Onu bogdugumu mu hissetti acaba? :( Bi bakin kizlar...

o takılacak bir kız arıyor gibi geldi bana.. ama aranızdaki dialogu ben bilemem.. boğacak bir şey söylediğini düşünmüyorum..
İki ay konustuk cok ilgili idi bana karsi. E biz de gelince tam anlami ile sevgili olduk diye dusundugum icin onu merak ettim ve uslubumca bu msji cektim. Her gun napiyosun nerdesin olaylarina girmedim hic girmem de.. Sonu yok bu isin cunku.

Valla o bundan boğulmuş mudur boğulmamış mıdır bilemem. Ama sorun bu olmamalı zaten.
Siz kendinize haber veren bir erkek arkadaş istiyorsunuz, o da bundan rahatsız oluyorsa yolu açık olsun. Demeniz lazım.
Acaba bu bana uygun biri mi hemen tribe girdi ufacık bişey istedim sonuçta kim çekicek bunu diye düşünürseniz kendi açınızdan daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz. Yani sözün özü, önemli olan sizin ne istediğiniz. Zamana bırakın uygun değilse ayrılırsınız uygunsa devam.

Ben oyle biri istemiyorum yanlis anlatmis da olabilirim.. İzin vs ya da her gun nerdesin triplerine de girmedim hic. İnsan sevdigi insani merak ediyor zirt pirt da arayip hic rahatsiz etmisligim olmadi bu zmna kadar. Ufak bir haber verse daha huzurlu olacagim icin ondan bunj istedim. O da tmm cnm veririm demis ama soguk yani buz gibi bir adam oldu.. Belki hoslanmadi geldiginde o da olabilir.

İki ay konustuk cok ilgili idi bana karsi. E biz de gelince tam anlami ile sevgili olduk diye dusundugum icin onu merak ettim ve uslubumca bu msji cektim. Her gun napiyosun nerdesin olaylarina girmedim hic girmem de.. Sonu yok bu isin cunku.

benim de 1 aydır filan konuştuğum biri var netten.. ben yurtdışındayım, 2 hafta sonra tr ye gidicem orda görüşücez, bakalım biz nolucaz :/ ben pek güvenmiyorum, genelde internettekilerin amacı farklı oluyor.. o yüzden ondan uzak duruyorum biraz, günümüzde erkeklerin geneli kaypak.. elini de tutar, söz de verir, evlenmek istiyorum da der, hayal de kurdurur sonra çekip gider.. ciddi düşünenler de olabiliyor tabii, ama baştan hazırlıklı olmak lazım.. hakkımızda hayırlısı ikimizin de..

Yaa ben hic haddimi asmadim bu konuda hep seviyeli idim bundan once e gorustuk biraz da buna dayanarak ufak capta bisiy istedim adam yan kirdi...

Arkadaslari orda mi hala? Belki onlarla mesguldur, ondan kisa kisa yaziyordur.. Hemen panikleyip ustune dusme.. Kendi bilir..

Cok saol canim hepimiz icin hayirlisi.. Ama kotu bisey yapmadigimi soylediginiz icin icim daha rahat su anda. En azindan ters bi tepki alsaydim suclu hissedebilirdim saniyorum ki.

Sevgili olduktan sonra nasilsa cepte diye dusunmustur. Fazla ciddiye alma. Genelde erkekler elde ettikten sonra kendini geri cekerler. Ilgilenmezler artik.

Sordugunuz soruyla alakali bir sey degil bence.sanirim yeterince hoslanmamis sizden.bence hic ustune dusmeyin aramayin sormayin.birsey yazarsa kisa cumlelerle cvp verin
Siz degil,o sizin ustunuze dussun

Yok biz bu konuyu dun gece konustuk.. Bu sabah ve bugun hep soguk davrandi bana arkadaslari ile ilgili olacagini sanmiyorum.
Alindiysa veya hosuna gitmediyse acikca soylesin.. Hic hoslanmam boyle belirsiz tavirlardan.. Sen de "ay hata mi yaptim acabaa" diye telaslanip pesine dusme lutfen.. 'tamam canim' demek yerine, uygun bi dille söyleseydi hosuna gitmediyse.. Bosver..

Sordugunuz soruyla alakali bir sey degil bence.sanirim yeterince hoslanmamis sizden.bence hic ustune dusmeyin aramayin sormayin.birsey yazarsa kisa cumlelerle cvp verin
Siz degil,o sizin ustunuze dussun
Bana da oyle geliyor..
Yoksa bu gibi kucuk sorunlari takacak olsa netten bir kizla konusmazdi diye dusunuyorum bekleyip gorecegiz tskler..

Evet yani ben hep nettim bunca zaman ona karsi.. O da oyleydi aslinda. Bi gorustuk gitti geldi sonra ben bu msji cektim diye midir nedir bilmem buz kesildi adeta..

kizlar kusura bakmayin. Benim daha hic sevgilim olmadi ama kendi kendimede soruyorum, sevgili her yapigini haber verince ne oluyor ? mesela ben ona yarin aksam dugune gidiyoruz , iste yarin aksam arkadasimla bir yere gidecez .... bilse ne olur bilmese ne olur ... kusura bakmayin ben bu haber verdin vermedin meseleleri yuzunden ayrilanlari kavga edenleri gorunce soruyorum kendi kendime..... amacim konu sahibini elestirmek degil , sadece sormak istedim.

Uzak sehirlerdeyiz canim.. Hayatin bir kismini ortak paydada yasiyorsan insan merak da ediyor acikcasi.. Ama kavga gurultu ile olcak is degil bunlar. Ha soyledim ben uygular ya da uygulamaz ona kalmis. Bunun icin tartisacak biri degilim.

Ben de ustune dusmem bundan sonra.. Kendisi bilir..
Tskler yorum icin :)
Hele hele internetten biri ise aman konustuk vakit gecirdik gecti gitti diye dusun.
Sakin guvenme ve bel baglama (yani birseyler bekleme) hayal kirikligina ugramamak icin. Bütün internetten tanışanlar ayni degil tabiki. Ornegin ben. Bende tavla oynarken tanistim ama 7 yil konustuk agustostada 2 yillik evli olacağız. O benim internetten cikan ikramiyem. Ama herkes benim kadar şanslı olmaz. Herzaman denk gelmiyor.
Dikkatli olamk gerek. Benim ailem biliyordu. Onlardan habersiz bulusmaya bile gitmedim. Buluşmamizdada hep ablam yanimizdaydi. Tek gitmedim hic. Biraz uzagimizda durdu sadece.

Benim de ailemin haberi vardi ve kalabalik bir ortamda bulustum onunla. Ama netten ve uzak sehirden iste insanin aklinda soru isaretleri olmasi muhtemel. Belki oylesine geldi bilemeyiz ki.. O yuzden cok kaptirmayacagim kendimi..:)

Bu erkekleri anlamak coook zor kizlar
Sanki adami senelerce kiskancliktan bezdirmisim gibi soguk davraniyor bana. Onceden askim filan yazardi simdi okey gorusuruz filan yazmis.... Enteresan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…