• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu ailemle tanıştırmak istiyorum ama?

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz ve artık ailemle tanışmak istiyor bayramdan önce tanıştırmak istiyorum ama çok çekiniyorum nasıl söylücem bilmiyorum. Annem biliyor onu ama daha tanışmadılar. Nasıl söylücem ilk defa babama böyle bi konu açıcam tedirginim :/ ne yapmalıyım kendinizden örnekte verebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

Sen annene söyleyeceksin annen babana söyleyecek. Sonra çocuk gelicek bir yarım saat kırkbeş dakika kadar misafir ediceksiniz gidicek. Ben de çok çekiniyordum ama adeta gülme krizlerine girdim görüşmede, mutfaktAn çıkamadım :)

Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz ve artık ailemle tanışmak istiyor bayramdan önce tanıştırmak istiyorum ama çok çekiniyorum nasıl söylücem bilmiyorum. Annem biliyor onu ama daha tanışmadılar. Nasıl söylücem ilk defa babama böyle bi konu açıcam tedirginim :/ ne yapmalıyım kendinizden örnekte verebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

Yaslariniz kac canim?

Ilk bas annenle tanissin. Eger annen begenirse babana o desin. Elinde sonunda soylemek zorundasiniz

tanışınca ne olacak?

acıkcası babamla tanıstırmam icin o kisi ile evlenme kararımı vermis ve ilişkimden de emin olmam gerekiyor,
hayatımda birisi oldugunu biliyor ama o eve girecekse sadece el öpmeye sokarım.
(ben de ailemi cok rahat bir aile sanıyordum guya... )

annemin düsüncelerini almak icin de 2,5yıl sonra tanıstırdım.
belki o biraz gec olmus olabilir ama yine de boyle konuları okuyunca bende mi bir tuhaflık var demeye baslıyorum...

tanışınca ne olacak?

acıkcası babamla tanıstırmam icin o kisi ile evlenme kararımı vermis ve ilişkimden de emin olmam gerekiyor,
hayatımda birisi oldugunu biliyor ama o eve girecekse sadece el öpmeye sokarım.
(ben de ailemi cok rahat bir aile sanıyordum guya... )

annemin düsüncelerini almak icin de 2,5yıl sonra tanıstırdım.
belki o biraz gec olmus olabilir ama yine de boyle konuları okuyunca bende mi bir tuhaflık var demeye baslıyorum...
KAtiliyorummm

Ben annemle birlikte babamın karşısına oturup , durumu anlatmıştım..
Annenizin yoklamasında fayda var..

işi resmiyete dökmek istemiyorsan
ki bence bu çok erken
birebir tanıştırmak yerine
bir iki arkadaşını da çağır
böylece hem tanışmış olurlar
hemde özel bir mesaj vermemiş olursun

Anneniz biliyor madem anlatın ona. Babanıza da anneniz çıtlatıversin. Yaşınız da küçük değil. 18 yaşında çocuklar! bile liseyi bitirince nişanlanıyor günümüzde. Sizin için gayet ideal bir yaş. ;) Mutluluklar. :)

Sevgilin kac yasinda? Bir isi var mi? Senin okulun bitti mi? Evlenmeye karar verdiniz mi? Bunlar cok onemlim

Back
X