- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi rosebeauty
-
İyiki işini beğenmemezlik falanda yapmamış büyük risk gerçekten yaptığınAminnn oglu zatem bakiyor da beni de kendinden sogutuyor evliligimin ilk bir yilini banyosu dahil butun islerini yaparak gecirdim ama yaranamadim
Yahu bu adam seni hiç tanımıyor mu tövbe estağfurullah yaaa evlenmeden öncede böyle miydiOnlarin
Onlarin cephe almasi degil esimi yablarina cekip oynayarak kendilerine inandirmalari beni zor durumda birakan esim malesef ne soyleseler inanir onlara
yapiyordu yaptiklarimi degil yapamadiklarimi esime soyleyip kavga etmemiizi sagliyordu ben de daha sonra yapmayi biraktim beklenti icine girmemeleri icin ara sira yapmaya basladimİyiki işini beğenmemezlik falanda yapmamış büyük risk gerçekten yaptığın
Hayir kesinlikle evlenmeden once tam tersiydi bana karsi ama iste aile her yonden oyuncu olunca ben de oynamayi beceremedim yuzgoz oldum hem esimle hem de ailelerleYahu bu adam seni hiç tanımıyor mu tövbe estağfurullah yaaa evlenmeden öncede böyle miydi
Allah senin eşine akıl fikir versin o zaman neler çekiyorsun ya Allah yardımcın olsunYap
yapiyordu yaptiklarimi degil yapamadiklarimi esime soyleyip kavga etmemiizi sagliyordu ben de daha sonra yapmayi biraktim beklenti icine girmemeleri icin ara sira yapmaya basladim
Herkes ailesini bilir yaaa sanmıyorum eşinin işine gelende bu demek kiHayir kesinlikle evlenmeden once tam tersiydi bana karsi ama iste aile her yonden oyuncu olunca ben de oynamayi beceremedim yuzgoz oldum hem esimle hem de ailelerle
Cok ciddi kilo kaybina ugradim bu yuzden ama esimi de seviyorum ve herkes diyor ki ilk yillarda olur boyle sabret annesi aradan cikar vs ama bilmiyorum
Biliyor zaten onlara gucu yetmeyince bana guc savasina giriyor yoksa kimin ne mal oldugunu biliyor da kabul etmiyor zaten bilmese idi tek sorun ben olsaydim coktan ayrilirdi bendenHerkes ailesini bilir yaaa sanmıyorum eşinin işine gelende bu demek ki
Eve bir defa bi kac akarabasiyla geldi bitti demiyor bana dayatmada bulunuyor sans isteyen o ya da ben degilim bu evlilige sans versem mi diye dusunuyorum cunku akrabasi bike beni kenara cekip dedi ki sakin vazgecme senden sonra senin gibisini bulamaz ailesinin etkisinde cok pisman olacak o sen birakma kocani ben de o beni istemese ben demem istiyorum diye diyince istemiyorum demiyorki dediŞans versem mi diyor sunuz ama pek şans arayan goremedim malesefkoskoca adam anne sözü ile evliligine yon verecekse sıkıntı buyuk.. Kavga sebeplerinizi bilmeden net bir yorumda yapamiyorum.. Dogru karari vermek icin iyice dusunun belliki seviyorsunuz eşinizi
Aynen bencede...Boşanma ile alakalı diretmezsen daha çoooook anasının evine gider gelir benden size söylemesi
Eger boşanmak istemiyorsan saglam bir göz korkutma bu işi çözer diyorsan bence ara boşanalım madem de ve olacakları izle.
Hayir bu evlilige sans vermeli miyim diye dusuniyorum sahsa degil bir de ileride acaba bi sans daha verseydim bu evlilige nasil olurdu diye dusunmek istemedigimden belki deCanim üzgünüm senden şans isteyen biri olsa gidip annesinin evinde Kalmaz kapına dayanırdi. Sen kendi kendine şans vermelimiyim diye düşünüyorsun sanırım.
Ya yarisi kim baslatti gercekten benbde sovuyorum ona. Bizde ki sorun ben esim uzulmesin diye onlarin yaptigini soylemedikce meger onlar benim yapmadiklarimi bile soyleyerek doldurmulslar evet kendisinde olsa gelirdi ama ya o ya ben diyen bir anneye de bisey diyemediginden eminim. Ben olsam ben de diyemezdim hele de esimi seviyorsam sevmese idi tamam anne sensin derdi ve giderdi ama bunu da yapmiyorGenelde onu başkasıyla görmeye dayanamıyorum diye kurulur cümleler ... O sizi arayıp sormuyorsa demek ki sizsiz kendini gayet iyi görüyor. Üzülüyorum ya annelerinin etkilerinde kalıp hala eteklerinde dolaşan erkeğim diye gezinen tiplerin varlıklarını duydukça! tabiki bir anne bir cocugun her seyi!! ama niye anne ile eş yarışıyor, yarıştırılıyor. Bugün kv sinden şikayet edenleri yarın gelinleri şikayet edeccek.! böyle bir döngü neden var! ilk kim uydurdu bu döngüyü. içimden ona sayıyorum şuan.
Dedim bittiyse bitti git davani ac bana diyorki sen git gerekeni yap bitti dedigimde ya dedigimi yapacaksin ya yapacaksin diyor ben de yapmiyorum kendine egitimli kopek bul diyorum sonra yine konusmuyoruzBoşanma ile alakalı diretmezsen daha çoooook anasının evine gider gelir benden size söylemesi
Eger boşanmak istemiyorsan saglam bir göz korkutma bu işi çözer diyorsan bence ara boşanalım madem de ve olacakları izle.
Boşver arayıp sormaDedim bittiyse bitti git davani ac bana diyorki sen git gerekeni yap bitti dedigimde ya dedigimi yapacaksin ya yapacaksin diyor ben de yapmiyorum kendine egitimli kopek bul diyorum sonra yine konusmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?