- 24 Ekim 2011
- 269
- 271
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
evet canım kalp acısı bu acıyı öncedn bilmezdim bende ama şimdi biliyorum o acıyı hemen unut gitsin diyemem çünkü unutulmaz acını yaşaman lazım azalması için ama şöyle düşün insan herseye alışır ama zamanla sen onu sürekli düşünürsen daha çok acır kalbin baska şeylere odaklan ve unutma gurursuz olma çünkü gurursuzluk çoğu zaman kaybettirir kazandırmaz sonra pisman olursun gereksız insanlar için yaptıklarınaİyi gecelr herkese . 3 hafta oldu 2 senelik ilişkim biteli ben nefes bile alamıyorum. Okadar çok seviyorum ki ara sıra rüyamda ayriliyoruz bile gördüğümde sabah uyanır uyanmaz oh çok şükür rüyamis derdim peki ya şimdi heryerde o herşeyde o suan yanımda olsa sadece nefesini hissedip sarısam. .... Allahim beni neden böle siniyo sun dayanamiyorim
canım yaşında küçük degil ki neden böyle takılıp kaldın allah aşkına.Ben 88 liyim o 87 li
sana kimse acı çekme demiyor ama cılkını cikarma sende. ne demek nefes alamıyorum ne demek ya. allah aşkına silkin kendine gel.Evet haklısınız ama yapım gereği okadar zayifimki ne duygularıma ne gözyaşlarıma engel olabiliyorum. Allah başka dert vermesin ama acıma engel alamıyorum
kaçan balik kovalaniyor diyorsun:)
Ben de onsuz nefes alamamBen p.tesi günü kapısında tam 1 saat ağladım ve hala ağlıyorum bitti bitti bitti tek dediği bu asamadigimiz sorunlarımiz vardı aşamadı yani inanın şimdi anlatmaya kalksam ole biri için mi ağlıyorsun dersiniz ama kalp söz dinlemiyor ki beni yerle bir eden kalbim
İyi gecelr herkese . 3 hafta oldu 2 senelik ilişkim biteli ben nefes bile alamıyorum. Okadar çok seviyorum ki ara sıra rüyamda ayriliyoruz bile gördüğümde sabah uyanır uyanmaz oh çok şükür rüyamis derdim peki ya şimdi heryerde o herşeyde o suan yanımda olsa sadece nefesini hissedip sarısam. .... Allahim beni neden böle siniyo sun dayanamiyorim
İyi gecelr herkese . 3 hafta oldu 2 senelik ilişkim biteli ben nefes bile alamıyorum. Okadar çok seviyorum ki ara sıra rüyamda ayriliyoruz bile gördüğümde sabah uyanır uyanmaz oh çok şükür rüyamis derdim peki ya şimdi heryerde o herşeyde o suan yanımda olsa sadece nefesini hissedip sarısam. .... Allahim beni neden böle siniyo sun dayanamiyorim
Git bi psikatriste işaç verir kesin bu acılı günlerini hafif atlatırsın hiç olmazsa.boşver ya bittiyse hayırlısı değilmiş dieceksin evlenip mutsuz olmak nekadar zor biliyomusun.başkasına bak boşver biri gider biri gelir hiç sıkma canını gez eğlen ama sana önerim ilk önce doktorİyi gecelr herkese . 3 hafta oldu 2 senelik ilişkim biteli ben nefes bile alamıyorum. Okadar çok seviyorum ki ara sıra rüyamda ayriliyoruz bile gördüğümde sabah uyanır uyanmaz oh çok şükür rüyamis derdim peki ya şimdi heryerde o herşeyde o suan yanımda olsa sadece nefesini hissedip sarısam. .... Allahim beni neden böle siniyo sun dayanamiyorim
Doktor ve ilac onerisinde ciddi misiniz?Git bi psikatriste işaç verir kesin bu acılı günlerini hafif atlatırsın hiç olmazsa.boşver ya bittiyse hayırlısı değilmiş dieceksin evlenip mutsuz olmak nekadar zor biliyomusun.başkasına bak boşver biri gider biri gelir hiç sıkma canını gez eğlen ama sana önerim ilk önce doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?