Onsuz nefes alamıyorum :(

evet canım kalp acısı bu acıyı öncedn bilmezdim bende ama şimdi biliyorum o acıyı hemen unut gitsin diyemem çünkü unutulmaz acını yaşaman lazım azalması için ama şöyle düşün insan herseye alışır ama zamanla sen onu sürekli düşünürsen daha çok acır kalbin baska şeylere odaklan ve unutma gurursuz olma çünkü gurursuzluk çoğu zaman kaybettirir kazandırmaz sonra pisman olursun gereksız insanlar için yaptıklarına

Ben 88 liyim o 87 li
canım yaşında küçük degil ki neden böyle takılıp kaldın allah aşkına.

biraz anlat istersen bu ilişkiyide bizde sana ona göre destek verelim.
evet bitmiş evet seviyosun , degmeyecek biri oldugunuda söylüyosun ama yetmez ki bu
biz sana anca duygularından sıyrıl kendine gel diyebiliriz.
bunuda biz dedik diye yapamazsın zaman lazım istemen lazım bi kere.

Evet haklısınız ama yapım gereği okadar zayifimki ne duygularıma ne gözyaşlarıma engel olabiliyorum. Allah başka dert vermesin ama acıma engel alamıyorum
sana kimse acı çekme demiyor ama cılkını cikarma sende. ne demek nefes alamıyorum ne demek ya. allah aşkına silkin kendine gel.

kaçan balik kovalaniyor diyorsun:)

Bilinçli olarak kaçmak ve taktik uygulamaktan bahsetmiyorum ancak ne yazik ki, sürekli alttan alan,khaklı haksız gözetmeden peşinden koşan barışmaya çalışan,sensiz yapamam mesajı veren kadın olsun erkek olsun terkedilmeye mahkum..birine bağımlı olmak sevgi değil patoloji..bağlı olmak sevgi..bağımlıyım duygusunu verdiğinizde zaten direkt terkedilme kapısını açmış oluyosunuz..ama tabi bu taktikle falan olacak şey değil,insanın karakterinde olacak..üzgünüm keşke değerini bilseydi

Ben de onsuz nefes alamam
Bkz; Ventolin
Canım benim sen ağlarken bu kadar duyarsız davranan ısrarla bitti dyen kişi için üzülme değmez. Biliyorum çok zor unutmak ama belki hakkında hayırlısı budur. Inşallah doğru insan en yakın zamanda çıkar karşına

Nefesinizi 5 dakika tutmaya calisin ve aslında nefes aliyor oldugunuzun farkina varin. Hayatin sonu degil takilmayin bu kadar baskasiyla tanisip oncekiyle iyiki bitmis diyeceginiz günler olacak. Relaks sekerim ölümlü dunya bi insancigi bu kadar takmamak gerek

Aşkta gurur olmaz derler ama senin durumunda olmalı bence. Kapısına gittiğim halde önemsenmediysem o an biterdi benim için ve daha da umrumda olmazdı. Gün olur devran döner,onun da canı yanar.her can acısı da geçiyor illaki ama yara bu, elbet acıyacak neyseki sonsuza kadar sürmeyecek.bir arkadaş demişti yukarda erkekleri bu kadar hayatın merkezine koymamalı diye,aynen öyle, kendi hayatına bak, tek derdin o değildir diye düşünüyorum.

Dusunmemeye calis kendine baska ugraslar bul bi sure bence eline telefonu alma kendine yasakla ne bilim belki faydasi olur uzuldum canim yaa buda gecer...

Hiçkimse vazgeçilmez değildir.Giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir.1.si;Aranızdaki sıkıntıların detaylarını bilemiyorum ama annenizde razı değilmiş,anneler pek yanılmaz hislerinde.2.si;Ailesi kız bakıyorsa o da tamam deyip razı geliyorsa yazdığım ilk iki cümleyi hatırlayıp kendinizi telkin edin.

Herkesin düşünceleri görüşleri ve iyi dilekleri için teşekkür ederim bi nebze içimi rahatlattiniz. Başkasının başkasına yaptığı dua daha kabul olurmuş lütfen benim için dua edermisiniz kolaylik la atlatim şu durumu. Allah razı olsun hakkınızı helal edin

Aslında degmeyeceginin farkindasin sende. Şu foruma bir bak. Bencil erkekler yüzünden kadınlar neler çekiyor. Sen yine ucuz kurtulmussun. Çok ozledigin zaman ac buradan bir konu oku. Senin için doğru insan olsaydı zaten ayrilmazdiniz bence.

Umarım barışırısınız ama bide şu yönden bakalım tamam çok seviyordun ama senin için hayırsız olacak bi ilişkiydi bu ileri gitseydi belki çok daha güzel şeyler yaşarsın çok daha mutlu olursun yani inşallah kendini böyle koyverme sakın umutsuzluğa düşme umutsuzluk insanı içine çektikçe mahveder. Allah kalbine göre versin ona sığın sadece ve ona havale et bu meseleyi.

Galiba sen açıksın ve aile mutaasıp olduğu için seni istemedi. Bu yüzden de sabırla oğullarının ayrılmasını bekledi. Bekledikleri olunca da hemen kız bakmaya başladılar. Ne yazdım yalnız gece gece. Ama böyle olsun ya da olmasın 3 haftada kız baktıracak kıvama gelecek erkek ne kadar adamdır bunu düşün ve dua et bence.

Ayrıca kapıya gidip ağlamak yerine mutlu olduğunu ve ona ihtiyaç duymadığını göster ki kendini bulunmaz hint kumaşı seni de çantada keklik sanmasın. Herşey gönlünce olsun inşaallah.

Kızmayın bana. Başlıktaki şu acizligi görünce 'alma zaten' dedim içimden.

İnsanların evlatları ölüyor da nefes alıyor. Kolu bacağı kesiliyor da nefes alıyor.
Neden sevgiliden ayrılınca kesiliyormus nefes?
Hiç bir sey olmaz. Bir kaç gün aglarsiniz geçer. Dik durun biraz. Bunları dile getirdikce ahlayip vahlandikca içinizde yer eder. Geçti bitti diyin, kendinizi motive edin.

Bitanem doğru insan olsa, seni bırakır mıydı?
Öyle birşey olsa bile yakandan, paçandan tutar, bırakmazdı aslaaaaaa!!!

Git bi psikatriste işaç verir kesin bu acılı günlerini hafif atlatırsın hiç olmazsa.boşver ya bittiyse hayırlısı değilmiş dieceksin evlenip mutsuz olmak nekadar zor biliyomusun.başkasına bak boşver biri gider biri gelir hiç sıkma canını gez eğlen ama sana önerim ilk önce doktor

Bir gun karsiniza biri cikar ve siz gidenler icin sukredersiniz... iyi ki gitmis dersiniz...bu sozu cok seviyorum. Sizin de karsiniza sizi seven, sevdiginiz,deger gordugunuz,sizi oldugunuz gibi kabul eden degistirmeye calismayan biri cikacaktir. O zaman suan cektiginiz aci icin tesekkur bile edeceksiniz.

Sakin olmaya calisin. Ayrilik surecin de genellikle güzel anilar dusunulur surekli. Terkedilmislik ve bir de uzerine baska bir kadin olacagi duygusu gururunuzu incittigi icin aslinda bu kadar uzuluyorsunuz.

Onsuz nefes alamadiginiz icin degil, ben bunu haketmedim duygusunu yasadiginiz icin bu ruh halindesiniz.

Calisiyor iseniz isinize yogunlasin. Calismiyor iseniz kendinize ugraslar bulun bos durdukca dusuneceksiniz hatta kurmaya baslicaksiniz.

Bir de 2 yilimi verdim demissiniz. Ne kadar yasayacagimizi tabi ki bilemeyiz ama kalan omrunuzu vermekten ise 2 yilinizi vermis olmak daha kârli galiba.

Ayrica bu 2 yili birine verdim gibi düşünmekten ise mutlu oldum sevdim bu duyguyu yasadim diye bakin.

Doktor ve ilac onerisinde ciddi misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…