- 6 Eylül 2015
- 80
- -3
- 86
- 30
- Konu Sahibi Elif_ylmz11
-
ne yapmam gerek
Bende öyle düşündüm en başta demek kendi de yapıyor ki bende bişeyler bulmaya çalışıyor diye, ama o karaktere sahip bi insan da değil ne bileyim insan sonuçta olur mu oda olurKişi kendinden bilirmiş işi diyorum.
Bana kalmadan kendisi arkadaşına mesaj atmış zaten bi daha görüşmeyelim diye, ama sebebini de açıklayamıyor onlaraSuclayan genel olarak kendi yapiyor. Sahsen tekrar arkadaslarla bir araya gelmisken "Arkadaslar bundan sonra maalesef görüsemeyiz. Esim bu bulusmalari bana kötü yakistirmalar yapmak icin kullaniyor, sizleri de katarak" derdim ve kalkar giderdim. O arkadaslarina aciklasin. Ama bana böyle yakistirmalar yapan adamla da beraber olmaya devam etmem.
Bide ben öğretmenim işten eve evden işe farklı bir hayatımda yok öyle dışarda gezen tozan farklı işler uğraşlar içinde olan aklının kalacağı bir insanda değilim ne yaptım da böyle oldu kendimi suçluyorum ben mi fazla şımarttım acabaO eşi parçalarım. Bana bu şekilde rahatca iftira atabilen bi insanla evli kalmam
Siz ne yapmayi düsünüyorsunuz?Bana kalmadan kendisi arkadaşına mesaj atmış zaten bi daha görüşmeyelim diye, ama sebebini de açıklayamıyor onlara
Bilmiyorum karmakarışığım şu anda yüzüne bakasım yok baktıkça nefret ediyorum,Siz ne yapmayi düsünüyorsunuz?
Oo ileri seviyede olmusBana kalmadan kendisi arkadaşına mesaj atmış zaten bi daha görüşmeyelim diye, ama sebebini de açıklayamıyor onlara
Olayın sizinle hiç bir alakası yok ki, şımartma fln değil olay dengesiz eşinizin pis düşünceleriyle alakalı. Demek ki kendiside aynı şeyi yapıyor ki size bunu kondurabiliyor.Bide ben öğretmenim işten eve evden işe farklı bir hayatımda yok öyle dışarda gezen tozan farklı işler uğraşlar içinde olan aklının kalacağı bir insanda değilim ne yaptım da böyle oldu kendimi suçluyorum ben mi fazla şımarttım acaba
BoşanKızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz
Bide ben öğretmenim işten eve evden işe farklı bir hayatımda yok öyle dışarda gezen tozan farklı işler uğraşlar içinde olan aklının kalacağı bir insanda değilim ne yaptım da böyle oldu kendimi suçluyorum ben mi fazla şımarttım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?