O'nu aldattığımı düşünüyor,çok kötüyüm lütfen yardım...

Arkadaslar herkesın dusuncesıne saygım var lutfen bana kızmayın ama ' senın yaptıgın baslı basına hata' sen onun yerınde olsan ne yapardın? O eskı sevgılısıyle gorusseydı bu zaman zarfında?? 2-3 aylık bı ılıskı olsa 7 yıl olan arkadasla, belkı ınanma sansı var ama 7 yıldan bahsedıorsun...

Allah yardımcın olsun.. zor bı durum bı o kadarda uzuldum...

Kendıne ıyı bak.. ...

yaa bence abartmış sonuçta ayrı olduğunuz dönemde eskisiyle görüşmüşsün. ondan ayrıykende ona bağlı kalma zorunluluğunmu var allah aşkına.

Arkadaslar herkesın dusuncesıne saygım var lutfen bana kızmayın ama ' senın yaptıgın baslı basına hata' sen onun yerınde olsan ne yapardın? O eskı sevgılısıyle gorusseydı bu zaman zarfında?? 2-3 aylık bı ılıskı olsa 7 yıl olan arkadasla, belkı ınanma sansı var ama 7 yıldan bahsedıorsun...

Allah yardımcın olsun.. zor bı durum bı o kadarda uzuldum...

Kendıne ıyı bak.. ...

benim onu facede kabul etmem hataydı bunu kabul ediyorum ama ben onunla o birkaç yorum dışında hiç görüşmedim aklımdan geçmedi.ayrıca onunla 7 yıl çıkmadım sadece çocukça bi sevgiydi.bahsettiğim insan benim 10yıl boyunca sınıf arkadaşımdı yani arkadaşlık dışında kabul etmedim hiç öyle bi düşünce olmadı bile..ona hak veriyorum yaptığım hata ama o da bana 3yılın sonunda inanmalıydı hiç tanıyamamış ki bir kaç mesajı benim o kadar sözüme gözyaşıma tercih etti..keşke güvenseydi ve hatamı afetseydi inan kendim çıkardım hayatımdan.ama yapmadığım birşey için hayatımın aşkını kaybettim

cok abartmıs diyen de var sen haksızsın diyen de var.bence bu durum erkekten erkege ve ilişkiden ilşkiye değişiyo.benimde 4 yıllık bi ilişkim 2 ay önce ona sinirli anımda adi dedigim icin bitti.insanlar sinirle cinayet bile işleyebilio ama benim erkek arkadasım bunu kaldıramadı.sanıyorum senin erkek arkadasında benimki gibi biraz.yani neye innandıysa ne karar verdiyse o.fikri değişmeyen cinsten.umudunu kırmak gibi olmasın ama ben affedebilcegini sanmıyorum.yine de bence hemen pes etme.barısmak icin cabalaki 3 senelik bi ilişkim bitti keske braz daha cabalasaydım deme yıllar sonra.için rht olsun yani...cok zor.seni cok ii anlıyorum..:43:

bence ikiside senin hayatının aşkı olmayacak. şimdiki ruh halin böyle diyor. ama zamanla düşünceler değişebiliyor

bira yalnız bırak erkek arkadaşını sakinleşsin daha sonra usturuplu bi şekilde anlatırsın olanları...

yaa bence abartmış sonuçta ayrı olduğunuz dönemde eskisiyle görüşmüşsün. ondan ayrıykende ona bağlı kalma zorunluluğunmu var allah aşkına.

ne güzel anlatmışın cnm ayrı olduğun dönemde eskisiyle görüşmüşün diye ayy komiğime gitti şimcik:))

benim onu facede kabul etmem hataydı bunu kabul ediyorum ama ben onunla o birkaç yorum dışında hiç görüşmedim aklımdan geçmedi.ayrıca onunla 7 yıl çıkmadım sadece çocukça bi sevgiydi.bahsettiğim insan benim 10yıl boyunca sınıf arkadaşımdı yani arkadaşlık dışında kabul etmedim hiç öyle bi düşünce olmadı bile..ona hak veriyorum yaptığım hata ama o da bana 3yılın sonunda inanmalıydı hiç tanıyamamış ki bir kaç mesajı benim o kadar sözüme gözyaşıma tercih etti..keşke güvenseydi ve hatamı afetseydi inan kendim çıkardım hayatımdan.ama yapmadığım birşey için hayatımın aşkını kaybettim

Canım 9 ay boyunca hayatında mıydın??? Hayatındaydın ama sevgili deildin o zaman acı çekmiyor muydun? Bence alışamayacağın bi durum değilll !...

:47:

Canım 9 ay boyunca hayatında mıydın??? Hayatındaydın ama sevgili deildin o zaman acı çekmiyor muydun? Bence alışamayacağın bi durum değilll !...

:47:

evet bi haftanın sonunda görüyorum ki insan acıya alışıyor .benim şimdi tek dileğim benim masum olduğumu görmesi yani hata olmadığımı kabul etmesi zaten bi daha onun hayatına girmem .artık kabullendim çünkü

canım bence sen onsuzluga alısabilirsin ama senin için sorun olan baska bişey var. sen ilerde bu adamın hayatında onu aldatan kadın olarak hatırlanmak istemiyorsun. onun hata edip ayrıldıgı kişi olmak istiyorsun. hatasını anlaması senin için çok önemli ama bence üzme kendini yıpratma. gün gelir düşünür ve aklında "acaba" lar olur onun sen kafanı yorma...

canım bence sen onsuzluga alısabilirsin ama senin için sorun olan baska bişey var. sen ilerde bu adamın hayatında onu aldatan kadın olarak hatırlanmak istemiyorsun. onun hata edip ayrıldıgı kişi olmak istiyorsun. hatasını anlaması senin için çok önemli ama bence üzme kendini yıpratma. gün gelir düşünür ve aklında "acaba" lar olur onun sen kafanı yorma...

gerçekten çok iyi anlamışsın beni benim tek düşüncem hata olmamak

kızlar şimdi bu yazdıklarımı okuyorum da imkansız dediğim ağladığım ona yalvardığım günler aklıma geldi...gerçekten herşeyi zamana bırakmak lazımmış ve b erkeğin üstüne çok düşmeyeceksin.ilk aylar yapmadığım şey kalmadı onu kazanmak için..sonra en son 31 aralıkta mesaj attım bi daha da hiç aramadım sormadım yoluna bile çıkmadım ama bi yandan da Allaha çok şükür ayakta durdum hayata devam etmeyi zor da olsa başardım.o içimde bi yaraydı ama buna rağmen yılmadım acımı içime gömdüm..tam 25gün yok oldum onun hayatında sonuç mu?sonuç 25.gün asla dönmem diyen beni kovan bir daha asla hayatımdan olmayacaksın diyen insan keşkelerle dolu bi mesaj attı ben yine cevap vermedim ve devamı geldi...erkekler ilgiden anlamıyor ben bunu anladım.bana onu unut asla olmaz diyen arkadaşı bana nedense aniden hal hatır mesajı altında onun konusunu açtı sizinki gerçek aşk umudunu asla kaybetme dedi..şmdi durum net değil ama bu bile bana yetti bu aşkın kefaretini ödemiş oldum........zaman neler gösterir bilmiyorum .size bunu anlatmak istedim çünkü en zor günlerde siz bana ilaç oldunuz.çok teşekkür ederim hepinize.

Back
X