- 6 Eylül 2015
- 80
- -3
- 86
- 30
- Konu Sahibi Elif_ylmz11
-
Hayır asla aynı kafa değiliz ,Eşinizle ayni kafasiniz. İyi bari
Hayır asla aynı kafa değiliz ,
Eşinizin ailesinde paranoya hastası falan var mı, benim aklıma psikolojik rahatsızlıklar geldi nedenseBilmiyorum karmakarışığım şu anda yüzüne bakasım yok baktıkça nefret ediyorum,
Eşinizde öğretmen miBirkaç defadır izliyorum hareketlerinden onu anlıyorum diyor . Saçlarınla oynayıp kur yapıyorsun bakıyorsun oysa aklımın ucundan bile asla geçmedi nasıl bişeyin içindeyim bilmiyorum
Evet olabilirMuhtemelen kendisi arkadaşlarının karısının birinden etkileniyor :) dikkatini dağıtıyor senin de sucu sana atarak.. takipte ol derim olay sen değilsin, kendi yediği halt
hayır değil cafe işletiyor oEşinizde öğretmen mi
Evet olabilir benim de aklıma o geldiMuhtemelen kendisi arkadaşlarının karısının birinden etkileniyor :) dikkatini dağıtıyor senin de sucu sana atarak.. takipte ol derim olay sen değilsin, kendi yediği halt
Cafede çok izlemiş onu bunu heraldeEvet olabilir
hayır değil cafe işletiyor o
Arkadaşlarıyla gorusmesin o zaman . Saplantılı insanlar bakkala da gitseniz bir sebep bulur. Birde sağa sola gitmem demişsiniz gidiniz , gezmiyor musunuz geziniz.Kızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz
Özür dileyip bir daha arkadaş görüşmeleri yapmayacağınız konusunda söz verin. Başka birşey yapacak gibi durmuyorsunuz burdan b
Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçasıÖzür dileyip bir daha arkadaş görüşmeleri yapmayacağınız konusunda söz verin. Başka birşey yapacak gibi durmuyorsunuz burdan bakınca.
Bide ben öğretmenim işten eve evden işe farklı bir hayatımda yok öyle dışarda gezen tozan farklı işler uğraşlar içinde olan aklının kalacağı bir insanda değilim ne yaptım da böyle oldu kendimi suçluyorum ben mi fazla şımarttım acaba
Öncelikle kötü hissetmeyin.Bu sizinle değil eşinizle alakali.ben olsam karsima alir ciddi bir konusma yapardim.Kızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz
Bide ben öğretmenim işten eve evden işe farklı bir hayatımda yok öyle dışarda gezen tozan farklı işler uğraşlar içinde olan aklının kalacağı bir insanda değilim ne yaptım da böyle oldu kendimi suçluyorum ben mi fazla şımarttım acaba
Normal bir kadın o an tepkisini verirdi zaten. Ne yapacağımı düşüneceğim durumu değil bu.Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?