- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi umutlu2525
-
Senin icin hayirli degilse ayrilmaniz dha dogrudur .. haklisin uzuluyorsun bnim arkadasim 4 yillik sevgilisinden ayrildi cok seviyordu cok uzuldu sonra karsina baska biri cikti suan nisanlilar evleneckler yakinda unutursun zamanla.. gormezsen baska seylerle ilgilenirsen seni mutlu eden seylerle..Neden bitti demiş çoğunluğunuz suan anlatmaya kalksam buraya sigdiramam asamadigimiz sorunlar onun asamadigi yani diyorum ya anlatsam bana hepiniz bunun için mi ağlıyorsun bittiğine sevinmen lazım der hatta annem bile bırak ona değmez evlensen bile orda ağlardın diyo. Ama kalbim söz dinlemiyor çok seviyorum Dayanamıyorum bu acı dinr mi
Ben sevdim de bosa gitti
İnsallah hakeden seni de ayni sekilde cok sevecek biri cikar karsina
Gençlik işte.
Evladın olduğunda değmeyecek biri için döktüğün gözyaşlarının ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksın.
Bu dediklerimin senin için bir şey ifade etmediğini de tahmin ediyorum.
2 sene mi verdim onca hayallerimi sığdırdım ben o 2 seneye bugün bi arkadaşım aradı ve o kişinin kardeşi ile arkadaş arkadaşım. Kardeşi arkadaşıma demiş evdekiler .... kız bakiyolar diye bitane kapalı bi kız varmış benimkide tmm demiş şok oldum beynimden vuruldum daha 3 hafta oldu bu nasıl bi migde hiç mi degerim yoktu benim
kız bakan! bi aile....
nefret ettigim aile modeli ve bunu kabul eden bir erkek!
allah hayırlısını vermiş ayrılmışsın bence.
artık dik dur aglamayı bırak.
atlatılmayacak hiç bir acı yok çok şükür zaman, ilaç herşey için.
neden ayrıldınız ? hata sen demi onda mı hiçbişey bilmiyoruz ki illa büyük bir mesele olmalı yani ailesi seni istemiyor mu vs.
2 sene mi verdim onca hayallerimi sığdırdım ben o 2 seneye bugün bi arkadaşım aradı ve o kişinin kardeşi ile arkadaş arkadaşım. Kardeşi arkadaşıma demiş evdekiler .... kız bakiyolar diye bitane kapalı bi kız varmış benimkide tmm demiş şok oldum beynimden vuruldum daha 3 hafta oldu bu nasıl bi migde hiç mi degerim yoktu benim
erkekleri bu kadar hayatınızın odak noktası yapmazsanız ayrıldıgınız da by kadar üzülmezsiniz bu kadar abartmayın arkadaşlar çok şükür ananız babanız ölmedi amansız hastalık gibi bi durum da yok alt tarafı 2 yıllık sevgilinden ayrıldın ee noldu dünyanın sonu mu geldi bence hayır. sence de hayır olmalı. insanlar 50 yıllık eşlerinden ayrılıyorlar. dünya hali bu. yaşın da genç neden başkalarını sevmeyesin neden mutlu olmayasın. önce derin bi nefes al çık balkona sogukta aklın bi başına gelsin yarın yeni bi sayfaya başla. ne eski sevgili olsun umrunda ne başka bişe.
Bunu öğrenmek duymak bu acıyı tarif edemem size sabah olsun kalbimdeki bu acı olmasın istiyorum
O zaten senle ayrılmak için bahane arıyormuş . Vicdanını rahatlatmak içinde seni hatalı göstermiş .
bende yaşadım ve yaşımda küçüktü.
iğrenç bi durum
yine siz ayrılmışsınızda oluyo
adamın hayatında ben vardım sevgili anası magazalarda tezgahtar kızlara numara dagıtırdı.
benim yanımda mesaj gelirdi bikaç kez oldu bile yani.
şimdi ne mi oldu. 30 yaşına 1 kaldı ve oglu hala bekar
ve sanırım benim yüzümden
bence sen erkek arkadaşını takıntı yapmışsın. kimse vazgeçilmez değil güzelim. hayatını kendi kendine zindana çevirme.. kendini sev, kendine odaklan. mutlaka karşına seni sevecek, değer verecek, ömrünün sonuna kadar senin yanın da olacak birileri çıkacaktır. ama at gözlüklerini çıkar, biraz çevrene bak.
kaç yaşındasın ?
ve eski sevgilin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?