Onu Allaha havale ediyorum

Gidip konusmayi dusunuyorum, bakalim ne diyecek

Anlamadim ki neden siz gidiyormussunuz,o gidecek pasa pasa.maasinizin yuksek oldugundan ama kredi odediginizden bahsetmissiniz.bosanirsaniz krediler de borclar da edinilmis mallar gibi esit bolusturuluyor.ne varsa borc mal mulk hersey esit.hatta kusurlu tarafin karsi taraf oldugunu ispatlarsaniz borclar ona bile kalabilir.uzerine de nafakaniz.yani bosanmak isterseniz oyle caresiz ortada falan degilsiniz onu bilin istedim.bosanip bosanmamak da tabi ki sizin bileceginiz is.

Gidip konusmayi dusunuyorum, bakalim ne diyecek

Bence de konuşun..böylelikle kendiniİ yiyip bitirmeSiniz,yazık değil mi size de..hatta kayınvalideniz gelmeden gidip halledin derim..rabbim yar ve yardımcınız olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

siz çok iyi bir annesiniz.öncelikle bunu söylemek istedim.
kızınızın mutluluğu sizin için herşeyden önce geliyor.

valla çok zor durumdasınız gerçekten.kendimi sizin yerinize koyuyorum ama birtürlü "ben olsam nasıl davranırdım,ne yapardım"hiç bilmiyorum.
biraz bekleyin.hemen boşanmayı aklınıza getirmeyin ki zaten boşanmıyorsunuz.herşey belli olsun.eşinin gerçekten seni aldattığına dair net bilgilere ulaş ondan sonra kararını ver.
ben kolay kolay "boşan"diyen insanlardan değilim.hele hele ortada bir çocuk varsa özellikle bu çocuk kız çocuğuysa.siz en iyisini yapmışsınız onu allaha havale etmekle.eninde sonunda sizi aldatmışsa cezasını çekecektir.
zaten yeni hayata başlamakta şuanlık zor sizin için.anladığım kadarıyla anneniz babanız kardeşleriniz falan yok.yani ilerde boşanırsanız gidecek yeriniz yok.önce bir işe başlayın.yavrunuz biraz büyüsün.biraz zamana bırak.belki o zamana kadar eşin yaptıklarından utanır,pişman olur böyle şeylere tövbe eder.
allah yardımcın olsun.

Bu mesajin kilit noktasi mi orasi? Bu mesajlar bastan asagi ofsayt.. Tek bir aldatma olayi da yok. Senin esin capkin bir adam. Kim bilir senin bilmedigin neler var. Cok da piskin uzerini kapatiyor. Adamla sex yapmayarak cozemezsin bu sorunu. Su an heralde son umrunda olan sey seninle sevismektir. Artik karismayacagin icin de bol bol takilir milletle.

Ben sana bosan demem. Ama adama ben senden bosanmam kesinlikle cocuk var kari koca iliskisine girmeyelim dersen, ohooooooo isin zor. Sen adami korkutacaktin, kendine ceki duzen verecekti. Yok kv kp gelsin onlara soylerim. Yav 5 yasinda cocuk mu anasina babasina sikayet edeceksin.. Bir de insanlar fikir verdi mi atarlaniyosun. E acmasaydin konu

aynı ev içinde olunca bide hiç sex yapmadan sürdürebileceğini sanıyo
bkalım ne yapmış merak ettim..

Ben sustukca onun isine geliyo sanirim. Zamanla konu kapanir saniyo, haberi yok daha da buyudugunun. Gidip konussam mi?

ben de senin gibi yaptım hiç konuşmak gelmiyordu içimden ama sineye çekmişim gibi de davranınca bi zaman sonra bana dedi ki" sen böyle sessiz biri değilsin korkutuyor bu sessizliğin , intikam mı alıyorsun sen de bi şeyler mi yapıyorsun " demeye başladı. Sen sakinliğini koru biraz gözlemle dur bakalım hemen konuşma, şifreyi alabildin mi dökümler senin için çok önemli hala o numara aranıyor mu ya da mesaj atılıyor mu bunu bi çöz sonra tepesine çık ama şimdi konuşman hava da kalacak. Yine inkar yine inkar

aynı ev içinde olunca bide hiç sex yapmadan sürdürebileceğini sanıyo
bkalım ne yapmış merak ettim..

Ayni evin icinde sex yapmadan yillarca yasanabilir, sorun su ki aldatan adami boyle cezalandiramazsin. Karisiyla cinsel hayatindan memnun olsa zaten aldatmaya calismaz. Baska durumda neyse de aldatan adama bu ceza olmaz. Bilakis kurcalamayacagi icin daha rahat halleder isini disarda

aslında tamda bunu demek istemiştim asude
ama yarım yamalak yazmışım
sex yapmayınca adamın bir bahanesi daha olacak
ve dediğin gibi kurcalamayacağı için daha da rahat halledebilir...

Konustum kizlar.
Dun aksam yanina gittim, ee hala olay cozulmus degil. Su an zan altindasin ama kendini temize cikaracak hic bir sey yapmiyorsun. Seninle artik kari koca degiliz dedim diye konu kapandi mi sandin? Kimse vazgecilmez degildir ve benim de sabrimin siniri var dedim. Sana soyluyorum aldatma falan yok dedi. Soylemen yeterli degil ispat edeceksin dedim. Yarin annenler gelmeden ya bugun bu isi cozeriz yada onlar gelince oturur bosanma isini konusuruz dedim. Faturalarini istedim gosterdi tek tek kontrol ettim. Yedekleme dosyasini acti ve telefonunu satin aldigi gunden beri olan tum msjlari gosterdi.
Sonuc? Beni aldatmamis ve yeltenmemis bile. Sadece malum kisi ile biraz gereksiz samimi konusmus. O mesajlarda benimle tanismadan once konustugu kizlarin da mesajlari vardi, guncelleme yapinca o mesajlarda yukleniyo geri. O da hepsini silmis ben malum msji gosterince de inlardan biridir diye korkmus ve elimden alip silmeye calismis. Soyledikleri sundugu kanitlarla birbirini tutuyor.
Oyle buyuk bir yuk kalkti ki ustumden umarim bir daha yasamam
Yorumlariniz ve ozellikle dualariniz icin cok tesekkur ederim herkese.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…