Onu aldattığımı ima eden eş

Terbiyesiz herif. Kendi izliyor demekki birilerini ki ilgiyi kendinden çekmek için sana iftira atıyor. Neden sorguluyorsun kendini kocan tam bir rezil

Birkaç defadır izliyorum hareketlerinden onu anlıyorum diyor . Saçlarınla oynayıp kur yapıyorsun bakıyorsun oysa aklımın ucundan bile asla geçmedi nasıl bişeyin içindeyim bilmiyorum
Eşinizde öğretmen mi

Arkadaşlarıyla gorusmesin o zaman . Saplantılı insanlar bakkala da gitseniz bir sebep bulur. Birde sağa sola gitmem demişsiniz gidiniz , gezmiyor musunuz geziniz.

Nasıl ima etti ?
Bu ima etmek değil,açıkça söylemiş zaten.
Ayrıca bunun tepkisi anlık verilir.
Yani kadınlık gururu bır yerde,Güven meselesi.kocan seni en yakın arkadaşıyla kesismekle suçlayacak ve sen ne yapayım diyerek buraya mı geleceksin ?
Ben olsam çok sinirlendim.Kocam açıkça ahlaksız demis bana.Net bir şekilde güvenmediğini gostermis.Özür dilemesi gereken o iken sen neden endişe içerisindesin ?
Gelip buradan akıl alacak kadar planlı ve programlı olman şaşırttı beni.
Tuhaf..

e siz mükemmel çiftmişsiniz zaten. Dert edecek bişey yok gibi görünüyor.

Öncelikle kötü hissetmeyin.Bu sizinle değil eşinizle alakali.ben olsam karsima alir ciddi bir konusma yapardim.
Sen eve gelen arkadasinla senin gozunun onunde flort ettigimi dusunuyorsan bana guvenmiyorsan bu sebeple beni kisitliyorsan bu is bitsin ben bu sekildr yasayamam derdim.çünkü kafa hasta.çünkü bu sekilde dusunen adama guvenemem.
Ha bu olaylar olmuyo mu oluyor.boyle insanlar yok mu var.ama ben boyle biri degilim ve esime bunu soylerdim ciddi bicimde.o ese de sanirim guvenemezdim.

Ben tam olarak o anlattığınız gibi biriyim. Dışarıda gezer tozarım. Tek başıma tatile giderim. İş için seyahat ederim. Ama bugüne kadar başıma sizin yaşadığınız şey gelmedi. Çünkü bu konuda önemli olan benim nasıl biri olduğum değil, eşimin nasıl biri olduğu.

Nasıl ima etti ?
Bu ima etmek değil,açıkça söylemiş zaten.
Ayrıca bunun tepkisi anlık verilir.
Yani kadınlık gururu bır yerde,Güven meselesi.kocan seni en yakın arkadaşıyla kesismekle suçlayacak ve sen ne yapayım diyerek buraya mı geleceksin ?
Ben olsam çok sinirlendim.Kocam açıkça ahlaksız demis bana..Özür dilemesi gereken o iken sen neden endişe içerisindesin ?
Gelip buradan akıl alacak kadar planlı ve programlı olman şaşırttı beni.
Tuhaf

eski sevgilim beni yakın arkadaşıyla aldatırken beni suçlayıcı konuşurdu. hatta bu konu yüzünden ayrıldık sonra barıştık tabi ben o zamanlar bilmiyorum aldatıldığımı. meğerse vicdanını rahatlatmak için bana da yafta yapıştırmaya çalışmış kişi kendinden bilir işi lafı cok doğru. sonra foyası ortaya çıktı yolladım hayatımdan.

eşinde suçlu psikolojisiyle sana sarmış nerde görsem tanırım bu hikayeyi.

boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…