Onu Allaha havale ediyorum

aylinimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
56
2
1
İstanbul
2 yila yakin evliyim ve 6 aylik bi kizim var. Onceki gun tesadufen esimin msjlarina baktim ve beni rahatsiz eden, 1 gun boyunca acaba beni aldatmaya mi yelteniyo diye dusunduren o msji gordum. Once bi sure daha takipte kalip isin ic yuzunu ogrenmeye karar verdim ama dun dayanamadim ve yanina giderek askim bi sey sorucam, bu msj nedir diye gayet sakin bi sekilde sanki normal bisey gosterir gibi sordum. Ve o andan sonra msjin normal bi msj olmadigini anladim. Hemen telefonu elimdeyken rehbere whatsupa bakmaya calisti, tel hala benim elimde bu arada. Napiyosun? Ben sana bu msji soruyorum cvp verir misin dedikce bi dk diyip karistirmaya devam etti. Sonra cektim teli elinden napiyosun neye bakiyosun su soruma cvp ver dedim ayaga kalkti aciklama yapmadan zorla telefonu elimden almaya calisti. Ben direndikce o iyice kolumu acitmaya basladi ve sonunda aldi elimden. Sonra yine karistirdi teli ve hem msji hem de numarayi rehberden sildi. Ben iyice zivanadan cikmistim bagirdim buna bu is bitti artik dedim. Diger odaya gectim, sonra yanima gelmis sacma sapan aciklamalar yapiyor. Yok o msj yeni degill taa 2011 tarihine ait bi msj. Telimi guncelledigim icin eski msjlarda geri yukleniyo, sen gorme diye de elinden aldim sildim vs akla gelebilecek en salak yalanlari siraladi. Tabi biz 2 saat boyunca tartistik ama boyle laf oyunu yaparak cildirtti beni. Sonra vakit kazandi ya uydurdu bi senaryo onu anlatip duruyo ilk soylediklerinden cok farkli olarak.

Ben onu artik o kadar iyi taniyorum ki, bakisindan nefesinden bile yalan soyledigini bi haltlar karistirdigini anlayabiliyorum.

Tartismalar devam etti. Ama gozumden tek yas akmiyor, normalde cok duygusalim aglamaktan kavga dahi edemem ama nasil biktirmissa artik, buz kesildim.
Oturup dusundum bi karar vermek zorundaydim cunku birakin affetmeyi adam ben bisey yapmadim diyip af dahi istemiyor.

Kizim olmasaydi hemen bosanirdim ama onun minicik melek gibi yuzune bakip bosanamiyorum. Bunu ona da soyledim senden bosanamiyorum kizim icin ama bu saatten sonra kari koca iliskimiz bitti. Ayni ewi paylasan 2 kisiyiz sadece.
Ne olacak bu isin sonu bilmiyorum, hic kimseye anlatamadim sadece burada paylasabildim belki bi ses olursunuz diye

aynı ev içinde emin ol karı koca ilişkisi bitmiyo allah sabır versinnn kocanada akıl versinn sen evladını düşünüyorrsun ama onda o düşünce yok galiba

üzüldüm allah yardımcınız olsun inşallah evliliğiniz kurtulur eşinizin aklı başına gelir.ortada minik bir yavrucak var ne de olsa.doğru kararı verebilirsinz inşallah

senaryosunu merak ettim ne dedi acaba daha sonra ?

O kiz bizim her zaman oglen yemek yedigimiz yerde garson. Hesaplariyla ilgili bi sorunu vardi onunla ilgili msj atti ama ben kizi taniyamadim bile nerde calistigini bile hatirlayamadim ama sen yanlis anlarsin diye sildim msji dedi. Kizin ismini rehberinde baska birinin ismiyle kaydetmis ben ordan iskillenmistim zaten, konu o kadar karisik ki. Bi dedigi bi dedigini tutmadi.

senden bosanamiyorum diyerek yuz vermissiniz adama.bundan sonrada uste cikar surekli.en azindan bosanmasaniz bile bosanmaya kalksaymissiniz keske .kiyameti koparip sizden af dilemesini saglasaydiniz.ondan sonra bosanmak istemiyosaniz yine bosanmayin.affedin.ama boyle adam sizi salak yerine koymus.bosanamiycaginizi bildigi icinde gayet rahat ve tekrarlarda boyle.

Ayrilmayi dusunmuyodun keske hic soylemeseydin
bazen uc maymunu oynamak daha iyi
Eski den bir yakalanma korkusu olacakti
ama simdi gidemiycegini bildigi icin cok daha rahat davranacak
ve sen bunu bildikce daha cok zorlanacaksin
Bak soyledin ne gecti eline pisman olup af dileyecgine arsizlik yapip uste cikiyo bide

Ee olmamış ki bu. Evde babası tarafından yalanlarla kandırılmış annnesiyle mi mutlu olcak çocuk. Çocuklar hisseder mutlaka böyle olumsuzlukları bunca şeyden sonra kadınlık gururunuzla ayrılın en azından bu adamla aynı evde olmak hasta eder sizi daha çok sorun çıkar

bu hususta arkadaşlar haklı.bence boşanmasanız bile gözünü korkutun haklısınız çünkü onun üste çıkmasına müsaade etmemelisiniz.

Ben onu affetmedim ve affetmeyecegimde. Ama blof yaparak bosanicam deyip sonrada bosanmamak onu affettigimi gosterir. Kartlarimi acik oynadim, kizim icin gidemiyorum ama artik senin karin degilim dedim.

Ben babasiz buyudum ve cocuklugum cok kotu gecti. Gidebilecegim bi baba evim olsaydi o anda toplanip giderdim zaten ama yok iste. 2 ay once sehir degistirdik be burda kimseyi tanimiyorum. Yeniden ev kuracak birikimim yok ve p.tesi ise basliyorum, kizimi emanet edecegim kimsem yok. Bu sartlarda bosanmak su an icin imkansiz

Ben onu affetmedim ve affetmeyecegimde. Ama blof yaparak bosanicam deyip sonrada bosanmamak onu affettigimi gosterir. Kartlarimi acik oynadim, kizim icin gidemiyorum ama artik senin karin degilim dedim.

bence bu hakettigi tepki degil.suanda da affetmis konumundasiniz zaten onun icin.bi de ustune bosanamam diyerek kendinizi onemsiz kilmissiniz bana gore.siz gerekli tepkiyi verip affetseniz adam bi daha yaparsa basina neler gelicegini dusunur en azindan kaybetme korkusu yasar,salak yerine koymaz, size suan oldugundan daha cok deger verir.sizin tercihiniz tabiki.

Ayrilmayi kizim icin su sartlarda dusunmedim, ama onu affetmiyorum. Ne yemek ne utu ne baska bisey. Herseyini kendi yapiyor dunden beri. Salonda kanepede uyuyor odama almiyorum. Bosanmiyorum ama hayati ona zindan edicem zaten. Hem ben ise baslayacagim icin kv ve kp bize gelicekler kiza bakmak icin yani artik bizimle kalicaklar. Ailesinden cok korkar ve onlar geldiginde hersey ortaya dokulecek. Bakalim o zaman napicak cunku onlar benim tarafimi tutar

Bosanirsiniz bosanmazsiniz, affedersiniz veya etmezsiniz, sonrasinda ne yapacaginizi dusunmeden yuzgoz olursunuz veya olmazsiniz.. hepsi sizin bileceginiz is.
Ancak kizinizi bahane olarak kullanmayin bence.

Ilerde size siddet uygulayip kemiklerinizi kirdiginizda da mutsuz olsam da kabulleniyorum mu dersiniz?
Su anda benzer sekilde kalbinizi paramparca etmedi mi? Ruh sagliginiz, siz mutsuzken ne kadar iyi olabilir ki? Kiziniz surekli depresif bir anne mi gorecek rol model olarak?

Ustelik kadin erkek iliskilerinin aile olmanin sicak samimi bir ortamdan gectigini guven iliskisi kurmak gerektigini ogrenmesi gerekmez mi?
Bunlarin olmadigi kosullarda da beraberligin ilmayacagini bilir. Ayri fakat anne baba sevgisinden mahrum kalmayan bir cocuk olarak devam etmesi varken fedakarlik adi altinda hem kendinize zarar verip em de onun ileriki yaslarda kafa karisıkligina neden olabilirsiniz. Benim yuzumden annem bunlari cekti diye kendini suclamasi da cabasi...

Umarim her sey istediginiz gibi olur, sadece tum kararlarinizi enine boyuna birkez daha dusunun, "keske" demeyin ilerde.

Tesekkur ederim. Kizim mutsuz ben mutlu olacagima onun mutluluguna karsin mutsuz yasamayi tercih ettim

Ayrılıp ayrılmamak sizin kararınız hakkınızda hayırlısı olsun. Yalnız benim fikrim; anne mutsuzsa çocuk da mutsuz olur. Ne kadar belli edilmese, yanında konuşulmasa da çocuklar davranışlardaki soğukluğu çok iyi analiz edebiliyorlar. Benim gözlemim bu yönde benim sıkıntım bir şekilde çocuğuma sirayet ediyor istemesem de. Bir de aynı evin içinde bu şekilde ne kadar zaman onu görmezden gelerek yaşayabilirsin?

Keşke boşanmama sebebini kızın olarak göstermeseydin.. Adamın eline koz vermişsin.. Ömür boyu kullanır eline valizini berip kovsaydın kesi gibi beklerdi kapının önünde.. Yada boşanacağız deip odana geçseydin .. Umursamaz biri olsaydı saçma sapan yalanlarla yanına gelmezdi, kes sesini der üste bastırırdı.. Olayına çok üzüldüm ama eline verdiğin koz a daha çok üzüldüm (

aayrılamayacağın kesin ise zamana bırak affetmeye çalış tamam yine hayatı zindan et bi çocuğun hissetmeden ama çocuk için zararlı aklı yetmeden düzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…