Lütfen şu yazdıklarınızı başkası yazmış gibi bir okuyun.
Evden işe, işten eve dışında bir hayatı olan, sosyalleşen, işten arta kalan zamanlarında cafeye, sinemaya vb giden kadınlar eşlerinin aklı kalması gereken kişiler midir?
Eşiniz cafe işletiyormuş, cafeler şer yuvası mı? Demek ki eşiniz cafeyi farklı düşüncelerle işletiyor, demek ki siz bir cafeye gitseniz gittim kötü bir şey yaptım eşim o yüzden benden şüphe duyuyor diyecek birisiniz.
Elif hanım kusura bakmayın ama herkesin eşi dışında da bir hayatı arkadaşı olmalı, onlarla da vakit geçirmeli, sosyalleşmek kimseyi şüphe edilecek insanlar yapmaz.
Arkadaşlar tepki o anda verilir verilmeliydi derken sizin tepki vermenizden bahsediyor, daha size aldattığınızı ima ettiği anda eşinize kapıyı göstermeliydiniz ama siz “Şöyle bir durumda var, benim onu aldattığmı düşünecek ama hiçbişey yapmadan söylemeden beni hayatında tutmaya devam edecek. Ben böyle birşeyden emin olsam asla o insanla devam etmem .” demişsiniz, eşiniz size attığı çirkin ve kabul edilemez iftirası sonrası evliliğe devam ettiği sürece siz de devam edecek gibi görünüyorsunuz, ki boşanırım lafı adamın ağzına pelesenk olmuş, iftirayı bir kenara bırakabilsem her kavgada boşanırım demesini görmezden gelemem doğrusu, eh be der ondan önce ben veririm dilekçeyi.
Eşiniz yıllar içinde size ne yapmış, nasıl sindirmiş, kendi benliğinizden nasıl çıkarmış bir düşünün rica ediyorum.