2 yila yakin evliyim ve 6 aylik bi kizim var. Onceki gun tesadufen esimin msjlarina baktim ve beni rahatsiz eden, 1 gun boyunca acaba beni aldatmaya mi yelteniyo diye dusunduren o msji gordum. Once bi sure daha takipte kalip isin ic yuzunu ogrenmeye karar verdim ama dun dayanamadim ve yanina giderek askim bi sey sorucam, bu msj nedir diye gayet sakin bi sekilde sanki normal bisey gosterir gibi sordum. Ve o andan sonra msjin normal bi msj olmadigini anladim. Hemen telefonu elimdeyken rehbere whatsupa bakmaya calisti, tel hala benim elimde bu arada. Napiyosun? Ben sana bu msji soruyorum cvp verir misin dedikce bi dk diyip karistirmaya devam etti. Sonra cektim teli elinden napiyosun neye bakiyosun su soruma cvp ver dedim ayaga kalkti aciklama yapmadan zorla telefonu elimden almaya calisti. Ben direndikce o iyice kolumu acitmaya basladi ve sonunda aldi elimden. Sonra yine karistirdi teli ve hem msji hem de numarayi rehberden sildi. Ben iyice zivanadan cikmistim bagirdim buna bu is bitti artik dedim. Diger odaya gectim, sonra yanima gelmis sacma sapan aciklamalar yapiyor. Yok o msj yeni degill taa 2011 tarihine ait bi msj. Telimi guncelledigim icin eski msjlarda geri yukleniyo, sen gorme diye de elinden aldim sildim vs akla gelebilecek en salak yalanlari siraladi. Tabi biz 2 saat boyunca tartistik ama boyle laf oyunu yaparak cildirtti beni. Sonra vakit kazandi ya uydurdu bi senaryo onu anlatip duruyo ilk soylediklerinden cok farkli olarak.
Ben onu artik o kadar iyi taniyorum ki, bakisindan nefesinden bile yalan soyledigini bi haltlar karistirdigini anlayabiliyorum.
Tartismalar devam etti. Ama gozumden tek yas akmiyor, normalde cok duygusalim aglamaktan kavga dahi edemem ama nasil biktirmissa artik, buz kesildim.
Oturup dusundum bi karar vermek zorundaydim cunku birakin affetmeyi adam ben bisey yapmadim diyip af dahi istemiyor.
Kizim olmasaydi hemen bosanirdim ama onun minicik melek gibi yuzune bakip bosanamiyorum. Bunu ona da soyledim senden bosanamiyorum kizim icin ama bu saatten sonra kari koca iliskimiz bitti. Ayni ewi paylasan 2 kisiyiz sadece.
Ne olacak bu isin sonu bilmiyorum, hic kimseye anlatamadim sadece burada paylasabildim belki bi ses olursunuz diye
senden bosanamiyorum diyerek yuz vermissiniz adama.bundan sonrada uste cikar surekli.en azindan bosanmasaniz bile bosanmaya kalksaymissiniz keske .kiyameti koparip sizden af dilemesini saglasaydiniz.ondan sonra bosanmak istemiyosaniz yine bosanmayin.affedin.ama boyle adam sizi salak yerine koymus.bosanamiycaginizi bildigi icinde gayet rahat ve tekrarlarda boyle.
Mesele koz meselesi diil aslinda. Ben onu kozlarla elimde tutmak istemiyorum ki. Oyle olsa en buyuk kozum cuma gunu geliyo. Kv ve kp bize geliyolar ve bu olayi duyunca kp onu dovup kapiya bile atar ve bunu o da biliyo. Onemli olan benden korktugu icin degil beni sevdigi icin baskalarina kur yapmamis olmasiydi
asla güvenmeyin ailesine...hiç ummadığınız şekilde kendi oğlullarını savunacak hatta olayı çok basit birşey gibi gösterecekler..çocuğunuz var ,oğlum al karının gönlünü diyecekler..emin olun bundan..sonuçta o kendi evlatları,ve asla hele kapı önüne koyamk falan mümkün değil inanın bana...
Lutfen arkadaslar ya konuyu bastan okuyarak yorum yazin ya da bastan biraz sondan biraz okuyup kendi kendinize oturdugunuz yerden ahkam kesmeyin. Yok cocugumu bahane ediyomusum yok madem bosanmiyorum ne diye adamin mesjini buluyomusum yok ikinciyi yapip kendime baglayan tiplerdenmisim falan filan.
Ben bir anneyim cocugumun mutlulugu tabi ki benimkinden once gelir. Simdiki durumu cizmeden 5 sene sonrasini nasil dusuneyim? Diyelim ki bosandim bu sartlarda. Yeni ev, yeni esya, e tabi dul ve yalniz olunca oyle her muhitte de oturulmaz site ici guvenlikli temiz bi muhit olmali ki en az kiraya 1000 lirayi gozden cikarmaliyim. E bi de bakici var tabi tanimadigim bilmedigim. Yavrumu ona teslim edip sabah 8 akdam 8 eve gelicem, o da bakici dover mi ac mi birakir tum bu kuskularla yasayarak. Esim ben bosanmiyim diye zaten dunyanin rezaletini cikarir. Yalniz yasadigim ewe gelir ve artik herseyini kaybetmis biri olarak bana zarar vermekten de cekinmez. Her gun goruyoruz ne egitimli insanlar karisini oldurebiliyor. Hadi ondan da gectim verecegim bir canim var onu da alsin, ya sonra o masum anasiz babasiz mi buyusun, gerci simdi de sen korkuyosun kizi bahane etme diyenlerde olur. Babasi dusunmezse dusunmesin ben dusunmek zorundayim. Baba evim olsaydi eger o gunun sabahinda cekip gitmistim. Ama gel gor ki kimsesizlik zor bunu yasamayan bilemez.
Benim zaten kafamda su an 40 tilki dolasiyo nasil ederim nasil hallederim bu konuyu diye. Ama kimilerinin destek olacagi yerde beni yargilamalari ve nerdeyse hesap sormalari gercekten yaraliyor beni. Hepimiz insaniz hepimizin basina gelebilir boyle seyler. Daha 2 gun once burdan okuyorum konulari ve yapmaz heralde benim esim diyodum. Tam 2 gun sonra basima geldi. Ozellikle bekara bosamak kolay.
Cocugum perisan olmadan su an icin ne yapabilirim onun icin tavsiye verenlerde tesekkur ederim
Lutfen arkadaslar ya konuyu bastan okuyarak yorum yazin ya da bastan biraz sondan biraz okuyup kendi kendinize oturdugunuz yerden ahkam kesmeyin. Yok cocugumu bahane ediyomusum yok madem bosanmiyorum ne diye adamin mesjini buluyomusum yok ikinciyi yapip kendime baglayan tiplerdenmisim falan filan.
Ben bir anneyim cocugumun mutlulugu tabi ki benimkinden once gelir. Simdiki durumu cizmeden 5 sene sonrasini nasil dusuneyim? Diyelim ki bosandim bu sartlarda. Yeni ev, yeni esya, e tabi dul ve yalniz olunca oyle her muhitte de oturulmaz site ici guvenlikli temiz bi muhit olmali ki en az kiraya 1000 lirayi gozden cikarmaliyim. E bi de bakici var tabi tanimadigim bilmedigim. Yavrumu ona teslim edip sabah 8 akdam 8 eve gelicem, o da bakici dover mi ac mi birakir tum bu kuskularla yasayarak. Esim ben bosanmiyim diye zaten dunyanin rezaletini cikarir. Yalniz yasadigim ewe gelir ve artik herseyini kaybetmis biri olarak bana zarar vermekten de cekinmez. Her gun goruyoruz ne egitimli insanlar karisini oldurebiliyor. Hadi ondan da gectim verecegim bir canim var onu da alsin, ya sonra o masum anasiz babasiz mi buyusun, gerci simdi de sen korkuyosun kizi bahane etme diyenlerde olur. Babasi dusunmezse dusunmesin ben dusunmek zorundayim. Baba evim olsaydi eger o gunun sabahinda cekip gitmistim. Ama gel gor ki kimsesizlik zor bunu yasamayan bilemez.
Benim zaten kafamda su an 40 tilki dolasiyo nasil ederim nasil hallederim bu konuyu diye. Ama kimilerinin destek olacagi yerde beni yargilamalari ve nerdeyse hesap sormalari gercekten yaraliyor beni. Hepimiz insaniz hepimizin basina gelebilir boyle seyler. Daha 2 gun once burdan okuyorum konulari ve yapmaz heralde benim esim diyodum. Tam 2 gun sonra basima geldi. Ozellikle bekara bosamak kolay.
Cocugum perisan olmadan su an icin ne yapabilirim onun icin tavsiye verenlerde tesekkur ederim
Bekara boşamak kolay ama boşananlar da evlenen kişiler oluyor genelde, evliler içinde o kadar zor değilmiş demek ki.
Kimse size boşanın diyemez, boşanmayın da diyemez.
Ama görünen köy kılavuz istemez, ne yapıp edip itiraf ettirseydiniz keşke ve boşanmayla gözünü korkutsaydınız.
Sakin tavrınız ödül olmuş, aynı evin içinde karı koca olmamak zaten çok zor.
Kaldı ki böyle bir durumda bir erkeğin ne yapacağı belli.
Allah yardımcınız olsun..
Keske mesaji gorur gormez hem numarayi not edip, hem de hazir tel elindeyken online sifre isteseydin. Sanirim olayin bu kadar buyuyecegini tahmin etmedin.
Ozur dileyip kendini affettirmemesi sinir bozucu. Ben yine de anne ve babasina soylemene olumlu bakmiyorum. Duzeleceginiz varsa da daha kotu olabilirsiniz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Durumumu bilmeden ne cekiyosun bosa gitsin diyenlere benim lafim. Zaten su an sineye cekmis degilim daha ailesine hesap vericek, fatura dokumunden bakip ortaya dokucem. O simdi kendi senaryosuna guvenip kendini svunuyor eger ozur dilerse kabul etmis olacagi icin de ozur dilemiyor. Ama haklisiniz bosanicam diyip korkutmaliydim. Ama tmm bosanalim derse ne yaparim bu sartlarda diye blof yapamadim.
Hepiniz cok haklisiniz aslinda ayrilmak en iyi cozum tek basima olsaydim eger. Yada baba ewim olsaydi yada ne biliyim kalabilecegim biri olsaydi eger. Ama bunlarin hic biri yok ve ben tanimadigim bir memlekette hic birikimim olmadan cocugumun her ihtiyacini karsilayabilecegim bir ev kuramam. Ve en onemlisi tanimadigim bakicilara 6 aylik masumu teslim edemem. Egri oturup dogru konusmak lazim, ben etegimdeki taslari biliyorum. Esim de zaten gidemeyecegimi soylemesem bile biliyor. Bekarken bende derdim bisey olsa hemen bosanirim diye ama cocuk varsa oyle kolay olmuyor. Ayrica biz esimle kizimin yaninda sesimizi bile yukseltmeyiz hatta oksurmeyiz bile, cok odlektir cunku hemen aglamaya baslar. O yuzden cok dikkat ederiz. Ayrica esim kizima cok duskundur, ve zaten kizim icin ayrilmiyorum daha dogrusu evi terketmiyorum ama ona gelicek herhangi bir zararda yine onun icin herseyi yaparim. Burafa kendimden cok onu dusunmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?