Onu aldatıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi renksizdunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana tek tavsiyem hayatını eşinle geçirmeyi düşünemiyorsan hiç o zamanları hayal edemiyorsan nolursun çocuk yapma canısı

bir nevi aldatmadir demek istemiyorum.
Onu tamamen aklindan silmelisin. Onu yok etmelisin.
Ancak zarari kendine yaparsin
Ve seni seven esine bu haksizligi yapma. o bunu haketmiyor
Babacigin içinde ayrica çok uzuldum

onu seviyormuş gibi yapmak aldatmak değil mi?
kafanızdan atın bence diğer kişiyi
artık sadece eşiniz var

cok sevmissindir belki bisey diyemem ama canim gecmis gecmiste kalsin bosver...
esini daha cok sevmeye calis..gözüne kötü görünen hareketlerininde bile bi sevimlilik aramaya calis...inan bana insanoglunu sinamak icin Rabbim en büyük aciyi ölüm olarak vermis..onun acisi bile zamanla ayni tazeligini korumuyorsa,yaslar tutmaktan cok hayatin akisina tekrar ayak uydurabiliyorsak inan bana bu cok cok basit kalir yaninda...
ne mutlu sana ki seni seven bir esin var...bir aile olmussunuz,bir yuva kurmussunuz...
herseyi bir kenara birakip,sifirdan baslamani öneririm...

bence siz önce kendinizi aldatıyorsunuz...
ve bunun bedelini ödüyorsunuz...
sonra eşinizi aldatıyorsunuz...

Sevmediysen neden evlendin ki bu işler aile yüzü güldürmek için yapılmaz...boşansan cok mu mutlu olucak ailen...bence yanlış yoldasın ve bence aldatıyorsun yani kandırıyorsun eşini açıkça..

canım,"Selvi boylum alyazmalım" filmini seyretmişsindir mutlaka,sonundaki Asya nın söylediklerini hatırla:

Sevgi neydi?

Sevgi iyilikti, dostluktu..

Sevgi emekti.

Cok sevdigim bir film...selvi boylum al yazmalim...:1rolleyes:

Evet sevgi emekti..iylikti..dostluktu.....lakin filmin sonunu iyi hatirlayin...Asya aslinda tüm yasadigi acilara ragmen yinede sevdigne kosmak istedi....evladi sameti babasi bildigi adama kosmasaydi yine askinin sevgisinin pesine gidecekti...a.s

Burda en büyük fedakarligi yine Asya yapti aslinda...vazgecti..evladi icin vazgecti.. yarim kalan askina gidemedi...:delphin:

Hic kimseye birsey olmadi...yine yanan Asya oldu...Sevdigi aldi basini gitti...Diger adam yaninda kaldigi icin mutlu oldu...Evladida herseyden habersiz zaten...:kahve:

Ben arkadasimizin esine hic üzülmedim cünkü arkadasimiz aslinda sadece kendini üzdü ve yakti.:delphin:

Kime niyet kime kismet derler....seninde kismetin buymus...rabbim yardimcin olsun:teselli:

demekki ne yapmıycaz
aşkları yarım bırakmıycaz
sonra aklımız kalmasın
(bi espri olsun dedim)

Allah yardımcın olsun.. bu şekilde bi hayat surmek çok zordur .. bence eşinin hep sana nasıl gusel davrandığını duşunn seni nasıl sevdiğini duşunn diğer sevgilini duşuncene ve eğer onunla evlenseydin ne kadar mutsuz olcağını da duşunebilrsinn

senin adına üzüldüm ama eşinin adına daha çok üzüldüm...aldatmak illa fiziksel olacak değil herşey akılda başlar.madem kocanızı sevmiyordunuz niye evlendiniz kısmını geçeceğim.bence kendine yapılmasını istemediğin birşeyi eşine yapma;)bu kadar vicdan azabı çektiğine göre eskiyi de kapatabilirsin diye düşünüyorum canım üzülme eşine emek ver.öyle düşünürsen zaten mutlu olamazsın ki ....

çocuğunuz olursa aksine birbirinizi daha çok seversiniz bence eğer ayrılmayı düşünmüyorsan çünkü olan hep çocuklara oluyor çocuklar evliliklerin
en güzel tarafı eğer onları en iyi şekilde sevgiyle büyütebilirsek tabi

Son düzenleme:
benim de aklıma ıssız adam filmi geldi.
sonunda ada nın konuşmasında benzer bir konuşma vardı. o zaman aklıma ilk gelen, eşine karşı yaptığı haksızlık olmuştu. okuduğum yorumlardan etkilenmiş olmamak için; film hakkında hissettiklerimle yorum yaptım. benzerlik var çünkü.

başkasını severken biriyle evlenmek...
bu tür olayları ister istemez yadırgıyorum ben.
çok seviyorsan ya ayrılmayacaksın, ya da sevgin devam ettiği sürece başkasıyla evlenip o kişiyi ve kendini kandırmayacaksın.
babanız için evlendiğinizi yazmışsınız ama, ebeveynleri en çok mutlu eden şey; evlatlarının mutluluğudur bence.

eğer eski sevgilinizden ayrılmanız için zamanında yeterince sebep vardı ise, boşuna düşünmeyin daha fazla.
kaçan balık büyük olur, demişler...

ben kimseyi kandırmadım o benim severek birinden ayrıldığımı biliyordu ama unuttuğumu söylemiştim diyorum ya kendime bile unuttum dedim
birazda görücü usulü ve aile içindi bu evlilik kanser hastası babamın yüzünün güldüğünü gördükçe birşey diyemedim benim mutlu olacağımı düşünüyordu düğünümde bile hep ailemi izledim fedakarlık yaptığımı düşündüm yeniden başkasını severmiydim bilmiyorum ama sevdiğim kişiyle evlenemedikten sonra....

bence sen aciz bi insan sevilmeyi haketmiyosun ya bu devirde karısını sevip sasık olan kaç erkek varki üstelik seni çok seviyo sen bunu biliyosun mutluda ediyo anladım kadarıyla ne istiyosundaha önceki ilişkin çok mükemmeldide oyüzdenmi ayrıldın adam senin gibi kaç tanesiyle yol almıştır. almamıştır deme kendini kandırma bence evliliğinede kocanada sahip çık ilerde daha iyi anlıycan çünkü bunun
kıymetini kocanı sevmeye çalış demiyorum SEV kimi bulamaz kimide senin gibi kıymetini bilmez

Ben de eşin adına üzüldüm. Severek ayrıldığımı bilerek evlendi diyerekten çok büyük haksızlık yapıyorsun.Empati yaparmısın , içinin kasvet dolacağından eminim.

sana şöyle bi soru sorcam.doğru cevap ver ama.o eski sevgilin gelip seni seviyorum yeniden birlikte olalım dese ne yaparsın?

imkansızlıklar ve acılar insanları unutulmaz yapanlardır. eşini iyi bir insan olarak mı seviyorsun?
eminim eşine senin eski sevgiline aşık olduğun kadar başkalarıda aşık olmuştur ama o seni seçmiş
insanları kaybetmeden değerini bilemiyoruz ama eşinle ayrılsan eminim onun içinde meğer ne çok seviyormuşum diyeceğinden..

Son düzenleme:
sana bişey söyliyeyim mi? aşk çok büyük bişey.ama evlendiğin kişiye aşık olmak zorunda diilsin.bence AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ SEÇMEKTENSE SİZE AŞIK OLANI SEÇMELİSİNİZ.evlisiniz zaten.eşiniz sizi seviyosa başka şey düşünmeyin.

siz geçmişte kalan ınsanı bence gözunuzde cok buyutmuşsunuz..şöyle duşunun onunla evlı olsaydınız ıyı kötu neler yaşardınız... sorunlu b bır ılışkımıymış bıtmış demek. bazen ınsan geçmışte kalan ınsanı yuceleştırıyor onun yerıne mukemmel bır rol model koyuyor ve ona aşık olmaya devam edıyor. halbukı gercek bu degıl, onu yarıyolda bırakan, gevşek bır herıf karşıdakı ama tum bunlar hayatındakı boşluktan oldugunu duşunuyorum. senı seven eşıne şans ver bu dunyada kalıcı olan tek şey huzurdur bence dene olmassa başka çozunler buluruz ama bunu yapma kendıne canım. :teselli:

bu kadar güzel anlatılır yüreğine sağlık bende aynı fikirdeyim canım hakkını helal et olurmu

evliyim,beni çok seven bir eşim var.ama evlenmeden önceki ilişkimi aklımdan atamıyorum. çok sevmiştim ama ayrıldık. herkese rol yaptım onu unuttuğuma dair çünkü elimden başka birşey gelmezdi kendimi bile kandırdım.
eşimin iyi yanlarını görüp onu sevmeye çalışıyorum onu insan olarak çok seviyorum ama hepsi o kadar. keşke onun yerinde olsam diyorum aşık olduğu bir insanla evlenmek ne güzeldir diyorum

ozaman neden asik oldugunuz bir adamla evlenmek yerine esinizle evlendiniz ?
O adamin sucu ne peki ?

Yazik sizin gibi kadinlarla evli olan adamlara:)
:49:

Back
X