Onu bunaltmışım....

beni niye kimse anlamıyo.kantin rahatsız edici bi ortam,bayanların konuyla ilgili analizini yapmasıda midesizce.benim için böyle tabi

lütfen bi akıl verin bana yemin etmişti kantine gitmeyeceğine bayanların ödevini yapmayacağına ne biçim insan bu

bu kadar kisitlarsan zaten kendin itersin onu yapmayacagi varsada yapar birseyler..

beni niye kimse anlamıyo.kantin rahatsız edici bi ortam,bayanların konuyla ilgili analizini yapmasıda midesizce.benim için böyle tabi

lütfen bi akıl verin bana yemin etmişti kantine gitmeyeceğine bayanların ödevini yapmayacağına ne biçim insan bu

Bir profesyonelden yardım almayı düşünmez misin Lorena? Hiç iyi görünmüyorsun, böyle devam ederse akıl sağlığını yitireceksin.

Kum tanelerini avucunda ne kadar sıkarsan o kadar kayıp gider elinden...

Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi..

bu kadar kisitlarsan zaten kendin itersin onu yapmayacagi varsada yapar birseyler..

doğru umursamamak istiyorum olmuyo

Bir profesyonelden yardım almayı düşünmez misin Lorena? Hiç iyi görünmüyorsun, böyle devam ederse akıl sağlığını yitireceksin.

evt o kadar düşünüyorum ki aklımı kaybedicem.aslında istiyorum yardım almayı ama onun haberi olmamalı.o kadar canım yanıyo ki anlatamam o kantine gittiğinde yada bi bayanın analizini yaptığında içime kaynar sular dökülüyo sanki..umursamamak istiyorum şaşırsın istiyorum o üzülsünde beni anlasın istiyorum

kızlar bu arada söyledikleriniz bana çok iyi geliyo acımı yok etmiyo ama iyi geliyo sağolun

kızlar bu arada söyledikleriniz bana çok iyi geliyo acımı yok etmiyo ama iyi geliyo sağolun

çok düşünüyosun çok bunalıyosun , psikolojik destek almak istemiyorsan kendine bir uğraş bul kafanı yor , bu tarz şeyleri düşünücek vaktin olmasın yoksa bu çocuk kacıcak haberin ola kendinden uzaklaştırıyosun , bana biri böyle yapıcak arkama bakmadan kaçarım , maksadım kırmak değil ama durumu anlaman için yazıyorum biraz kendine güven sana da yazık sürekli bu psikolojiyle kendine yazık

"acı" ( Allah acı yaşatmasın da bunları acıdan say hep inşallah )
yapma güzelim, neredeyse her konuna benzer şeyler yazdım, o yüzden tekrarlamakta istemiyorum...
kendine zarar veriyorsun,ilişkine zarar veriyorsun...
o kadar basit geliyor ki bana yazdıkların, her defasında "ee ne var bunda" diyorum....
kız öğrenciler hocalarıyla sevgili olmak için sıraya girmezler... sadece şımarıklık yaparlar ve bu onları garip bir şekilde tatmin eder,sadece o kadar...
analiz konusu sevgilinin işi- bak tekrar oku "İŞ" .... bayan kuaförlerinin eşleri ölsün o zaman sinirden...

son olarak senin bu durumunda sevgilinin de payı var diye düşünüyorum, kaç yaş fark aranızda...

Son düzenleme:
Lorenacım şu anlattıkların cidden mantık sınırlarını zorluyor ne demek kızları analiz ederken içime kaynar sular dökülüyor kantine çıkmasın kızlarla konusmasın v.s birde en başta karşı çıkmıyordu diyorsun :47:

1.si en başta makul geliyordu fakat artık bu tarz baskılardan sıkıldı artık kaale almıyor dikkat et kopma yada patlama noktasında bu tavırlarınla da kaybeden sen olursun

2.si bende çalıştığım firmada tek bayanım iş arkadaşlarımın hepsi erkek çay kahve muhabbetlerimizde yemek yerken hep beraberiz ee o zaman benim sevgilim de beni kısıtlasın maazallah gülüşümden bişi anlarlar çay içerken başka manalara yorarlar allah korusun asılırlar falan eee bende o kadar acizim ki gerekli cevabı veremem aman yarabbim facia

canım az bi sakin ol allah aşkına dünyadaki tek erkek o değil bütün kızlar sevgilin elinden almak için sıraya girmiş de değil bence senin kıskançlık konusunda ciddi problemlerin var böle devam edersen adam resti çeker hoş bence iyi bile dayanmış ben olsam çoktan yeter diyip yoluma bakmıştım canım:20::20:

Gülü seven dikenine katlanır. Adam hoca sanırım üniv'de ortamı da olcak, öğrencilerle muhabbeti de.. Ha iyi niyetli kötü niyetli insanlarda olabilir ama sen ona güveniyosan sorun yok, zaman kötü haklısın ama sevdiklerimizi muhafaza edelim diye kafese kapatamayız ki.. Siz kuruntu yapıyosunuz kafanızda, içinizdeki o ses rahat bırakmıyor bana göre :26: Bi psikolojik yardım al bana göre, yoksa ilişkine ciddi hasarlar verirsin, çok pişman olursun ilerde :50:

canım adamı kantine bile yollamıyorsun bu ne kıskançlık bırak rahat bir nefes alsın. Böyle yaparsan daha çok kaybedersin.

Aman Tanrım :53::53:
Tüm bu kısıtlamalar gerçek mi ?
Şok oldum ve şok olmamın sebebi size nasıl katlanıyor sevgiliniz ?
Madem kendinize ev kuşu bi erkek bulun diyeceğim de bu devirde o da yok :ssz:
Gerçekten bir uzmandan yardım almalısınız.
Ve bence asıl sorununuz özgüveninizin olmaması...
Genelde çoğu kıskançlıkların sebebi özgüvendir.
Önce kendinize güvenin çirkin misiniz ? Ya da sevgilinizin kültür seviyesinde değil misiniz ?
Bu kadar baskıyla yakında kendiniz itersiniz sevgilinizi başka kızların kollarına :ssz::ssz:

ah Lorena ah.. sadece sevgilini değil bizi bile bunalttın yazdıklarınla.. hala söz verdi diyorsun inanamıyorum sana.. garibim senin kıskançlıklarından kurtulmak için yalan yere bile yemin etmiş, ama ayrılmamış senden vallahi taktir ettim.. kızların ödevini yapmaz, kantine girmez, kızlarla selamlaşmaz, çok kız varsa derse de girmez.. zaten bütün suç onda, ondan bunları isteyen de değil.. kantin yahu kantin en kötü ne yapılıyor olabilir ki? tedavi olmaya çekinip de sevgilinden bunları istemeye çekinmemene şaşırdım.. gerçekten seni seviyor olmalı ki sadece "bunalttın" demiş sana.. git bir destek al tamamen kaybetme!

Size kötü bir haberim var: Kadınlar her yerde...
Sadece sevgilinizi değil, kendinizi ve ilişkinizi de bunalttığınızın farkındasınızdır umarım.
Sevgiliniz yine sabırlıymış...

Hiç çalıştınız mı bilmiyorum ama
Kantin olsun, öğle yemeği olsun bizim nefes almamız için bi olanaktır
Sen bunu bile elinden almaya çalışıyorsun adamın
Tabi ki haksızsın, bu kadar sabrettiğine şükür.

O sana ne yaptı ne etti bilemem ama sende kabul etmeyebilirdin, bak o dur demesini biliyo ne güzel

Bir akademisyenin dramı...
2 günde ortalama 3 konu açıyorsun bir derdim var'da.Tanık olmuyormusun burda aldatmaların neredeyse hepsi sanal ortamda artık.Yani sen istediğin kadar düşman hudutları yasakla alttan altta işi götürür hocam.İstese tabii.

Bir erkeği kantine girmesini yasaklamak kadar küçük düşürücü bişey olamaz gözümde zaten ya neyse kıskançlığının boyutlararası olduğuna burada biliyoruz.

Bence sen duygularına biraz hakim olmayı öğren ve biraz kendinle ilgilen.Bozma kafayı sevgilinle,onun ne yaptığıyla bu kadar.Yoksa hocamız zaten geçen olaydan seni affederek sevdiğini göstermiş.Olmayacak şeyi kafasına sokma.Yoksa korktuğun başına gelir.

bütün konularını tek tek okudum canım.. anlattklarından anladıgım kadarıyla asırı kıskanc ve takıntılısın ufacık bişeyden nem kapıyorsun ve sevgilini ceviz kabugunu doldurmucak seylerle bile bunaltmıssın. erkek arkadasın ve ailesinin seni sevdigi belli sen neden bu kadar takıntılısın anlam veremedim

çok düşünüyosun çok bunalıyosun , psikolojik destek almak istemiyorsan kendine bir uğraş bul kafanı yor , bu tarz şeyleri düşünücek vaktin olmasın yoksa bu çocuk kacıcak haberin ola kendinden uzaklaştırıyosun , bana biri böyle yapıcak arkama bakmadan kaçarım , maksadım kırmak değil ama durumu anlaman için yazıyorum biraz kendine güven sana da yazık sürekli bu psikolojiyle kendine yazık

aslında çok yoğunum ders çalışırken bile bunları düşünüyorum

"acı" ( Allah acı yaşatmasın da bunları acıdan say hep inşallah )
yapma güzelim, neredeyse her konuna benzer şeyler yazdım, o yüzden tekrarlamakta istemiyorum...
kendine zarar veriyorsun,ilişkine zarar veriyorsun...
o kadar basit geliyor ki bana yazdıkların, her defasında "ee ne var bunda" diyorum....
kız öğrenciler hocalarıyla sevgili olmak için sıraya girmezler... sadece şımarıklık yaparlar ve bu onları garip bir şekilde tatmin eder,sadece o kadar...
analiz konusu sevgilinin işi- bak tekrar oku "İŞ" .... bayan kuaförlerinin eşleri ölsün o zaman sinirden...

son olarak senin bu durumunda sevgilinin de payı var diye düşünüyorum, kaç yaş fark aranızda...

aramızda 8 yaş var

Lorenacım şu anlattıkların cidden mantık sınırlarını zorluyor ne demek kızları analiz ederken içime kaynar sular dökülüyor kantine çıkmasın kızlarla konusmasın v.s birde en başta karşı çıkmıyordu diyorsun :47:

1.si en başta makul geliyordu fakat artık bu tarz baskılardan sıkıldı artık kaale almıyor dikkat et kopma yada patlama noktasında bu tavırlarınla da kaybeden sen olursun

2.si bende çalıştığım firmada tek bayanım iş arkadaşlarımın hepsi erkek çay kahve muhabbetlerimizde yemek yerken hep beraberiz ee o zaman benim sevgilim de beni kısıtlasın maazallah gülüşümden bişi anlarlar çay içerken başka manalara yorarlar allah korusun asılırlar falan eee bende o kadar acizim ki gerekli cevabı veremem aman yarabbim facia

canım az bi sakin ol allah aşkına dünyadaki tek erkek o değil bütün kızlar sevgilin elinden almak için sıraya girmiş de değil bence senin kıskançlık konusunda ciddi problemlerin var böle devam edersen adam resti çeker hoş bence iyi bile dayanmış ben olsam çoktan yeter diyip yoluma bakmıştım canım:20::20:

oda yeter dedi sonra barıştık

Back
X