Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım,"Selvi boylum alyazmalım" filmini seyretmişsindir mutlaka,sonundaki Asya nın söylediklerini hatırla:
Sevgi neydi?
Sevgi iyilikti, dostluktu..
Sevgi emekti.
ben kimseyi kandırmadım o benim severek birinden ayrıldığımı biliyordu ama unuttuğumu söylemiştim diyorum ya kendime bile unuttum dedim
birazda görücü usulü ve aile içindi bu evlilik kanser hastası babamın yüzünün güldüğünü gördükçe birşey diyemedim benim mutlu olacağımı düşünüyordu düğünümde bile hep ailemi izledim fedakarlık yaptığımı düşündüm yeniden başkasını severmiydim bilmiyorum ama sevdiğim kişiyle evlenemedikten sonra....
siz geçmişte kalan ınsanı bence gözunuzde cok buyutmuşsunuz..şöyle duşunun onunla evlı olsaydınız ıyı kötu neler yaşardınız... sorunlu b bır ılışkımıymış bıtmış demek. bazen ınsan geçmışte kalan ınsanı yuceleştırıyor onun yerıne mukemmel bır rol model koyuyor ve ona aşık olmaya devam edıyor. halbukı gercek bu degıl, onu yarıyolda bırakan, gevşek bır herıf karşıdakı ama tum bunlar hayatındakı boşluktan oldugunu duşunuyorum. senı seven eşıne şans ver bu dunyada kalıcı olan tek şey huzurdur bence dene olmassa başka çozunler buluruz ama bunu yapma kendıne canım. :teselli:
evliyim,beni çok seven bir eşim var.ama evlenmeden önceki ilişkimi aklımdan atamıyorum. çok sevmiştim ama ayrıldık. herkese rol yaptım onu unuttuğuma dair çünkü elimden başka birşey gelmezdi kendimi bile kandırdım.
eşimin iyi yanlarını görüp onu sevmeye çalışıyorum onu insan olarak çok seviyorum ama hepsi o kadar. keşke onun yerinde olsam diyorum aşık olduğu bir insanla evlenmek ne güzeldir diyorum