- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
ira maddiyaat giriyor isin icine esim maddi destek kendilerine saniyorlarki ben hayatinda olmasam heersey onlarin olacakNerdeyse bir buçuk sene olmuş siz evleneli insanlar nasıl buna sebep olur hiç anlamıyorum gerçekten ne yapacak oğlunu gözüne mi sokacak
Mesaj attim bitirelim dedim bitirmeye de yanasmiyor anasinin agziyla konusmaya devam ediyor bitirmeye niyeti olsa simdiye coktan bitirmisti ama anlayamiyorum ne yapmaya caliatiklarini
Aynen soyledikleri bunu gosteriyor bana diyor ne dersem kayitsiz sartsiz tamam diyeceksin yoksa bitecek bitsin tamam diyorum ona da bisey demiyorBurnunu surtuyor, hizaya getiriyor seni, gelme...
İyi de evlilik bu. Güç oyunu değil ki. Söz dinletmek ne demek? Evlilikte kararlar ortak alınır. Kimse kimsenin üstünde hakimiyet kuramaz. Eşiniz gayette benim yukarıda yazdıklarıma benzer şeyler söyleyebilirdi annesine ama belli ki onun da kafa yapısı öyle. Tahakkümün olduğu yerde sevgiden bahsedilemez bence çünkü seven insan önce empati yapar.Oglum sen yapar 3 gun sonra pisman olursan bu sana herseyi yapar sozuni dinletemezsin birdaha dedi aldi gitti
İyide senin rızan yoksa onlara verdiği haram böyle olur mu sizde bir yuvasınız artık bu ne biçim insanlıkB
ira maddiyaat giriyor isin icine esim maddi destek kendilerine saniyorlarki ben hayatinda olmasam heersey onlarin olacak
Ben paraya onem vermiyorum huzurumu bozmasinlar versin ailesine benim icin sorun degil kendi calisip kendi veriyor ama bizim sorun herseye burun sokmalatiİyide senin rızan yoksa onlara verdiği haram böyle olur mu sizde bir yuvasınız artık bu ne biçim insanlık
Normalde boyle degildi annesi bunsekikde soyleyince o da evet erkek egemen olmadli pozlarinda ve bunu yapan kisi iyi bi univ iyi bi bolum mezunu olumlu seylerden de etkilenir olumsuz dan da denge yokİyi de evlilik bu. Güç oyunu değil ki. Söz dinletmek ne demek? Evlilikte kararlar ortak alınır. Kimse kimsenin üstünde hakimiyet kuramaz. Eşiniz gayette benim yukarıda yazdıklarıma benzer şeyler söyleyebilirdi annesine ama belli ki onun da kafa yapısı öyle. Tahakkümün olduğu yerde sevgiden bahsedilemez bence çünkü seven insan önce empati yapar.
En başından beri mi istemediler ben görücü usulü evlendim üç buçuk ayın sonunda beni istemediler severek olsaydı hiç uğramazdım vazgeçerdim diyorumBen paraya onem vermiyorum huzurumu bozmasinlar versin ailesine benim icin sorun degil kendi calisip kendi veriyor ama bizim sorun herseye burun sokmalati
K.v en basindan beri istemedi ama esim cok diretti ille de o olacak diye kimse karismassa mutlu bile sayiliriz kotu biri degil artilari da fazla ama dengeyi kuramiyor iste ki zaten kurmamasi icin aile de ugrasiyor zaten ve hicbiri hatasini kabul etmiyorEn başından beri mi istemediler ben görücü usulü evlendim üç buçuk ayın sonunda beni istemediler severek olsaydı hiç uğramazdım vazgeçerdim diyorum
Benim eşim üç buçuk ayın sonunda tahmin edemedikleri şekilde net durdu yanımda kına günü eşimi reddetmişler beni bırakmadığı için umarım eşin sevginize yazık etmez en çokta buna üzülüyorum insanlar emek verdiği sevgiyi nasıl alıp kenara atabilirler gerçekten bunu aklım almıyorK.v en basindan beri istemedi ama esim cok diretti ille de o olacak diye kimse karismassa mutlu bile sayiliriz kotu biri degil artilari da fazla ama dengeyi kuramiyor iste ki zaten kurmamasi icin aile de ugrasiyor zaten ve hicbiri hatasini kabul etmiyor
İyi üniversite mezunu olmak ana kuzusu olmaya engel değil ki. Bu zihniyet meselesi. Erkek egemen olmalı diyen tip isterse oxford bitirsin. Hayır gelmez.Normalde boyle degildi annesi bunsekikde soyleyince o da evet erkek egemen olmadli pozlarinda ve bunu yapan kisi iyi bi univ iyi bi bolum mezunu olumlu seylerden de etkilenir olumsuz dan da denge yok
Esim de Arafta kimle konussam bana sen fedakarlik yap diyorlar ama ben de bugune kadar cok gururumdan verdim simdi benim de zoruma gidiyorBenim eşim üç buçuk ayın sonunda tahmin edemedikleri şekilde net durdu yanımda kına günü eşimi reddetmişler beni bırakmadığı için umarım eşin sevginize yazık etmez en çokta buna üzülüyorum insanlar emek verdiği sevgiyi nasıl alıp kenara atabilirler gerçekten bunu aklım almıyor
İnsan nereye kadar sineyeçekebilir ki gerçekten hastalık olur Allah korusunEsim de Arafta kimle konussam bana sen fedakarlik yap diyorlar ama ben de bugune kadar cok gururumdan verdim simdi benim de zoruma gidiyor
Cok ciddi kilo kaybina ugradim bu yuzden ama esimi de seviyorum ve herkes diyor ki ilk yillarda olur boyle sabret annesi aradan cikar vs ama bilmiyorumİnsan nereye kadar sineyeçekebilir ki gerçekten hastalık olur Allah korusun
Esimin annesi rahatsiz ve buni fazlasiyla kullaniyorlar olumcul bi hasta degil ama abartiyorlar ve akrabalarindan bi kac kisi boyoe bana cephe almis durumdaBenim eşimde ana kuzusu yapmaya çalışmışlarda olmamış evlenene kadar üstünü annesiyle kız kardeşi almış eşim pazardan alışverişten anlamaz o derece yani yeni yeni anlıyor alışıyor
Zaten en başından istemiyor bir buçuk yıldırda vazgeçmemiş Allah annesine vicdan merhamet versin yaşlanır birgün oğlu bakar ona siz bakarsınız bakacak yüzü kalmalı insanınCok ciddi kilo kaybina ugradim bu yuzden ama esimi de seviyorum ve herkes diyor ki ilk yillarda olur boyle sabret annesi aradan cikar vs ama bilmiyorum
Akrabaları boşver gitsin benim kaynanamın bir teyzesi var o ayrılalım diye kapımıza dayandı düğünden günler öncesi düğünden beri yüzünü görmedim hiçte umrumda değil ne düşündüğü herkesin nasıl insan olup olmadığı ortadadır iyi davrandığın halde cephe alıyorsa keyfi bilirEsimin annesi rahatsiz ve buni fazlasiyla kullaniyorlar olumcul bi hasta degil ama abartiyorlar ve akrabalarindan bi kac kisi boyoe bana cephe almis durumda
Aminnn oglu zatem bakiyor da beni de kendinden sogutuyor evliligimin ilk bir yilini banyosu dahil butun islerini yaparak gecirdim ama yaranamadimZaten en başından istemiyor bir buçuk yıldırda vazgeçmemiş Allah annesine vicdan merhamet versin yaşlanır birgün oğlu bakar ona siz bakarsınız bakacak yüzü kalmalı insanın
Onlarin cephe almasi degil esimi yablarina cekip oynayarak kendilerine inandirmalari beni zor durumda birakan esim malesef ne soyleseler inanir onlaraAkrabaları boşver gitsin benim kaynanamın bir teyzesi var o ayrılalım diye kapımıza dayandı düğünden günler öncesi düğünden beri yüzünü görmedim hiçte umrumda değil ne düşündüğü herkesin nasıl insan olup olmadığı ortadadır iyi davrandığın halde cephe alıyorsa keyfi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?