- 6 Eylül 2015
- 61
- -7
- 86
- 30
- Konu Sahibi Elif_ylmz11
9 yıldır beraberiz ilk defa oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için bazı şeylerin nedeni, niçini, öyle misi böyle misi yoktur. Benim namusundan şüphe edecek adam kendisi de g.... tır, evli kalmam boşarım, bu konuda asla yumuşak yüzüm yoktur, eş diye herkes her sınırı kafasına göre aşamaz, adamın ağzını yırtarımKızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz![]()
İnşallah çocuk yoktur, ya da aman kocişim beni boşamasın diye çocuk falan yapmayı düşünmüyorsundur.Evet
ya evliliğimiz şöyle , her fırsatta seni boşarım boşanalım diyen biri. Kavgalarda ağzından asla eksik olmaz bu laf. Ben kabul ediyorum bağımlı bir kişiliğe sahibim boşanma cesaretimi toplayamıyırum bir türlü ve nefret ediyorum kendimden.
Sağ gözüm sol gözüme güvenmiyor ; sen eşinin karakterine kefilsin... Ne desem? Eşinin içi fesat, yoktan aferdersin b.k çıkartmaya çalışan biri...Bende öyle düşündüm en başta demek kendi de yapıyor ki bende bişeyler bulmaya çalışıyor diye, ama o karaktere sahip bi insan da değil ne bileyim insan sonuçta olur mu oda olur
O zaman bunu bardağı taşıran son damla olarak kabul edip kurtulun.Eşim zaten narsist bi kişilik , sadece ben merkezli karşıdakini düşünmeyen cinsten. Bir tek yakıştırmaları kalmıştı onu da yaptı
Hayır çocuğum yok , düşünmüyorum daİnşallah çocuk yoktur, ya da aman kocişim beni boşamasın diye çocuk falan yapmayı düşünmüyorsundur.
O tarz güven sarsıcı hiçbirşey olmadı, aramızda şimdiye kadar öyle bir muhabbet asla geçmedi. Bir iki defa çalıştığım okul ters diye merkeze gelmek için bi arkadaşın aracına binmiştim. Güven sarsıcı olayı bu sürekli söylediği9 senedir ilk kez böyle bir şey yaşamanız şok edici. Güven sarsıcı bir durum mu yaşadınız? Ya da son zamanlarda ruh halini sarsıcı bir durum mu oldu?
Söylediği şey şu, o çocuğun nasıl pis biri olduğunu biliyorum yarım saat gözlerini dilemeden durup sana baktı sende ona karşılık verdin. Ben bakmışsam da fark etmeden bakmışımdır o niyetle bakmadım ne alaka dedim de gözümle gördüm diyorLinçlenmeye geldimeşinizin arkadaşı size gerçekten farklı gözle bakmaya başlamış ve sizin istemsiz hareketinizi de eşiniz karşılıklı bir olay sanmış olamaz mı? İlla eşin aldatması mı gerekiyor bunu söylemesi için? İyi bir gözlemcidir eşi belki.
Ben fazla gözlemlerim insanları. Bir toplulukta konuşmaktan daha çok kişileri dinler ve hareketleri izlerim. Eğer biri ağıma takıldıysa bazen ufak mimiklerden birine karşına ilgisinin olduğunu anlayabiliyorum.
Diğer bir ihtimal de eşiniz sizi boğma modunu aktive etmiş. Geçmiş olsun.
Hayır çocuğum yok , düşünmüyorum da
Vallaha deyinTüp Bebek Merkezleri - Medicana Dr Yavuz aydın
Kızlar merhaba. Bahçeci Fulya’da tedavi oldum transfer yapıldı sonra düşükle sonuçlandı. Açıkçası o merkezde pek ilgi alaka göremedim . Bahçecide kalan Embriyolarımı başka merkeze taşımayı düşünüyorum. Medicana hastanesi Yavuz aydın nasıl gidip tedavi olanlar düşüncelerini belirtebilir miwww.kadinlarkulubu.com
bu saatten sonra düşünmüyorumVallaha deyin?Tüp Bebek Merkezleri - Medicana Dr Yavuz aydın
Kızlar merhaba. Bahçeci Fulya’da tedavi oldum transfer yapıldı sonra düşükle sonuçlandı. Açıkçası o merkezde pek ilgi alaka göremedim . Bahçecide kalan Embriyolarımı başka merkeze taşımayı düşünüyorum. Medicana hastanesi Yavuz aydın nasıl gidip tedavi olanlar düşüncelerini belirtebilir miwww.kadinlarkulubu.com