Onu bensiz görmeye dayanamıyorum:(

Hayir bu evlilige sans vermeli miyim diye dusuniyorum sahsa degil bir de ileride acaba bi sans daha verseydim bu evlilige nasil olurdu diye dusunmek istemedigimden belki de

iyide evlilik şahıslarla yürütülür..kurum kendi kendini idame ettirmez..
ama bir konuda haklısın insan yaşayıp görmeden ikna olmuyor.. verdiğin şans senin için zaman kaybından başka birşey olmayacak yaşa madem kendin gör..
benim 10 yaşındaki oğlumun bile kendi fikri var. kolundan çekip bana itaat etmesini sağlayamam. senin bebenin adam olması için önünde daha çok uzun yolu var ne yazık ki.

Arayip sormadi geldigindede anasi tek yollamadi herseyin icine ettiler kisacasi tek birakmoyorlar konusalim bana karsi baya doldurmuslar ne bitti diyor ne de devam surekli annesinin agziyla konusuyor bana
3 haftadir eve gelmiyor, annesiyle bir olup triplere giriyor, sen de boynunu bukup verecekleri karari mi bekliyorsun? Ne oluyo diye bi tepki vermiyo musun hic degilse?
Degil bi adam atmak, gonlunu almak, daha da suç bastiracaklar, bana oyle geliyor..

O da geceleri gec gidiyormus pek iyi degilmis ama ailesini cigneyip gelemiyor cumku kaynanam guzel akil verdi gozumun onunde o cumleye hicbi erkek gelmez gelemez
Sen ilk olarak kaynanayi suclayip durmaktan vazgec bence.. "Buyuk yeminler verdi, agir konustu, esim ondan gelemiyor" bla bla bla.. Ya ortada bi evlilik var, farkinda misin? Ne demek gelemiyor? Esinin yaninda, evinde olmak demek annesini çiğnemek mi demek? Zihniyet bu ise, sizin bu hamur daha cok su alir, benden demesi..

Kendisi beni engelledi her yerden ben engellemedim kuculmek istemedim onun gibi

Esimin zihniyet degil ailenin zihniyet bu e herkes cevresinde ayni seyleri kinusunca farkli birsey dusunenemesi normal diue dusunuyorum tek suclu k.v degil tabi ki ama yikici olan O.

S
suanda da suc bastiriyorlar zaten bi de esime guvenemiyorlar eger bitirmeyi isteseydi coktan bitirirdi cunku soruyorum.ama aldigim cevap ayni bi tane de adam akilli kimse olmadigi icin boyle at kosturiyorlar

üç hafta bir koca eve gelmiyorsa kusura bakmayın ben olsam hiç gelme derdim. adam evliliğini kurtarmak için bi çaba göstermiyor sizden bi sans istemiyor zaten halinden memnun anasıyla yaşasın madem.

Bu küçülmek degil engeli bas gitsin akıl fakirine.
Muhatap dahi olma
Ararsa ne aç ne de mesajına karşılık ver.
Adam olsun önce dengesiz
Ne guzel demissin gercekten dengesiz . Aramaz birakmazlar o ancak baskalaroiyla haber yollar akrabalari beni heryerden takip eder vs vs ama kendi aramaz

üç hafta bir koca eve gelmiyorsa kusura bakmayın ben olsam hiç gelme derdim. adam evliliğini kurtarmak için bi çaba göstermiyor sizden bi sans istemiyor zaten halinden memnun anasıyla yaşasın madem.
Itirazim yok ve gelmiyor ama bana mudahale ediyor suraya gidemez surda kalamaz vs vs caba gostermesine izin vermezler beyni yikandi gozumun onunde sen geri adim atarsan su olur bu olur yani adamlar benle sidik yaristiriyor yani ben illa da eve gelsin demiyorum ugrasmiyorum sadece kendim duaunuyorum evlilik icin ugrasip sans versem mi die yoksa sahistan bahsetmiyorum bicok kisi biliyorki evlililigimizin icine sulalesi etti

vala eşini tanıyan sensin en mantıklı kararı yne sen verirsin biz ne desek havada kalır

Kendisi beni engelledi her yerden ben engellemedim kuculmek istemedim onun gibi
Bide o mu engelledi seni
Kusura bakma da hala ne şans vermekten bahsediyorsun adama msj mı atıyorsun sürekli de engelledi...
Şöyle adam olmadıklarla uğraşmayın yahu kendilerini bi cacık sanıyorlar...
Acı ama gerçek seninki seni gözden çoktan çıkarmış boşuna kendine eziyet etme canım bas tekmeyi gitsin...

Sabret bence. Madem bu kadar cok seviyorsunuz. Ayrilirsaniz, senelerce uzulceksiniz belli ki.

Sabir aci, meyvesi tatli demisler. Eve dondugunde guzellikle kucuk kucuk uzun bi vakde yayarak aklina girmeye calisirsiniz

Esimin zihniyet degil ailenin zihniyet bu e herkes cevresinde ayni seyleri kinusunca farkli birsey dusunenemesi normal diue dusunuyorum tek suclu k.v degil tabi ki ama yikici olan O.
Ne olursa olsun is kocada biter.. Belki biraz etkilenir, belki bi sure farketmez annesinin yaptiklarini ama sizinki bu degil.. Annesi masumdur demiyorum ama once esine bakmak lazim.. Nice erkekler de var, annesinin tum entrikalarina ragmen karisina laf ettirmeyen..
Ne diyeyim, insaAllah dogru yolu bulur eşin..

Bu evlilige sans vermeli miyim bilmiyorum ayriyiz ama ne ayriliyor ne eve geliyor bana surekli dayatmada bulunmaya caliaiyorlar

Bu dayatma dediğiniz şeyler nasıl durumlar mesela?

Örneğin kayinvalidenizin neden haberi var kendinizin çözebilecegi bir sıkıntınızdan gibi...

Yoo surekli mesaj attigim yok iki defa yazdim istediklerini duymayinca engelledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…