- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bu erkekleri anlamak coook zor kizlar
Sanki adami senelerce kiskancliktan bezdirmisim gibi soguk davraniyor bana. Onceden askim filan yazardi simdi okey gorusuruz filan yazmis.... Enteresan...
Ben isten eve geldim canim. Evdeyim ben askim sen ne alemdesin diye msj cektim.Mesajlastiniz mi ne diyor ? Sen mi yazdin ilk ?
Oyle bisey sormadim ki canim iyi oku bence :)Sevgili mi olduk şeklindeki sorunuz çok itici olmuş bence.
Biraz akışına bıraksaydınız keşke
Cevabı da zaten tatmin edici değil
Olabilir. Sansimi denemek istedim ben sadece iyi orneklerini de goruyoruz. Yok degil sosyal medyada. Ama gorustukten sonra oldu bi sogukluk. Baksaniza tavirlara...25 yaşında koskoca aklı başında bir kadın iki aydır sadece internet üzerinden görüştüğü biriyle hangi akla hizmet sevgili olur? Her sabah kahvaltıda yürek mi yiyorsunuz ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Evlidir kesin ben diyeyim.
Olabilir. Sansimi denemek istedim ben sadece iyi orneklerini de goruyoruz. Yok degil sosyal medyada. Ama gorustukten sonra oldu bi sogukluk. Baksaniza tavirlara...
A/S/L ?
off yarıldım desem yeridir.
Ne nostalji yapmışsın yav
Di mi eskiden ilk soru bu olurdu chatte...Gençler bilmiyor...
Kendiliginden gelisti diyebilirim herhangi bir teklif vs olmadi askim filan demeye basladik birbirimize sonra da iliski icinde bulduk kendimizi.. Yani yanlis belki de haklisiniz..İnternetten tanışılmaz demiyorum, bunu eleştirecek en son insan benim zaten. İki ayda güvenip hiç tanımadığınız bir adamla nasıl sevgili moduna geçebildiniz ona şaşırıyorum.
Kendiliginden gelisti diyebilirim herhangi bir teklif vs olmadi askim filan demeye basladik birbirimize sonra da iliski icinde bulduk kendimizi.. Yani yanlis belki de haklisiniz..
Hmmm.. Acemilik derken? Hangi durumdan cikardiniz bunu? Ona saf asik gibi inandigim icin mi yoksa bunu soyledigim icin mi ona?? Bir de evli olmasa bile belki bir iliskisi olabilir gozum kapali inanmiyorum inanmadim hicbir zaman.Zaten bu yaşlarda teklif olmaz, o ortaokul zamanlarında oluyor. Kendiliğinden gelişen şey daha makbuldur her zaman. Dediğim gibi evli bile olabilir ki evliliğe gelene kadar milyon tane ihtimal de var.
Benim anladığın siz acemisiniz bu ilişki konularında biraz. Bu adam ya sizi çok kullanır bu sebeple ya da çekip gider. Dikkatli olun.
Evet ilk kez.ilk kez mi görüştünüz
Hmmm.. Acemilik derken? Hangi durumdan cikardiniz bunu? Ona saf asik gibi inandigim icin mi yoksa bunu soyledigim icin mi ona?? Bir de evli olmasa bile belki bir iliskisi olabilir gozum kapali inanmiyorum inanmadim hicbir zaman.
Konuda kullanilan her cumlede bir acemilik var acaba bogdum mu sıktım mi neden soguk tarzinda olaylara tereddütle yaklaşıyorsun özellikle sevgili olduk kismi ve hesap vermesini istemen :)Hmmm.. Acemilik derken? Hangi durumdan cikardiniz bunu? Ona saf asik gibi inandigim icin mi yoksa bunu soyledigim icin mi ona?? Bir de evli olmasa bile belki bir iliskisi olabilir gozum kapali inanmiyorum inanmadim hicbir zaman.
Oyle hissettirdi bana o yuzden.. Aslinda evet cok onemsiz bir konu. Vaktinizi alip da yazdiniz tsk ederim.Yani şu kadarcık sebepten acabalara düştüğünüz için sanırım.
Hesap degil de haber vermek diyelim :) cok mu acemice olmus :) aslinda 25 yasindayim ve bana olgun davrandigimi soylerdi.. Bundan once iliskilerim de oldu ancak bu adamin ne yapicagini kestiremiyorum o yuzden boyle davraniyorum.. Haber vermesini istemem cok mu komik olmus ayrica? Ben oyle dusunmuyorum esasen.Konuda kullanilan her cumlede bir acemilik var acaba bogdum mu sıktım mi neden soguk tarzinda olaylara tereddütle yaklaşıyorsun özellikle sevgili olduk kismi ve hesap vermesini istemen :)
Sen icinden geldiği gibi davran, ona kendini beğendirme ya da onu kaybetme kaygın olmasın
ozguvenli bir kadin lafini net söyler, o takmiyorsa sen hic takma
Yok canim eger soguk davranmak isterse onu soylediklerimle ve sorularimla degistiremem ki.. O yuzden gerek gormuyorum.Adamı arayıp neden bugün bana Soğuksun desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?