Onu bunaltmışım....

sevgilinin de sosyalleşmeye insanlarla konuşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum senin de olduğun gibi. sen üstüne gittikçe bi gün ters tepebilir dikkatli ol

zaten ters tepti..

Ya senin güvenin yokmu nisanlina????bu durumun onu gösteriyor...ya senin yaptin kabullencek gibi degilki.ben esime nisanlilik döneminde bu sekil davransaydim kesin yüzü firlatirdi kafama,seninki iyi dayaniyor vallahii.

peki kantinde kızlarla oturması normal mi?

Ya ne varki bunda,oturdu diye nikahina akacak degil ya, biraz serbes birak adami,sen kendi ellinle itekliyorsun adami, yapaca yoksada sen itekliyorsun,

aman tanrım.... disko bar kısıtlamasını duydum da kantin biraz fazla olmamış mı?
eeee doğal olarak açmış isyan bayrağını
bence bu şekilde davranırsanız ilişkinizi zedelersiniz hiç normal bi durum değil
ben sevgilimden böyle bişey duysam çığlıklar atarak kaçardım

Pofff ben burda senin konularını okurken bunalıyorum adam ne yapsın :31:

zaten ters tepti..

peki kantinde kızlarla oturması normal mi?

Nasıl oturduğuna bağlı.Hareketlerine bakarım.

Eşimin de kız arkadaşları var benim de erkek arkadaşlarım bi günden bi güne de birbirimizi kısıtlamadık.Kendi arkadaşlarımzla ayrı ayrı buluştuğumuz çok oldu.Biraz mesafe bırakın.İlişkiniz daha güzel olur böylece.Ama bence sizin bu konuda uzman yardımı almanız gerekli.Aşırı kıskançlık var sizde.

ozaman üzülüp içime attıcam yapıcak bişey yok

Lorena abartıyorsun hemde çooook.
10 yıl sonra odasına kız öğrenci girdi diye olay çıkartırsın.
Onun bulunduğu konumu kaldıramayacaksan da ayrıl artık .
Ona da yazık sana da ..

ozaman üzülüp içime attıcam yapıcak bişey yok

Yani onca yazdığımızdan bunu mu anladın arkadaşım? Üzülüp içine at diyen kim? Lütfen kendin için iyilik yap ve yardım al ayıp değil günah değil.Bunun farkına var ve yardım al.Hayatın tadını çıkar.Böyle hayat geçer mi?

ama çay için çay ocağı var

canım sen kahve bahane lafını hiç duymadın mı

kusura bakma seni tanımam etmem, tamamen objektif görüşüm şu ki; hareketlerin çok abartılı, açıkcası sevgilinin şimdiye kadar seni terk etmemiş olmasına şaşırdım

Yazdiklarindan senin asiri kiskanc, sevgilinin asiri sabirli olduguna karar verdim. Dikkat et , sabrinin sonu gelmis olabilir. [Biz okurken bunaldik, onun bunalmamasi mumkun degil.]

öncelikle sorunun sende olduğunu anlaman gerek
bunca yorum yapılmış hala kızlarla oturması normalmi
o zmn sıkıntımı içime atayım fln demişsin
hayır cnm içine atma git psik.yardım al
nişanlın seni çok sevio bnce
herkes katlanamaz bunca sıkıntıya
kendine gel bi an önce yoksa terkedilme ihtimalin yüksek gbi

Hee bide esegin aklina karpuz kabugu getiryosun gibi yaa sal adami azicik gezsin, otursun, konussun. Sonra bi bakmissin 12:00 de gelecegine yanliz kalmana gonlum razi olmadi deyip 9:00' da damlar yanina :)

Sevgilini gerçekten seviyorsan eğer, sırf bu yüzden onu kaybedince şunu diyeceğinden adım kadar eminim; '' kahretsin, nasılda saçma sapan şeyler yaptım, keşke yanımda olsaydı da, benim olsaydıda bunları yine yapsaydı'' Bana kırılma ama ciddi anlamda çocukluk yapıyorsun, yaşını bilemiyorum.. Kantine gitmesi, hocalarla, arkadaşlarıyla sohbeti, diyaloğu bu kadar sorun olmamalı senin için.. Senin yanındamı, sevgilinmi, seni seviyormu, değer veriyormu, ayrılmak istemiyor kaybetmek korkuyormu seni? Bunlara bak sen, varsın oda gençliğini yaşasın, ilerde yanında olacak olan sensin, bırak bunlar onun okul anıları olarak kalsın, fazlasıyla anlam yüklediğini düşünüyorum.. Burda o kadar ciddi sebeplerle ilişkisi çıkmaza gelen, sona eren insan var ki, bence onlara bir göz at ve ilişikine daha olgun daha anlayışla sahip çık.. Nacizane fikrim umarım birbirinizi yıpratmayı en kısa zamanda bırakır, aşkını doya doya yaşamak için bahaneler bulursunuz..

Lorena, ben de çok kıskanç biriyim ama seninki gerçekten çok abartı be canım
bak benim nişanlım öğle yemeklerini arkadaşlarıyla yer kızlı erkekli, yurt dışına toplantıya gider, eğitime gider, şirket yemeklerine gider
bunu niye anlattım ben cidden kıskanç biriyim ama bunları dahi kıskanmıyorum ki olması gereken de bu çünkü bu onun işinin bi parçası
senin sevgilin de işi gereği öğrencilerle iç içe.. kantine gitmesnin, öğrencileriyle oturmasının sakıncası yok
o seni seviyor değil mi? seni severken bi iki kız öğrenci ile sohbet etti diye hemen aklına yanlış şeyler düşecek değil
ya da oldu ki o kızlar ona asılmaya kalkarsa, o karşılık verecek değil
bunları yapacaksa da yapsın ki sen de yüzünü görüp ayrıl
birazcık kendine inan güven..

Yani onca yazdığımızdan bunu mu anladın arkadaşım? Üzülüp içine at diyen kim? Lütfen kendin için iyilik yap ve yardım al ayıp değil günah değil.Bunun farkına var ve yardım al.Hayatın tadını çıkar.Böyle hayat geçer mi?

çekiniyorum yardım almaya:(

Yazdiklarindan senin asiri kiskanc, sevgilinin asiri sabirli olduguna karar verdim. Dikkat et , sabrinin sonu gelmis olabilir. [Biz okurken bunaldik, onun bunalmamasi mumkun degil.]

gelmiş ki bana böyle şeyler söylüyo eskiden hiç itiraz etmezdi bana

Sevgilini gerçekten seviyorsan eğer, sırf bu yüzden onu kaybedince şunu diyeceğinden adım kadar eminim; '' kahretsin, nasılda saçma sapan şeyler yaptım, keşke yanımda olsaydı da, benim olsaydıda bunları yine yapsaydı'' Bana kırılma ama ciddi anlamda çocukluk yapıyorsun, yaşını bilemiyorum.. Kantine gitmesi, hocalarla, arkadaşlarıyla sohbeti, diyaloğu bu kadar sorun olmamalı senin için.. Senin yanındamı, sevgilinmi, seni seviyormu, değer veriyormu, ayrılmak istemiyor kaybetmek korkuyormu seni? Bunlara bak sen, varsın oda gençliğini yaşasın, ilerde yanında olacak olan sensin, bırak bunlar onun okul anıları olarak kalsın, fazlasıyla anlam yüklediğini düşünüyorum.. Burda o kadar ciddi sebeplerle ilişkisi çıkmaza gelen, sona eren insan var ki, bence onlara bir göz at ve ilişikine daha olgun daha anlayışla sahip çık.. Nacizane fikrim umarım birbirinizi yıpratmayı en kısa zamanda bırakır, aşkını doya doya yaşamak için bahaneler bulursunuz..

inş öyle olur
herkes öyle değil ama kantinde o kadar yılışık kızlar varki nefret ediyorum hepsinden

Lorena, ben de çok kıskanç biriyim ama seninki gerçekten çok abartı be canım
bak benim nişanlım öğle yemeklerini arkadaşlarıyla yer kızlı erkekli, yurt dışına toplantıya gider, eğitime gider, şirket yemeklerine gider
bunu niye anlattım ben cidden kıskanç biriyim ama bunları dahi kıskanmıyorum ki olması gereken de bu çünkü bu onun işinin bi parçası
senin sevgilin de işi gereği öğrencilerle iç içe.. kantine gitmesnin, öğrencileriyle oturmasının sakıncası yok
o seni seviyor değil mi? seni severken bi iki kız öğrenci ile sohbet etti diye hemen aklına yanlış şeyler düşecek değil
ya da oldu ki o kızlar ona asılmaya kalkarsa, o karşılık verecek değil
bunları yapacaksa da yapsın ki sen de yüzünü görüp ayrıl
birazcık kendine inan güven..

iyiki anlattın biraz rahatladım gerçekten,ben işte o sohbetlere bile deli oluyorum inş artık hiçbirşeyini kıskanmam böyle yapa yapa şimardı zaten:(

Kusura bakma, çok rahatsız edici bir tavır bu. Sevgili olabilirsin, karısı olabilirsin hatta annesi olabilirsin bir insanın ama sırf sen istiyorsun diye manasız tavizler vermesini sağlayamazsın karşındaki insanın. Kantine gitmek, arkadaşlarıyla öğrencileriyle sohbet etmek gayet normal, küçük şeyler. Bunları sırf biri istemiyor diye yapmaması çok saçma insanın.

neden tedavi olmuyorsun çok merak ediyorum

Back
X