Doğru söylüyorsun valla.sen ömür boyu üzülceğine bırak o üzülsün 2 aya unutur ztn
Bişeyi işte anla :) galiba orgnYa bn o " bişeyini" çıkqrtıp kısmına takıldm ve tam anlamadm. O ne demk
ona bende takıldımda yorum yaparken sormayı unuttum vallahaYa bn o " bişeyini" çıkqrtıp kısmına takıldm ve tam anlamadm. O ne demk
Yok artık okul için bir ikna çabasına girmeyi düşünmüyorum kabul etse ne olur ben artık katlanamiyorumki. Sorumluluk alamicaksa bu kadar deliricekse zaten evliligi nasıl düşünüyor onu da anlamadım zor şeyler yapmıyor fabrika babasının, grip oldu diye 1 hafta ise gitmedi evde yattı. Gel çalış diyen yok. Ne zaman iyi hissetti o zaman gitti. Geçim derdi yok. Elektrik şu odemeye yollara düşmez onlar fabrikadan ödeniyor. Yani sorumluluk dediği dışarıda 2 is yaptı, bide markete gitti bi de kardeşine harçlık veriyor. Geçim derdinden sabah 6 da ise dokulenler para denklestiremeyenler ne yapsın. Ben gerçekten delirmek üzereyim. Sadece 3 yıl boyunca ilişkimiz de geçmişi ya da doğrusu iyi anlarimizi hatirlayinca hayinlik yapmış olmak istemiyorum gittiği gibi bıraktı olmasın istiyorum vicdan yaptım baya huzurum ona kaçtı yani biraz. Nasıl yapsam bilmiyorum.böyle konuşup anlatsam anlicaginida sanmıyorum zaten. Bu kadar rahat bi hayatı varken sorumluluktan gebermis gibi davranmasida ayrıca ona olan saygimida bitirdi zaten. Tukenmislik sendromu resmen.neden hainlik olsun ki?
elbette sorumluluklar insanı asileştirir ama hayatındaki tek olumlu şey sen isen seni neden kırıyor ki.hainlik yapmamak için küfürlerine katlanmak zorunda hissetme kendini.kısmet böyle şeyler. okuluna devam edecegini söyle kabullenmezsede herkes kendi yoluna baksın..
Bişeyi işte anla :) galiba orgn
ozaman bırakıp gitme kendi hayatını ez geç yok yaaYok artık okul için bir ikna çabasına girmeyi düşünmüyorum kabul etse ne olur ben artık katlanamiyorumki. Sorumluluk alamicaksa bu kadar deliricekse zaten evliligi nasıl düşünüyor onu da anlamadım zor şeyler yapmıyor fabrika babasının, grip oldu diye 1 hafta ise gitmedi evde yattı. Gel çalış diyen yok. Ne zaman iyi hissetti o zaman gitti. Geçim derdi yok. Elektrik şu odemeye yollara düşmez onlar fabrikadan ödeniyor. Yani sorumluluk dediği dışarıda 2 is yaptı, bide markete gitti bi de kardeşine harçlık veriyor. Geçim derdinden sabah 6 da ise dokulenler para denklestiremeyenler ne yapsın. Ben gerçekten delirmek üzereyim. Sadece 3 yıl boyunca ilişkimiz de geçmişi ya da doğrusu iyi anlarimizi hatirlayinca hayinlik yapmış olmak istemiyorum gittiği gibi bıraktı olmasın istiyorum vicdan yaptım baya huzurum ona kaçtı yani biraz. Nasıl yapsam bilmiyorum.böyle konuşup anlatsam anlicaginida sanmıyorum zaten. Bu kadar rahat bi hayatı varken sorumluluktan gebermis gibi davranmasida ayrıca ona olan saygimida bitirdi zaten. Tukenmislik sendromu resmen.
Bişeyi işte anla :) galiba orgn
ona bende takıldımda yorum yaparken sormayı unuttum vallaha
Ya bn o " bişeyini" çıkqrtıp kısmına takıldm ve tam anlamadm. O ne demk
yahu bende organını çıkarıp delirdi diye düşündümde mantıklı gelmediAyy dkdmnsjsbsjsbHAYIRRRR b*kunu çıkarmak anlamında yazdım arkadaslar ama daha önce böyle sansurlu yazdığım halde ban yediğim için yazmadım ne organı hahaha Allah iyiliginizi versin
yani bi ihtimal yanlış anlamışımdr kotuye yormiyim dedim.. Bu nedr yaa sapık mı nee.. Ortada yurutulecek bi ilişki faln yokki bu durumda. Kaç kurtul bnce
valla " b..kunu" anlayacağımız en son şeydr.. Herkes organıdr diye anladı bnceAyy dkdmnsjsbsjsbHAYIRRRR b*kunu çıkarmak anlamında yazdım arkadaslar ama daha önce böyle sansurlu yazdığım halde ban yediğim için yazmadım ne organı hahaha Allah iyiliginizi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?