- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Bu kadar cok sevmek ne kadar guzel ya.
Hayirliysa duzelsin insallah.
Ben kavga ettigimizde bile dayanamiyordum..Allah yardimcin olsun.. belki barisirsiniz
neden bitti ?İyi gecelr herkese . 3 hafta oldu 2 senelik ilişkim biteli ben nefes bile alamıyorum. Okadar çok seviyorum ki ara sıra rüyamda ayriliyoruz bile gördüğümde sabah uyanır uyanmaz oh çok şükür rüyamis derdim peki ya şimdi heryerde o herşeyde o suan yanımda olsa sadece nefesini hissedip sarısam. .... Allahim beni neden böle siniyo sun dayanamiyorim
Ben sevdim de bosa gittibende aynı şeyi düşündüm.
hiç bukadar sevemedim
Cok iyi anliyorum insallah barisirsiniz biran onceEvet işte ben de kavga bile ettiğimiz de dayanamazdim hemen barisirdım veya barışmak için elimden geleni yapardımonun yokluğuna Dayanamıyorum kalbim aciyor
neden bitti ?
geri dönme ihtimali yok mu sen dön sen adım at. 2 yıl sonuçta deger 2.şans için
Evet işte ben de kavga bile ettiğimiz de dayanamazdim hemen barisirdım veya barışmak için elimden geleni yapardımonun yokluğuna Dayanamıyorum kalbim aciyor
kaçan balik kovalaniyor diyorsun:)İşte barışmak için elinden geleni yaptığın için şuan ayrısınız zaten
tahmin etmistim degmeycek biri oldugunu nedenseBen p.tesi günü kapısında tam 1 saat ağladım ve hala ağlıyorum bitti bitti bitti tek dediği bu asamadigimiz sorunlarımiz vardı aşamadı yani inanın şimdi anlatmaya kalksam ole biri için mi ağlıyorsun dersiniz ama kalp söz dinlemiyor ki beni yerle bir eden kalbim
Cok iyi anliyorum insallah barisirsiniz biran oncebarisma ihtimali vardr umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?