimizin babasını,Nur içinde yatsın.
Nefes alan büyüklerimize de Allah'tan şifa,sağlık ve başımızdan eksik etmemesi için dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…