Onu bensiz görmeye dayanamıyorum:(

rosebeauty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
394
194
33
Iki yillik evliyiz esimle severek evlendik ve basindan beri kv bize huzur vermemek icin yemin etmis gibi. Esim de ailesinin akliyla hareket eder 3 haftadir ayriyiz hic yuzunden kaynanam gelip araya girdi ortaligi karistirdi kendi cozebilecegimiz mevzuyu uzatti ve esim annesinde kaliyor onu bensiz gormeye dayanamiyorum bir tarafim son bir sans ver diyor diger tarafim bitir yeter diyor ne yapacagimi bilmiyorum biraz havada kaldi konu ama dertlesmek istedim cok mutsuzum onsuz bu şehire sigmiyorum

Ne demek üç haftadır ayrıyız ya bu adam hiç mi gelmedi arayıp sormadı

Ne demek üç haftadır ayrıyız ya bu adam hiç mi gelmedi arayıp sormadı
Arayip sormadi geldigindede anasi tek yollamadi herseyin icine ettiler kisacasi tek birakmoyorlar konusalim bana karsi baya doldurmuslar ne bitti diyor ne de devam surekli annesinin agziyla konusuyor bana

annesi büyüttüğü için annesinin sesine, sözlerine,sohbetine aşinadır... yani tatlı gelir... o yüzden annesinin ağzına bakıyordur....

annesi büyüttüğü için annesinin sesine, sözlerine,sohbetine aşinadır... yani tatlı gelir... o yüzden annesinin ağzına bakıyordur....
Yok bu boyle bisey degil keske olumlu konussa ve baksa ama tamamen yikici davraniyor kaynanam vebu ilk degil bi defa daha yapti aynisini esim geri dondu sonra 11 ay hayet mutluyduk arada bir yapiyordu yine ama bu kadar yikma boyutunda degildi oglunu benden kiskaniyor ve beninistemiyor bunu acikca soyluyor

ya bekleyip mücadele edeceksiniz.. yada yolları ayıracaksınız...

Arayip sormadi geldigindede anasi tek yollamadi herseyin icine ettiler kisacasi tek birakmoyorlar konusalim bana karsi baya doldurmuslar ne bitti diyor ne de devam surekli annesinin agziyla konusuyor bana
Çok ilginç ya nasıl adam bu hani sizi sevmişti seven adam böyle mi olur Allah yardımcınız olsun

Adam sans isterse dusunursunuz verip vermemeyi, su an adam kendi calip kendi oynuyor, muhtemelen bu evliligi en sorunsuz nasil bitiririm diye plan yapiyor, 3 hafta kafa dinlemek icin cok uzun bir sure.

Bu işin çözümü çok zor. Çok sabır gerektirir.
Adam adam olamamış, beş yaşında çocuk gibi anasının dizinin dibinde.

Ne sevdigin belli ne sevmedigin derler ya o cinsten iste ama annesi hastaligini kullanarak oynuyor huzur birakmadi saol
Nerdeyse bir buçuk sene olmuş siz evleneli insanlar nasıl buna sebep olur hiç anlamıyorum gerçekten ne yapacak oğlunu gözüne mi sokacak

Adam sans isterse dusunursunuz verip vermemeyi, su an adam kendi calip kendi oynuyor, muhtemelen bu evliligi en sorunsuz nasil bitiririm diye plan yapiyor, 3 hafta kafa dinlemek icin cok uzun bir sure.
Mesaj attim bitirelim dedim bitirmeye de yanasmiyor anasinin agziyla konusmaya devam ediyor bitirmeye niyeti olsa simdiye coktan bitirmisti ama anlayamiyorum ne yapmaya caliatiklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…