Tatlı dille yaklaşan herkese teşekkür ederim buradaki sözler motive edici oluyor benim bunları duymaya ihtiyacım vardı.Günah keçisi ilan edenlere gelince kocanın parası için evlenmişsin demişsiniz benim kocamla aldığım maaş aynı evim kira arabamız yok herkes gibi kredi kartı borcumuz var hatta standartların altında yaşıyoruz sadece ufak bir şehir olduğu için büyük şehirdekiler gibi extra masraflarımız olmuyor.babamın evinden şaşalı bir yaşama gelmedim anlayıp dinlemeden böyle çamur atmayın lütfen. geçmişte sevdiğim erkekle nişanlıydık ama ayrılmak istedi o demekki sevmiyormuş ne denebilirki peşinden koşup salya sümük ağlamak yıllarca onu beklemek neye yarardı? ayrıldıktan 2 sene geçti vede ailem şimdiki eşimi bana söyledi aleleler tanıştığı için görücü gibi oldu. ben evin tek çocuğuyum ve her ana baba gibi onlarda çocuklarının mürvetini görmek istediler babamın hastalığı beni hep çok korkuttu ona bişey olursa diye. düğün planlarındaki heyecanlarını görmeliydiniz.
istanbulda olan ailemi bırakıp muğlaya taşındım. senin başka derdin kalmamış diyorsunuz kanser hastası babam var tedavi oluyor ama bu illet beni korkutuyor hergün telefonda konuştuğumda bana eşinle mutlusun dimi, senin mutluluk haberini almak beni hayata bağlıyor diyor. bende çok mutlu olduğumu söylüyorum.
eşime gelince burada kimsem olmadığı için ona sarıldım, işteyken onu özlüyorum evet, yolda koluna girip yürümeyi seviyorum ama onu öpmek, temasta olmak işte bu noktada ten uyuşması diye birşey var içimden gelmiyor. eski sevgilim günün belli zamanlarında aklıma gelince diyorum "yaa bırak evlenseydin seni bukadar sevecekmiydi" kendi kendimi telkin ediyorum . birşey yarım kaldı içimde eksik kaldı sevgi, doyamamak işte ona ulaşmak adına hiçbirşey yapmadım geçen gün arkadaşım internet sayfasına grupça resim koymuş oda vardı içlerinde o duygu işte yüreğimi yakan. hemen kapadım girmedim o adrese.