Onsuz ilk bayram :(

okurken gözlerim doldu valla canım benim başın sağolsun. Allah sana ve ailene sabır versin. Babanın mekanını cennet eylesin...
bol bol dua et onun için canım, yapabileceğin en iyi şey budur...

Allahım sabır versin.mekanı cennet olsun inşallah
bende kaç gündür dedem için ağlıyorum 5 ay oldu kaybedeli.çok ani oldu hemde.yokluğu git gide daha çok acıtmaya başladı sanki.hele bide bayram günü mezarlığına gitmek ufff çok zor boncuk gözlerini özledm sımsıkı sarılmasını hacı kokusunu çok özledm.ne zormuş insanın sevdiğini kaybetmesi.

babama karşı hiç bu denli bi sevgi olmadı içimde..
çünkü bu denli bi sevgi görüp, hissetmemiştim..
bu yüzden de baba sevgisine bi türlü anlam verememiştim..
ama öyle bi anlatmışsınız ki sevginizi içime işledi..
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun..

okurken o kadar üzüldüm ki anlatamam.zaten bugün bir tuhafım.dokunsalar ağlarım.bu yazını görünce çok duygulandım.allah rahmet eylesin babanı.mekanı cennet olur inşallah.
baba özellikle kız çocuğunun arkasındaki en önemli dağdır.kızlar evlendiklerinde,yuva kurduklarında bile hep arkalarında babalarını görmek isterler.babayı kaybedince insanın bir yanı eksiktir sonsuzadek.

Benimde icim aciyor 3 ay oldu bizim cinarin gidisi....
Gitti gelmemek uzere sabir versin herkese tum inananlara.

Öncelikle başın sağolsun.

Benim 7 yıl oldu babamı toprağa vereli.

Hala sabahları kalkar gözyaşı dökerim.

O yara hiç kapanmayacak. Sadece sızlamasına alışacaksın.

Allah arkasında kalanlara ömür versin.

Allah rahmet eylesin başın sağolsun canım

ah canim benim basinsagolsun
bizimde kv mi kaybettigimiz 7.5 ay oldu onsiz bayram ole anlamszidiki
bayram da mezarjna gitmek alismak ole zor ki....

Hep babamsiz nasil yaşarım die düşünür dururum. Ağlarım hemen. Kocaymia askmis sevgiymis hikaye ben babama aşığım. Simdi okuyunca birdaha agladim. Basiniz saolsun. Keske hicbir evlat anne babasinin hicbir anne baba evladinin acısını tatmasa. Ama hayat iste.

Okurken tutamadım kendimi başın sağolsun canim ne desem boş biliyorum ama Rabbim yasatmasin böyle bi aciyi o babalarmiz biz kizlarin ilk aşkı cani kani herseyi şimdi bi yanin nasil eksikdir anlayabiliyorum anlamaya çalışıyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum resmen allahim sabir versin büyük eksiklik inşallah mekani cennet olsun

Hepinizin yorumlarını tek tek okudum, Allah razı olsun. Ben babama düşkündüm, oda bana çok düşkündü. Bazı arkadaşlarım var, babamla hiç anlaşamıyoruz, ayrı ev tutup gitsem falan diyor, bazısı babasından sıkılıyor. O kadar şaşırıyorum ki. Tamam, belki babaları sevgilerini belli edemiyor, yada gerçekten anlaşamıyorlar, ama insan elinde olanın değerini ne yazıkki bilmiyor. Bayramda mezarına gittim memleketimize bol bol okudum, küçükken ürktüğüm korktuğum o mezarlık bana öyle huzur veriyor ki şimdi... Yokluğu yokmuş gibi sanki, yine telefonum çalacakmış gibi hep arayacakmış gibi sesi kulağımda. Bu acı gerçekten hiç geçmiyor, eşim sağolsun ne zaman istersen getiririm seni babana dedi. Rabbim kimsenin başına vermesin diyeceğim ama hepimizin gideceği yer orası. Rabbim bizlere dayanma gücü versin

başınız sağolsun canım ..
bizimde dedemsiz ilk bayramdı ..
buruk,üzgün ..

Benimde gozlerim doldu gercekten.basiniz sagolsun.ama ne mutluki size boyle laflari soyleten hissettiren arkasinda guzel bir iz birakan babaniz varmis..hepimiz suremiz bittiginde gidicez burdan gercek dunyaya.onemli olan ardinda guzel izler birakmaktir...

gerçekten çok zor
çok üzüldüm yazdıklarınıza
başınız sağolsun,Rabbim size sabır versin inşallah

Teşekkür ederim hepinize, Allah razı olsun. Tarif edilemeyecek bir acı bu, en acısıda kimse beni tam olarak anlamıyor. Ne kadar eksikliğini duyuyorum onun.. Babam gittikten sonra anladım ki ben yapayalnız kalmışım. Beni dünyada onun kadar anlayan ve seven başkası yok. Rabbim kimseyi sevdiğiyle ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…