Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bana umut verdiği ve sürekli hayatıma müdahil olmaya çalıştığı için tam 1 sene boyunca acı çektim ve onu bekledim ama sonradan bana kesin olarak dönmeyeceğini anlattığından ve beni resmen egosuna kurban ettiğini ima ettiğinden sonra toplam yasım sadece 2 ay sürdü, şimdi adının bile bi önemi yok benim için
hiç bir zaman unutamazsın sonuçta yaşanmışlık var....
ben asla unutamadım
zaman çare değil önemli olan senin kararı ne zaman verdiğin
ona kızgınlığın geçtiği kendi yolunu çizme kararını içinde verdikten sonra ona karşı hislerin bitmiş sense rahatlamış yeni bi hayat kurmuş oluyorsun
iki tarafıda suçlama boşver gitsin
yeni uğraşlar bul düşünme artık onu
evet canıım, hadi hayırlısı o zaman canımyerimseniben
okul gerçekten de çok faydalı oluyor bu konuda, kafan dağılıyor arkadaşlar falan filan derken aklından çıkıyor biraz ve canın o kadar da yanmıyor ama kesinkes unutabilmek için bütün umutların tükenmesi lazım ya da aklında soru işaretleri varsa bunların cvplanması gerekli...böyle olunca kısa bi yoğun acı döneminden sonra unutursun canım...
şu anki bu hissini beklentini çok iyi anllıyorum canım..
ben de sadece 20 gün öncesine kadar aynı durumdaydım...
ama inan ümit işkenceyi uzatıyor..
ben de artık kendi ümidimi kesmek adına tel numaramı değiştirdim...şu an bana ulaşamaz her yolu kapadım..bunu yapana kadar hep bi umut taşıdım...tabii ben hala isterim dönsün bana, birazcık sevmiş olsun ama yok işte olmicak..
aci iliskinin ucte biri kadar surer diye bir soz duymustum bir keresinde...
benim bundan onceki iliskim icin gecerliydi, iki yil cikmistik ve ayrildiktan sonra 8 ay unutamadim.