Onu aldattığımı ima eden eş

Bide ben öğretmenim işten eve evden işe farklı bir hayatımda yok öyle dışarda gezen tozan farklı işler uğraşlar içinde olan aklının kalacağı bir insanda değilim ne yaptım da böyle oldu kendimi suçluyorum ben mi fazla şımarttım acaba
Bi ögretmenın de sunu yazması.

9 yıldır beraberiz ilk defa oluyor
E size her kavgada bosarım seni diyen adamın,bunu demesine mi sasırdınız?
Level atlamıs sadece.
Bi sonraki adımda kimseyle görüsmiyeceksin,kimseyle iletisimin olmayacak falan diyecek.
Sok olmayın yani onlara da.

Bende öyle düşündüm en başta demek kendi de yapıyor ki bende bişeyler bulmaya çalışıyor diye, ama o karaktere sahip bi insan da değil ne bileyim insan sonuçta olur mu oda olur
tepki vermediniz mi?
şuan sadece nasıl kendimi temize çıkarırım derdinde misiniz?

Tepkimi verdim , ayrılmak istediğimi söyledim dün oda gayet kabul etti
Sizin için hayırlısı olsun..yaşanan sorunlarda boşanmayı ilk seçenek olarak gören birisi değilimdir ama adam çok çirkinleşmiş ve bu gün boşanmazsanız bundan sonra sizi herşeyle gayet rahat suçlar..demek ki böyle davranışları hakkediyor der ve insanlar içinde bile size bu iftirayı rahatlıkla yapabilir.Benim size tavsiyem size yaptığı suçlamayı dava dosyanıza ekletmeniz.Şiddetli geçimsizlik vs.diyip yutmayın size yaşattığını..size iftira attığını ve bu yüzden bu adamı boşadığınızı söylemekten utanmayın.Çok yüksek olasılıkla onun hayatında zaten birisi var..ama böyle bir aşağılık davranışta bulunmasına hiç gerek yokmuş

Tepkimi verdim , ayrılmak istediğimi söyledim dün oda gayet kabul etti

Bunca zaman kendinizi ezdirdiğiniz kabahat

Adam aldatıyor ve boşanmak için böyle davranıyor. Boşandığınız gibi aldattığı kişiyle evlenecek bakın görün.

Böylesi adamla 5 dk evli kalmam. Basarım totosuna tekmeyi.

Kızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz 😵‍💫
Valla benim de eski eşim aynı şekilde davranıyordu sonra beni yakistirdigi arkadaşının karısıyla ilişkileri ortaya çıktı.

Bende öğretmenim :) çocuğumun başka babası olduğu iddiasıyla suçlanıyorum
Ben sosyal hayatı olan , kahve içmeye , spora falan da giden biriyim . Bu hak ettiğim anlamına mı geliyor şimdi ?
babyloading87 babyloading87 de öyle diyor zaten..bir öğretmen olarak karşınızdaki kişinin şerefsizliğine sebep insani ihtiyaçlarınızı ,sizi siz yapan normal davranışlarınızı sorgulamayın /açıklamaya çalışmayın diyor.Öbür yandan lütfen kusura bakmayın ama sizin evli olduğunuz adam bu sözü söylemese (hatta burada size verilen tepki de sizi kendinize getirmiş olabilir diye düşünüyorum) sizin de reaksiyon alacağınız filan yoktu.Evliliği huzur, sevgini/ ilgini / hayatı karşılıklı olarak birisi ile paylaşmak olarak değil de sürekli bir mücadele, çiledoldurmak olarak gören bir bakış açınız var sizin de

babyloading87 babyloading87 de öyle diyor zaten..bir öğretmen olarak karşınızdaki kişinin şerefsizliğine sebep insani ihtiyaçlarınızı ,sizi siz yapan normal davranışlarınızı sorgulamayın /açıklamaya çalışmayın diyor.Öbür yandan lütfen kusura bakmayın ama sizin evli olduğunuz adam bu sözü söylemese (hatta burada size verilen tepki de sizi kendinize getirmiş olabilir diye düşünüyorum) sizin de reaksiyon alacağınız filan yoktu.Evliliği huzur, sevgini/ ilgini / hayatı karşılıklı olarak birisi ile paylaşmak olarak değil de sürekli bir mücadele, çiledoldurmak olarak gören bir bakış açınız var sizin de
Yoo ben öyle bir bakış açısına sahip olmadığım için boşanıyorum şu an

Bende öğretmenim :) çocuğumun başka babası olduğu iddiasıyla suçlanıyorum
Ben sosyal hayatı olan , kahve içmeye , spora falan da giden biriyim . Bu hak ettiğim anlamına mı geliyor şimdi ?
Ya ben o anlamda söylemediğimi belirttim zaten, söylemek istediğim şuydu gözü sürekli dışarda olan insanlar evli adamlarla beraber olan kadınlar. Bir söze takılıp kalıyorsunuz şaka gibi

Back
X