onu babama anlattığım gün aldatıldığımı öğrendim :(((( daha kötüsü hala seviyorum...

Özgüvenle alakası yok :ssz:
Sen kendini sevmiyorsun kendini...
Kendini seven kadın 6aydır aldatıldığı öğrenir öğrenmez basardı tekmeyi.
Neyin özgüveni martaval okumayın bana.
Sevgi sevgi..Sevgide bir yere kadar.
Çıkmış böyle evlilik nasıl olacak diyorsun.
Ha sen hala evlliği düşünüyorsun.
Evlen arkadaşım evlen.
Bugün sekreter yarın hemşire öbür gün doktor katılır kervanınıza.
Hep beraber yürüyüp gidersiniz işte :ssz:
Bir de çocuk olur birinizden.
Hamileyken yardım edersiniz işte birbirinize.
E böyle erkek zor bulunur.ayrılmayın sakın ha.Bulunmaz hint kumaşı ne de olsa :ssz:

Yok öyle deme minicim..
Konu sahibi seviyor.Aldatılıyor ama olsun.
Ne olacak ki aldatılınca.Nasıl olsa adam onun hormonlarını hoplatıyor zıplatıyor mühim olan bu.
Böyle adam (!) olmaya ne var valla :ssz:

kendi razıysa ne diyelim hormonlarının etkisiyle sürüklensin gitsin bakalım.....haremin bi parçası olur ilerde

Nasıl bir adam bu,her yönden sınıfta kalıyor.Evlenilmez ki böyle bir adamla.

İstediği şey belli sen ona kul köle ol,çevrene erkek sinek bile yaklaşmasın,o yaşlı başlı haliyle zamparalık peşinde koştursun dursun.Arada da sıkılıp sana gelsin...
Ayrıca hiç mi ders almadınız burada yaşananlardan?Aldatan bir daha aldatır,aile rızası olmayan damattan hayır gelmez.

Ama ayrılma bence sen bu adamla,ayrılmazsın da bence zaten.10 sene filan dişini sık,seninki yaşlılıktan çapkınlık yapamaz hale gelir.:27:

saolun kızlar ağzıma zıçtınız :)) haklısnızda bana da biri anlatsa bende böyle yorumlardım herhalde ama başa gelmedikçe anlaşılmaz anlatılmaz yaşanır acil başka birşey bulmalıyım kendime yeni bir iş mesela yada başka bir şehir vs.. bana başka bir uğraş için de fikir verin daha çabuk kurtulayım bu dengesiz hayattan

saolun kızlar ağzıma zıçtınız :)) haklısnızda bana da biri anlatsa bende böyle yorumlardım herhalde ama başa gelmedikçe anlaşılmaz anlatılmaz yaşanır acil başka birşey bulmalıyım kendime yeni bir iş mesela yada başka bir şehir vs.. bana başka bir uğraş için de fikir verin daha çabuk kurtulayım bu dengesiz hayattan

Sen boşlukta olduğundan bağlanmışsın zaten bu adama,aklı selim bi insan böyle biriyle evlenmeyi bırak yanyana bile yürümez...

Acilen asıl derslerine ve sınavlarını kazan bence.Daha yaşın genç,dürüst yaşına uygun birisini bul.

işte buna kesinlikle katılıyorum boşluktan takıldım kaldım öylece :(( kendime yeni uğraşlar işler konular insanlar bulmalıyım acillll

adam gelmış 40 yasına ,elımdeki çıtırın degerını bıleyım dıyecegıne

adam hovardalık pesınde .once ; "ac kapıyı ben gelıyorum "mesajını

goruyorsunuz ,o olay bıtıyor daha sonra da sekreterle ılıskısı oldugunu

ogrenıyorsun .ee daha ayrılmak ıcın neyı beklıyorsunuz ben anlamadım .

son olarak; bayansınız degıl mı ? regl olmaya bır gun kala hormonlarınızın
tavan yapıyor olması hanı bızı cok ılgılendırmezde o yuzden sordum :ssz:

Son düzenleme:
sekreterle aldattığını nasıl öğrendiniz?

konu baslıgıyla uyumlu olan tek cumle sekreterle aldatılma cumlesı

ona da cok değinmemis .burclar ,kpss,yolda yurudugu adam ,hormonlar

konuda herseye değinmiş ama asıl mevzuyu değinmemiş:1:

biraz uzattım ama neyse ertesi gün öğrendim ki iş yerindeki zilli sekreterle konuşurmuş meğerse kıza ümit vermiş falan ve yaklaşık altı aydır da hem onla hem de benleymiş...aklıma neler geliyor nelerrr... hala aynı sen o çocukla neden yürüdün... cinnet geçirdim sakinleştirdi beni öptü kokladı barıştık fakat nasıl devam ederiz ne olur??? böyle evlilik ilişki olurmu ona tam nasıl güvencem ben yada o bana artık güvenecek mi?
kırmızıyla boyadığım sahne bana çooooooook tanıdık geldi inan.
Büyük şiddetli kavgaların sonunda,hele arada hala aşk varsa yaşanması muhtemel bir durum.
romantik ama bi o kadar da saçma bir an :-/
Bence kendini barışmış olarak kabul etme ve terket o çocuğu."barışmıştık,aşıcaz bunları" falan derse seni son kez öpmek istemiştim sadece.Bundan sonra senden bana benden sana yar olmaz dersin ...
Bu ilişkiden bir cacık olmaz artık.Devam ettirmeye değecek birisi olsaydı inan bunlar hiç yaşanmazdı..
Sevecek başka erkek mi yok?
Hem zaten beş on seneye kalmadan o karizmatikliği gider,yerini dökülen saçlarıyla huysuz bir ihtiyar alır :))

evet doğru ayrılmalıyım ama hemen değil... eğer şimdi ayrılırsam üzülürüm ve depresyon vs... kendimi toparlayıp hazırlamam lazım önce madem ki ben onun yedeğiydim şimdi sıra bende aileme gelince bi bahane bulunur elbette bu arada kızı da aramayı düşünüyorum sonradan çünkü o da ikimizi aynı anda yönettiğini bilmiyor bilmeli

Hemen değil hemen değil zaten baya beklemişsin zaten ayrılmamak için. Böyle devam edersen seni süründürene kadar ayrılamazsın benden söylemesi:34:
İnsan bir anda karar verir güçlü olur. Bir anda çekip gidersen kendini daha iyi hissedersin emin ol. Yavaş yavaş nereye kadar. Bırak herşeyi arkanda böyle olmaz ki bu:50:
Git kırtasiyeye bir sürü kitap al kpss yds ales sonra da ara artık bitsin de bak işine:34: zaten çalışırken oldukça oyalanırsın

Biz burda bu kadar tavsiyelerde bulunuyoruz ama bence ne aklının,ne kalbinin sesini dinleyeceksin...
hormonlarının sesini dinleyip bu adamla devam edeceksin.....

sayın hormonlarıma takılan arkadaşlar
adet olduğunuz dönemlerde daha asabi daha kırılgan olmuyor musunuz ben onu anlatmak istedim sadece lütfen buna bu kadar takılmayın evet bayanım

Pehhh benden 15 yaş büyük sevgilim beni aldatacak bende hala seviyorum diye gezeceğim.

Bırak sevgiliyi 7 yıllık kocam beni aldatsa affetmem.

Bi insan 40 ından sonra ya veli olur ya deli. Bu ikinci yolunda emin adamlarla hızla ilerliyor. 38 yaşına gelmiş hala o kız bu kız gezip ilişkilerde bir baltaya sap olamamışsa sana yar olmaz. Hiç birşeyde olmaz. Direk ilişkini bitireceksin.

Son düzenleme:
Merhaba;
İlk yorumumu size yapıcam es geçemedim bu konuyu çünkü.
Güzel kardeşim yaptığınız hatayı kabul etmişsiniz ona birkez de ben değinmicem.Asıl büyük sorun ne biliyor musunuz sizin ufak bir yanılsamanızda hemen daha büyük bir kazıkla(afedersiniz) karsılık verendir.Seven adam böyle mi olmalı..
Bakın siz şuan bulundugunuz durumun vehametini yaşarken farkedemiyorsunuz ama biz dışarıdan bakan bir göz olarak tüm yanlışlıkları gorebılıyoruz.
Daha 25 yaşındasınız genceciksiniz adam ise 38 ve hala 20lik yeni yetme gibi arayış peşinde..
Bence ya Bismillah deyip bu ilişkiyi sonlandırın.
Selametle..

bi insanın kendine saygısı yoksa kimseye olamaz. senin aldattıgını düşünüyosa gelip ayrılmak isticekti kendiside aynısını yapıyosa geninde vardır bu benm şahsi görüşüm . bende aldatıldım hatta sabretiim baktım olmuyo ayrıldım ama onu aldatmak aklımın ucundan bile geçmedi. kendi şahsiyetini göstermiş şimdiden belli bişe bu. konuyu sonuna kadar okumadım ne oldu ne bitti billmiyorum ama benm görüşüm bu yönde.

altı aydır ikinizi birden idare ediyo
ikinize birden umut veriyo
ve sen de öptü kokladı barıştık diyosun
kendin etmiş kendin bulmuş olursun bu adamla evlenirsen
ileride seni aldatacağı %100 garanti

Laçkalaşmış bu iş, bırak kalsın olduğu yerde

Adamın zaten ciddi bir niyeti yok, sende vaktini boşa harcama, sadece sevmekle yürümüyor gemiler ...

Back
X