Onu aldatıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi renksizdunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi de sana da eşine de yazık..
keşke biraz daha zaman tanısaydın kendine..
bence bu aşamada boşanmak falan gereksiz
evdekine alışmaya çalış..
napıcaksın sevmişşin ama olmamış..
anladıgım kadarıylada kabullenmişşin bu durumu.
ulaşamadığın için elde edemediğin için kafan karışık..
kandırmışşın kendini unutamadım diye...

kendinizi eşinizin yerine koyun öyle hareket edin doğru yolu bulacağınızdan eminim :delphin:

Tatlı dille yaklaşan herkese teşekkür ederim buradaki sözler motive edici oluyor benim bunları duymaya ihtiyacım vardı.Günah keçisi ilan edenlere gelince kocanın parası için evlenmişsin demişsiniz benim kocamla aldığım maaş aynı evim kira arabamız yok herkes gibi kredi kartı borcumuz var hatta standartların altında yaşıyoruz sadece ufak bir şehir olduğu için büyük şehirdekiler gibi extra masraflarımız olmuyor.babamın evinden şaşalı bir yaşama gelmedim anlayıp dinlemeden böyle çamur atmayın lütfen. geçmişte sevdiğim erkekle nişanlıydık ama ayrılmak istedi o demekki sevmiyormuş ne denebilirki peşinden koşup salya sümük ağlamak yıllarca onu beklemek neye yarardı? ayrıldıktan 2 sene geçti vede ailem şimdiki eşimi bana söyledi aleleler tanıştığı için görücü gibi oldu. ben evin tek çocuğuyum ve her ana baba gibi onlarda çocuklarının mürvetini görmek istediler babamın hastalığı beni hep çok korkuttu ona bişey olursa diye. düğün planlarındaki heyecanlarını görmeliydiniz.

istanbulda olan ailemi bırakıp muğlaya taşındım. senin başka derdin kalmamış diyorsunuz kanser hastası babam var tedavi oluyor ama bu illet beni korkutuyor hergün telefonda konuştuğumda bana eşinle mutlusun dimi, senin mutluluk haberini almak beni hayata bağlıyor diyor. bende çok mutlu olduğumu söylüyorum.

eşime gelince burada kimsem olmadığı için ona sarıldım, işteyken onu özlüyorum evet, yolda koluna girip yürümeyi seviyorum ama onu öpmek, temasta olmak işte bu noktada ten uyuşması diye birşey var içimden gelmiyor. eski sevgilim günün belli zamanlarında aklıma gelince diyorum "yaa bırak evlenseydin seni bukadar sevecekmiydi" kendi kendimi telkin ediyorum . birşey yarım kaldı içimde eksik kaldı sevgi, doyamamak işte ona ulaşmak adına hiçbirşey yapmadım geçen gün arkadaşım internet sayfasına grupça resim koymuş oda vardı içlerinde o duygu işte yüreğimi yakan. hemen kapadım girmedim o adrese.

Tatlı dille yaklaşan herkese teşekkür ederim buradaki sözler motive edici oluyor benim bunları duymaya ihtiyacım vardı.Günah keçisi ilan edenlere gelince kocanın parası için evlenmişsin demişsiniz benim kocamla aldığım maaş aynı evim kira arabamız yok herkes gibi kredi kartı borcumuz var hatta standartların altında yaşıyoruz sadece ufak bir şehir olduğu için büyük şehirdekiler gibi extra masraflarımız olmuyor.babamın evinden şaşalı bir yaşama gelmedim anlayıp dinlemeden böyle çamur atmayın lütfen. geçmişte sevdiğim erkekle nişanlıydık ama ayrılmak istedi o demekki sevmiyormuş ne denebilirki peşinden koşup salya sümük ağlamak yıllarca onu beklemek neye yarardı? ayrıldıktan 2 sene geçti vede ailem şimdiki eşimi bana söyledi aleleler tanıştığı için görücü gibi oldu. ben evin tek çocuğuyum ve her ana baba gibi onlarda çocuklarının mürvetini görmek istediler babamın hastalığı beni hep çok korkuttu ona bişey olursa diye. düğün planlarındaki heyecanlarını görmeliydiniz.

istanbulda olan ailemi bırakıp muğlaya taşındım. senin başka derdin kalmamış diyorsunuz kanser hastası babam var tedavi oluyor ama bu illet beni korkutuyor hergün telefonda konuştuğumda bana eşinle mutlusun dimi, senin mutluluk haberini almak beni hayata bağlıyor diyor. bende çok mutlu olduğumu söylüyorum.

eşime gelince burada kimsem olmadığı için ona sarıldım, işteyken onu özlüyorum evet, yolda koluna girip yürümeyi seviyorum ama onu öpmek, temasta olmak işte bu noktada ten uyuşması diye birşey var içimden gelmiyor. eski sevgilim günün belli zamanlarında aklıma gelince diyorum "yaa bırak evlenseydin seni bukadar sevecekmiydi" kendi kendimi telkin ediyorum . birşey yarım kaldı içimde eksik kaldı sevgi, doyamamak işte ona ulaşmak adına hiçbirşey yapmadım geçen gün arkadaşım internet sayfasına grupça resim koymuş oda vardı içlerinde o duygu işte yüreğimi yakan. hemen kapadım girmedim o adrese.

Allah (C.C.) bizim icin hayirli olani daha iyi bilir arkadasim...demekki senin icin böylesi hayirliydi....:delphin:

Bence eskiye dair hicbirseyi fazla irdeleme daha....gün gelecek tamamiyle tüm kalbinle esini seveceksin insallah...a.s

sen ailenin mutluluğu için sevmediğin bir insanla birliktesin şuan anladığım kadarıyla.
bir nevide olsa eskiyi unutmak için bu insana sarıldın..
belki bir başkasını seversem onu unutabilirm dedin..
ilk başta konuyu okuduğumda yadırgadım biraz ama evlenmeden de olsa hayatımızda birini unutmak için başkasıyla birlikte olan başkasına şans veren olmuyor mu aramızda..
hayatın boyunca onu bekleyemezdin tabii ki..
ama benim ilk yazımda söylemek istediğim keşke ona biraz daha zaman verseydin birazcık olsun birşeyler hissettikten sonra evlenseydin..
yine de ben gün gelip bu adama aşık olacağına eminim..
fakat oturupta eski sevgilini düşünürsen bu senin için çok daha zor olur..

canım,"Selvi boylum alyazmalım" filmini seyretmişsindir mutlaka,sonundaki Asya nın söylediklerini hatırla:

Sevgi neydi?

Sevgi iyilikti, dostluktu..

Sevgi emekti.

Offf bu çok ağır geldi ama yaa:))

arkadaşın yazdıklarını okuyunca, Asya ve bu sözler geldi ilk aklıma konuya benziyordu tek fark ordaki kişinin iİyas' ı ve Asyanın duygularını bilmesi,finalde de Asya da,Samet'te kendilerine emek vereni seçtiler bırakıp giden İlyası değil.......

Sevgi emek ister.........

canım,"Selvi boylum alyazmalım" filmini seyretmişsindir mutlaka,sonundaki Asya nın söylediklerini hatırla:

Sevgi neydi?

Sevgi emekti.
bence gayet konuya uygun bir örnektiyerimseniben

yazik degilmi günahsiz esinize bunu yapiyorsunuz diyorsunuzya
arkadaslar günahsiz erkek varmidir allah askina erkekler sirf gözleriyle bile olsa bizi günde kac defa aldatiyorlar biliyormusunuz

soruyorum size icinizden hanginiz ilk askinizi unuttunuz?
kim ne derse desin her insanin icinde kalmis bir ukde mutlaka vardir
sana tavsiyem seni seveni sevmeyi ögrenmelisin

daha önce de böyle şeyler yaşandı ama bazılarımız uslanmıyor. arkadaşlar dertlerımızı sız bızı kınayın, eleştırın dıye yazmıyoruz. çozumunuz yoksa kendınızı övmek ıçın yazmayın,kendınızı kuçuk duşuruyorsunuz,:mymeka: ben yapmam ,ne ayıp, ben mukemmmelım bu nedir yaa...kız derdını anlatmış ,karşılıklı guç bırlıgı yapaıyoruz ne guzel..arada mıllet kendını övcem dıye ugraşıo...gerçek hayatta da boylesınız işte bu sebeble kadın kadının kurdudur...sız ve sızın gıbıler yuzunden erkeklerın dostlugundan bır gram bıle nasıbımız yok. sınır ettınız benı kaydirigubbakcemile

zaten konuyla ilgili herkes birşeyler yazmış oraya girip daha çok kafa bulandırmayacağım
Lakin yazılanlardan anladığımız kadarı ile evlenince aşk bitiyormuş demek , sıradanlaşıyormuş her şey öyle mi?
Lütfen genelleme yapmayalım aksi halde yanıltıcı olursunuz arkadaşlar.
Elbet bunu yaşayanlar vardır ama aksi de inkar edilemez bir gerçek.
Yıllarca evli olup hala birbirinin gözlerine bakarken aynı heyecanı gören çiftler var.
Belki kavuşmuş olamanın verdiği bir rahatlık olucaktır ama neden o heyecan bitsin ki?
Evliliğimde 3. yılın içindeyim hala telefonda kocamın sesini duyunca heyecanlarınım...
Hala onun gözlerine bakarken mutluluktan gözlerim dolar , öperken dudaklarım titrer.
Ya bizimkisi çok ilginç birşey yada bazılarımız sevmeyi bilmiyor...
Eğer aşk geröek bir aşksa bitmez bitemez..
Konu sahibi arkadaşım bu senin elinde olan birşey değil beynin kalbin illaki onu anıcaktır
yeterki sen yanlış bir yola sapma. Allah eşinle bir ömür mutlu olmayı nasip etsin..

Son düzenleme:
şimdi kızacaksınız ama
feminst damarlarım nedeniyle ben şu görüşteyim...
erkekler çok zayıf...
güçülü oaln bizleriz
kadın denen varlık bence oakdr üstün donatıulmış ki Rabbim tarafında...
mantığımız düşünce tarzımız yaşayışımız kendimize saygımız çevermizi koruyuşumuz, sahiplenişimiz gücümüz çok fazla...

o yüzden ben bir bayanın Olabilir evlendiğin adama aşk beslemeyebilirsin ama sevgi saygı duymasan da evlenmezdin....
e babacığının durumu için olmuş oalbilir ama (Allah şifa versin) okadarda gözü kara atlamamışsın belli...

elinden geldiği akdar düşünme bunu.... sürekli aklında dolaşırsa bu düşünce acı çeken sen olursun eşin de farkederse yıkılır.....
aklından uzak tut canım bu düşünceyi...
çünkü sen bir kadınsın ve bunu başarabilirsin....

belki bu sorunu ülkemizde milyon tane kadın ve erkek
yaşıyordur ne yani herkez sevvdiği ilemi evli veya evliyken başkasını hiçmi düşünmüyor
aslında bir kurban varsa oda bu arkadaş niye çünki eşinin istediği olmuş istediğiyle
evlenmiş ailenin istediği olmuş bitek arkadaşın istediği olmamış
eğer oda eşine bunu belli etmiyorsa sorunlarını kimseye yansıtmıyorsa
tek üzülen aslında aldanan arkadaşımız bence inşşallah zamanla eşine olan
sevgin ötekini geçerki bu olmayacak birşey değil

Varsa konuyla ilgili yorumlariniz yazin, yorumlara yorum degil. Sorunlu mesajlara cevap yazip konuyu dagitmak yerine köü icerik butonunu kullaniniz. Konu disi mesajlar temizlendi konu tekrar mesajlasmaya acildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ruhen aldatıyorsunuz ama bu düşüncelere devam ederseniz eminim yakında fiziksel olarak da aldatıcaksınız.
allah yardımcın olsun...

Yüreğinizden atmayı başardığınız an , aklınızdan da atarsınız...

Bence yüreğinize söz geçirmeniz de çok zor olmamalı, sizi bu kadar çok seven bir eşiniz var çünkü...

Eğer önceki sevgiliniz sizi bu kadar çok sevseydi , şu an onunla evli olurdunuz çünkü...

Sorunun cevabı , bence evet... Aldatma ille de bedenen olmaz , düşünceyle de olur... Bunu eşinize

yapmayın , dua edin Allah eşinizin sevgisine karşılık vermeyi nasip etsin size ...

bence eşinize ve evliliğinize konsantre olun çalışmıyorsanız kendinize bir uğraş edinin evinizde birşeyler yapın hobi falan zamanla herşey yoluna girer eşinizle yakınlaşmaya çalışın madem evlenmişsiniz bir sorun da yok evliliğinize şans tanıyın bu saatten sonra eski sevgili gelmez sen boşansan da onunla bir daha olmaz olacak olsaydı önceden olurdu bunu kafandan çıkar önce. saygu ve sevgi çerçevesinde herşey iyiyi gider inşallah kafanızı fazla yormayın nostaljik takılmayın ileriye bakın be güzelim

Sevgi neydi?

Sevgi emekti.

Harika !

Arkadaşım bak gerçekten sevgi layık olana sunulmalı ... Bunu düşün , eşini

düşün , sevgini hakedene ver ...

Back
X