• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu bazen anlayamıyorum.. :(

madem evlilik düşünmüyor sıcak bakmıyor senden koşulsuz sadakati neden bekliyormuş beyfendi
evlilik hakkında hayırlısı zaman ne gösterir diyen erkek korkutmaz beni
evlenmekten soğudum diyen erkek korkutur baştan niyetini söylüyor çünkü,niyet takılmak oluyorr,(takılmak içinde 19 yaşında gözü açılmamış genç kız bulması da manidar 30 yaşına gelmiş adamın) gözümde çekiciliğini kaybeder böyle bir erkek
ayrıca birisi yazmış cinsel beklentisi olur diye buna da yüzde yüz katılıyorum..
senin yaşıtlarınla yaşının gerektirdiği biçimde hayatı yaşaman lazım cıvıl cıvıl olman lazım
güvenmiyorsan kendin bilirsin de geç sana saygısızlık yapılmasına asla izin verme
bugün biriyle görüştüm,masada telefonuyla oynadı ee konuşsana ben dinlerim dedi bana,ben gidiyorum dedim sen önce saygılı olmayı öğren dedim
bilmiyorlarsa saygılı olmayı kafaya vura vura öğreteceksin okadar

ne zamandır birliktesiniz ? yaş farkı çok problem oluyor mu ben bu konuda çok tedirginim :18:

2 yıldır beraberiz son 8 aydır da evliyiz :27:

senin nasıl bir beklenti içinde olduğuna bağlı canım bu ilişkiden ciddi bir şey istiyorsan evet doğru yoldasın ama bunlara gelemem ben daha gencim gezcem tozcam kudurcam diyosan kendi yaşıtın birini bul üni.den derim :)) yine çok eğlenceli oluyor karşındakinin karakterine bağlı ama ilişkideki kararlılığı daha yüksek oluyor o yönü çok güzel çünkü bir yaştan sonra erkeklerin amacı oyun oynamak vakit geçirmek gibi saçma şeyler olmuyor, daha çok sahipleniyor (dozunu, sınırını ayarlayamazsan çok sıkıntı çıkartır söyliyim) bunlardan hoşnut olurum ve ciddi ilişki isterim diyosan hayırlı olsun derim :)

ha bi de daha mı alıngan oluyolar benim eşim mi öyle bilmiyorum ama beğenilmeyi çok takıyor ille pohpohlıcam çok hoşsun iyisin dicem :27:

bu tür yaş farkı olan ilişkiler için "küçükten alıp büyütme" denen bir durum var kardeşim... baskısı da bu yüzden zaten. kendisine göre seni şekilendirip ilerde seni istediği gibi biri yapıp evlenmeyi düşünecek. ki sen ben düşünmüyorum demişsin ama o senin yaşın ilerleyince evlenmeyi düşünüyordur zaten.

keşke kendi yaşınıza uygun biriyle beraber olsaydınız :31:

şunu da ekleyeyim, genelde ayrılık olur zaten bu kadar baskıdan ötürü, yürümez..

Son düzenleme:
isteğim/beklentilerim aynen bu doğrultuda.. ilişkide erkeğin baskın olması hoşuma gidiyor.. biraz olsun umutlandım sen bunları yazınca :)) teşekkür ederim cevabın için :17:
2 yıldır beraberiz son 8 aydır da evliyiz :27:

senin nasıl bir beklenti içinde olduğuna bağlı canım bu ilişkiden ciddi bir şey istiyorsan evet doğru yoldasın ama bunlara gelemem ben daha gencim gezcem tozcam kudurcam diyosan kendi yaşıtın birini bul üni.den derim :)) yine çok eğlenceli oluyor karşındakinin karakterine bağlı ama ilişkideki kararlılığı daha yüksek oluyor o yönü çok güzel çünkü bir yaştan sonra erkeklerin amacı oyun oynamak vakit geçirmek gibi saçma şeyler olmuyor, daha çok sahipleniyor (dozunu, sınırını ayarlayamazsan çok sıkıntı çıkartır söyliyim) bunlardan hoşnut olurum ve ciddi ilişki isterim diyosan hayırlı olsun derim :)

ha bi de daha mı alıngan oluyolar benim eşim mi öyle bilmiyorum ama beğenilmeyi çok takıyor ille pohpohlıcam çok hoşsun iyisin dicem :27:

isteğim/beklentilerim aynen bu doğrultuda.. ilişkide erkeğin baskın olması hoşuma gidiyor.. biraz olsun umutlandım sen bunları yazınca :)) teşekkür ederim cevabın için :17:

e güzel o zaman seni tatmin edeceğini düşünüyorum. sen ipleri çok eline verme o zaman seni şekillendiremez de, bir şeyleri zorla yaptıramaz da. hem olgun erkeğin bi güzelliği daha var çok güzel tolere edip çekip çevirir seni :) benim bu kadar kaprisime yaşıtım bir erkek asla katlanmazdı ama olgun erkek daha kararlı oluyor :34:

senden eminse evleneceği kadın oluyorsun :34: el üstünde tutuluyorum hem ailesi hem eşim tarafından, bu mükemmel bir şey :34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilişkim daha çok yeni.. Aramızda 10 yaş fark var ben 19 yaşındayım o 29.. bazen bu problemleri o yüzden yaşadığımızı düşünmüyor da değilim .. çok ortadan başladım en iyisi baştan her şeyi anlatıyım ..

kendisiyle konuşmaya başladığımızda sürekli whatsappta olmamdan rahatsızlık duyduğunu söylüyordu bende arkadaşım aslıyla konuştuğumu söylüyordum .. aslı kardeşimden ötedir her gün mutlaka saatlerce yazıstığımız olur .. bir gün whatsappıma bakmak istediğini söyledi wireless şifresini verdi internete bağlandık o sırada birisi eski sevgilim olmak üzere 2 kişi yazdı nasılsın gibisinden bir şeyler.. eski konusmalarıma baktı bi kaç erkek arkadaşımla konusmalarımız duruyordu hepsine geçiştirmeli cevaplar vermiştim zaten..

o da bu durumdan rahatsız olduğunu zamanla onlarla muhabbeti kesmemi istediğini söyledi, ki zaten sürekli irtibatta olduğum kişiler değildi :50::50:

neyse aradan 15 gün kadar bi süre geçti .. yarım saat kadar önce sen whatsapp ı temizlediğine emin misin dedi neden sordn dedim durduk yere dedi.. eğer bu durum hala devam ediyorsa sessizce çık hayatımdan dedi.çok incindim bu cümlesine :25: aklında başka birisinin olduğunu düşünüyorum vs dedim öyle bişey yok olamaz da zaten filan dedi .. yani anlayacağınız güven problemi yaşıyoruz.. sadece sağlam temelli bir ilişki istiyorum sert olmak zorundayım ciddiyetimi anla gibisinden cümleler kurdu seni anlıyorum vs dedi ama gerçekten çok kırıldım ne diyeceğimi bilemedim sizce ne yapmalıyım ? güvenini kazanmalı mıyım yoksa bitmeli mi ?

Canım nickinden anladığım kadarıyla 95'lisin. Ben senden sadece 2 yaş büyüğüm. Kendimden 10 yaş büyük bir erkekle çıkmayı istemem. Büyük konuşmuyorum ama çıktığım erkek ya yaşıtım olacak ya da benden en fazla 5 yaşa kadar büyük olacak. 10 yaş çok fazla. Ben mesela 20 yaşımdayım 2 ay sonra 21 olacağım İnşAllah. Ama 17-18 yaşında gibiyim. Atlarım, zıplarım, bahçede kuzenlerimle, kardeşimle, onun arkadaşlarıyla oyunlar oynarım.:1: 30 yaşında bir adam düşünüyorum da benim yaptığım şeylerin hiçbirisini yapmaz. Annem diyor zaten bana 'Sen 30undan önce zor olgunlaşırsın. Seni vermem o yaşına kadar' diye.:1: Tabi ben 'Asla' demiyorum. Kaderimdeki kişi belki benden 10 yaştan da büyüktür. Bilemeyiz. Benim annemle babamın arasında da 10 yaş var. Annem, babamla evlendiğinde 19 yaşındaymış. Babam da 29.:1: 91 de evlenmişler ama maşAllah çok mutlular. Çok seviyorlar birbirlerini.:nazar::nazar::16: Onlar yıllardır komşuymuşlar zaten. Birbirilerini tanıyorlarmış. Babam anneme, onu sevdiğini söyledikten 2 ay kadar sonra evlenmişler.:1: Senin ilişkin için de 'Ayrıl, olmaz zaten' demem. Beni düşüncelerim sana anlattığım yönde ama sen belki yaşından daha olgun birisindir. 'Kafalarımız uyuşuyor, yanında mutluyum' demişsin. Mutluysan inşAllah hep de devam eder mutluluğunuz. Ama karşındaki insandan emin ol. Sevgisinden emin ol. Evlilikle ilgili ne düşünüyor? Seninle vakit geçirmek için mi birlikte? Bunları anlamaya çalış. Vee kendini tamamen onun kontrolüne bırakma. Yanlış bir şey yaparsan ve karşındaki seni kısıtlamaya çalışırsa tamam ama böyle ufak tefek şeylerde kendinden ödün verme -ki zaten bunlar yanlış değil, senin erkek arkadaşların elbette olacak-. Okuyor musun bilmiyorum ama eğitimini tamamlamadan da evliliği düşünme.
Hakkında hayırlısı neyse o olur İnşAllah.

erkek arkadaşlarınla görüşmelerini kısıtlamasına tabii ki izin vermemelisin ama eski sevgililerinle görüşmen bence de doğru değil. kendini onun yerine koy mesela eline telefonunu alır almaz eski kız arkadaşı mesaj yazıyor. verdiği tepki normal :6:

Back
X