• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu aldattığımı ima eden eş

Eşiniz hasta çocuğunuz falan yoksa kurtulun yada tedavi olsun her kavgada boşanalım diyen zaten sizi istemiyor kendisi mesleğiniz var ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz neden bunları yaşıyorsunuz ki emin olun düzelmiycek katlanarak artıcak davranışları…

Lütfen kendinizi daha fazla değersizleştirmeyin…

Kızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz 😵‍💫
Benim için bazı şeylerin nedeni, niçini, öyle misi böyle misi yoktur. Benim namusundan şüphe edecek adam kendisi de g.... tır, evli kalmam boşarım, bu konuda asla yumuşak yüzüm yoktur, eş diye herkes her sınırı kafasına göre aşamaz, adamın ağzını yırtarım

bu tarz imalarda bulunan insanların başının altından neler neler çıkıyor ilerleyen zamanlarda tahmin bile edemezsiniz. ya işin içinde başka bi iş var ya da eşiniz psikolojik olarak sıkıntılı.
ben şahsen böyle bi imayı asla kaldıramazdım ve o insanla devam etmezdim.

Evet

ya evliliğimiz şöyle , her fırsatta seni boşarım boşanalım diyen biri. Kavgalarda ağzından asla eksik olmaz bu laf. Ben kabul ediyorum bağımlı bir kişiliğe sahibim boşanma cesaretimi toplayamıyırum bir türlü ve nefret ediyorum kendimden.
İnşallah çocuk yoktur, ya da aman kocişim beni boşamasın diye çocuk falan yapmayı düşünmüyorsundur.

Linçlenmeye geldim :KK53: eşinizin arkadaşı size gerçekten farklı gözle bakmaya başlamış ve sizin istemsiz hareketinizi de eşiniz karşılıklı bir olay sanmış olamaz mı? İlla eşin aldatması mı gerekiyor bunu söylemesi için? İyi bir gözlemcidir eşi belki.

Ben fazla gözlemlerim insanları. Bir toplulukta konuşmaktan daha çok kişileri dinler ve hareketleri izlerim. Eğer biri ağıma takıldıysa bazen ufak mimiklerden birine karşına ilgisinin olduğunu anlayabiliyorum.

Diğer bir ihtimal de eşiniz sizi boğma modunu aktive etmiş. Geçmiş olsun.

Evden ise, isten eve yetmiyor demek ki.
Evden eve, evden tekrar eve yapmaniz lazim.
Yani bence isten cikip kendinizi eve kapatin, arkadas falan da gormeyin. Kiz arkadas da gormeyin neme lazim lezbiyen oluverirsiniz.
madem bagimlisiniz bu mukemmel kocaya, elden kacirmamak lazim bunu

9 senedir ilk kez böyle bir şey yaşamanız şok edici. Güven sarsıcı bir durum mu yaşadınız? Ya da son zamanlarda ruh halini sarsıcı bir durum mu oldu?

Bende öyle düşündüm en başta demek kendi de yapıyor ki bende bişeyler bulmaya çalışıyor diye, ama o karaktere sahip bi insan da değil ne bileyim insan sonuçta olur mu oda olur
Sağ gözüm sol gözüme güvenmiyor ; sen eşinin karakterine kefilsin... Ne desem? Eşinin içi fesat, yoktan aferdersin b.k çıkartmaya çalışan biri...

9 senedir ilk kez böyle bir şey yaşamanız şok edici. Güven sarsıcı bir durum mu yaşadınız? Ya da son zamanlarda ruh halini sarsıcı bir durum mu oldu?
O tarz güven sarsıcı hiçbirşey olmadı, aramızda şimdiye kadar öyle bir muhabbet asla geçmedi. Bir iki defa çalıştığım okul ters diye merkeze gelmek için bi arkadaşın aracına binmiştim. Güven sarsıcı olayı bu sürekli söylediği

Linçlenmeye geldim :KK53: eşinizin arkadaşı size gerçekten farklı gözle bakmaya başlamış ve sizin istemsiz hareketinizi de eşiniz karşılıklı bir olay sanmış olamaz mı? İlla eşin aldatması mı gerekiyor bunu söylemesi için? İyi bir gözlemcidir eşi belki.

Ben fazla gözlemlerim insanları. Bir toplulukta konuşmaktan daha çok kişileri dinler ve hareketleri izlerim. Eğer biri ağıma takıldıysa bazen ufak mimiklerden birine karşına ilgisinin olduğunu anlayabiliyorum.

Diğer bir ihtimal de eşiniz sizi boğma modunu aktive etmiş. Geçmiş olsun.
Söylediği şey şu, o çocuğun nasıl pis biri olduğunu biliyorum yarım saat gözlerini dilemeden durup sana baktı sende ona karşılık verdin. Ben bakmışsam da fark etmeden bakmışımdır o niyetle bakmadım ne alaka dedim de gözümle gördüm diyor

Hayır çocuğum yok , düşünmüyorum da
Vallaha deyin?

Vallaha deyin
Vallaha deyin?
bu saatten sonra düşünmüyorum

Zaten kafamı kurcalayan bir durumdu, bu olaydan sonra olmaması gerektiğini düşünüyorum. Eninde sonunda yine aynı yere gelecez

2 seçenek var.
1. Bir insan bir konuda yargıda bulunuyorsa, aynı şey onda da vardır. Onda bu niyet olmasa sizinkini görmezdi.

2. Özgüveni yerlerde. Sizi kendine layık göremediği ve kaybetme korkusuyla düşünüyor.

Back
X