Onu aldattığımı ima eden eş

Elif_ylmz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
80
-3
86
30
Kızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz

Suclayan genel olarak kendi yapiyor. Sahsen tekrar arkadaslarla bir araya gelmisken "Arkadaslar bundan sonra maalesef görüsemeyiz. Esim bu bulusmalari bana kötü yakistirmalar yapmak icin kullaniyor, sizleri de katarak" derdim ve kalkar giderdim. O arkadaslarina aciklasin. Ama bana böyle yakistirmalar yapan adamla da beraber olmaya devam etmem.

Bana kalmadan kendisi arkadaşına mesaj atmış zaten bi daha görüşmeyelim diye, ama sebebini de açıklayamıyor onlara

O eşi parçalarım. Bana bu şekilde rahatca iftira atabilen bi insanla evli kalmam
Bide ben öğretmenim işten eve evden işe farklı bir hayatımda yok öyle dışarda gezen tozan farklı işler uğraşlar içinde olan aklının kalacağı bir insanda değilim ne yaptım da böyle oldu kendimi suçluyorum ben mi fazla şımarttım acaba

Olayın sizinle hiç bir alakası yok ki, şımartma fln değil olay dengesiz eşinizin pis düşünceleriyle alakalı. Demek ki kendiside aynı şeyi yapıyor ki size bunu kondurabiliyor.

Boşan

Eşinizle ayni kafasiniz. İyi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…