- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam yaklaşık 2yıl önce şubat ayında tanıştık ve beraberiz hala ben 25 o 38 yaşında ve deli gibi aşığım boğa burcuyum sevgide sınırım yok onsuz hiç birşey yapamıyorum ve düşünemiyorum bu arada yüksek mühendisim fakat işsiz olduğum için bunalımdayım kpss kpds üds ales tüm sınavlara girdim hiç birinden olumlu sonuç alamadım( onunlayken çok mutluyum koç burcu eğlenceli gezmeyi sever. Sürekli ayrılıp barışıyoruz yaş sorun olcak ilerimiz yok diye... Bu yaz bir çocukla tanıştım ve yarım saatlik bi yürüyüş yaptık sadece eve kadar. Es kaza numaramı vermiş bulundum ve yüz bin kere pişmanım sonradan beni tehdit etti yok gel yarın buluşup sevşlem bitsin bu iş falan neler nelerrr... Dayanamadım sevgilime anlattım tehdit ediliyorum diye. Ben onunla her şeyimi paylaşırım zaten( yanlış yapmışım). Polise verriim dedikten sonra arayıp sormadı çocuk bir daha. önce tepki vermedi sevgilim ama sonra sonra çıktı her kavgamızda sen o çocukla neden yürüdün... Inanın bilmiyorum ona karşı birşey hissetmedim ve cinsel anlamda hiç bir şey konuşmadık. Telefonunu karıştırırken gördüm farklı kaydetmiş ismini bir kızla görüşüyormuş aç kapıyı ben geliyorum yazmış kıza!!!!
Dellendim ayrıldım kendi rekorumu kırdım ve 1 ay hiç konuşmadık annesiyle karşılaştım dışarda tüm sülalesini tanıyorum diyebilirim. O başkasıyla görüşüyor diyince öyle birşey olsa ben bilirim anlarım dedi uzatmadım ve ayrıldıktan 1 ay sonra aradım adet olmama 1 gün kalmış hormonlarım bağırıyor onu istiyor en azından sesini duymalıydım. Aradım açtı nasılsın neler yaptın falan bi arkadaşımı arayıp geri döneyim sana dedi aramadı geri ve 20 dk sonra eve geldi süpriz yapmış yemeğe gittik. Son bir ay neler oldu konuştuk sarıldı öptü kokladı... Deli gibi özlemişim yemişim gururu dedim. Bir haftaya artık daha ciddi kararlar alalım kendimizi hazırlayalım dedik ve ailemle tanışmasını teklif ettim kabul etti. Yaş sorunundan dolayı babam önyargılı olarak hayır dedi ama ben görüştüğüm adamı tanımanızı istiyorum o kötü birisi değil öyle olsa ben 2 yıldır görüşmezdim dedim ona güveniyorum dedim neden ayrılıp duruyorsunuz dedi senin ayrılıp durduğun adama ben nasıl güveneyim dedi. Diyemedim ki siz baştan istemediğiniz için ayrılıp duruyoruz diye...
Biraz uzattım ama neyse ertesi gün öğrendim ki iş yerindeki zilli sekreterle konuşurmuş meğerse kıza ümit vermiş falan ve yaklaşık altı aydır da hem onla hem de benleymiş...aklıma neler geliyor nelerrr... Hala aynı sen o çocukla neden yürüdün... Cinnet geçirdim sakinleştirdi beni öptü kokladı barıştık fakat nasıl devam ederiz ne olur??? Böyle evlilik ilişki olurmu ona tam nasıl güvencem ben yada o bana artık güvenecek mi? Babama söylememliymişim erkenmiş daha...yıkıldım akıl verin ne onla olabiliyorum ne de onsuz
doğru söylüyorsun ama benim onu aldattığımı düşündüğü için yapmış bunu bi nevi öcünü almış
sıfırdan yeni bir hayata başlayalım demiştik bu olayı duymadan önce
Bende boga burcuyum ama senin saydigin özelliklerinin hicbirini kendimde veya baska bir boga burcu kadinda görmedim.
Benim bildigim boga burcu kadinlar sadik olur, uyumu olur ve gayet sakin bir yapilari vardir. Kolay kolay hata yapmazlar ve yapilan hatalari da kolay kolay affetmezler. Tabi bunlari SADECE burca baglayamayiz fakar bu özellikler kesinlikle mevcuttur, tecrübeyle sabit.
Sen tam tersisin be anacim![]()
dua ederimki başına gelmez arkadaşyaş 25 okumuş olman lazımdı öyle filmlerdeki gibi tamam bitti deyip bitiremem ben beynine işlemeliyim
bende onun canını acıtmak isterim uygun cümleler bulmalıyım
bunu kendimi güçlü hissederek yapmak isterim
üzüldüğüm kadar üzülsün isterim
dua ederimki başına gelmez arkadaşyaş 25 okumuş olman lazımdı öyle filmlerdeki gibi tamam bitti deyip bitiremem ben beynine işlemeliyim