Merhaba kızlar.
Birkaç gün önce alttaki konuyu açtım belki hatırlarsınız.
"
Sorunum şu...
Artık daha fazla dayanamıyorum.
Hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı eminim.
Haftaya buluşmak istiyor.
Ama ben kesinlikle istemiyorum... Hiçbir şey hissetmediğim birini nasıl öpüp, nasıl ona sarılacağım.
İkilemde kaldım.
Biran önce bitirmek istiyorum artık.
Attığı mesajları oflaya poflaya okuyup cevaplıyorum.
Çok soğudum çoooook...
Şimdi bitirirsem de vicdan azabı duyacağım eğer sınav çalışmalarını etkilerse diye...
Sizce kendi mi mi düşünmeliyim önce, yoksa onu mu...
Birkaç gün önce alttaki konuyu açtım belki hatırlarsınız.
"
"meraba kızlar. benim bi derdim var aslında tam olarak dert değil ama bilemiyorum işte kafam karışık biraz. bi ilişkim var 7 aydır sürüyor. başlarda herşey çok güzeldi. her mesaj atışında heycanlanıyordum, her hareketi beni çok etkiliyordu ama şimdi sanki birkaç aydır ona olan hislerim değişti. o ilişkinin ilk günlerindeki gibi davranıyor bana hala. çok üzerime düşüyor, çok sevdiğini her an her saniye belli ediyor.. bazen çok boğulduğumu hissediyorum bir de aylar geçtikçe aslında çok uyumlu olmadığımızı farkediyorum neredeyse her durumda. bir iki kez ayrılık kararı aldık, ama olmadı. çok üzülüyor diye geri döndüm. lys sınavına hazırlanıyor ve ona artık onu sevmediğimi söylersem çok kötü etkilenecek benim yüzümden sınavının kötü geçmesini istemiyorum. sizce sınavına kadar bekleyip sonra ondan ayrılmak doğru bir karar mı olur...![]()
Sorunum şu...
Artık daha fazla dayanamıyorum.
Hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı eminim.
Haftaya buluşmak istiyor.
Ama ben kesinlikle istemiyorum... Hiçbir şey hissetmediğim birini nasıl öpüp, nasıl ona sarılacağım.
İkilemde kaldım.
Biran önce bitirmek istiyorum artık.
Attığı mesajları oflaya poflaya okuyup cevaplıyorum.
Çok soğudum çoooook...

Şimdi bitirirsem de vicdan azabı duyacağım eğer sınav çalışmalarını etkilerse diye...
Sizce kendi mi mi düşünmeliyim önce, yoksa onu mu...
Son düzenleyen: Moderatör: