Onu bunaltmışım....

Gülü seven dikenine katlanır. Adam hoca sanırım üniv'de ortamı da olcak, öğrencilerle muhabbeti de.. Ha iyi niyetli kötü niyetli insanlarda olabilir ama sen ona güveniyosan sorun yok, zaman kötü haklısın ama sevdiklerimizi muhafaza edelim diye kafese kapatamayız ki.. Siz kuruntu yapıyosunuz kafanızda, içinizdeki o ses rahat bırakmıyor bana göre :26: Bi psikolojik yardım al bana göre, yoksa ilişkine ciddi hasarlar verirsin, çok pişman olursun ilerde :50:

bizim okulda kötü niyetliler çok tanıyorum çünkü:(

canım adamı kantine bile yollamıyorsun bu ne kıskançlık bırak rahat bir nefes alsın. Böyle yaparsan daha çok kaybedersin.

ama bide şöyle bişey var kantin öğrenci ortamı onun okulda odası var yemeği oraya istese yada arkadaşlarıyla yemeğe gitse bazen beraber gidiyorz daha iyi olmaz mı

Aman Tanrım :53::53:
Tüm bu kısıtlamalar gerçek mi ?
Şok oldum ve şok olmamın sebebi size nasıl katlanıyor sevgiliniz ?
Madem kendinize ev kuşu bi erkek bulun diyeceğim de bu devirde o da yok :ssz:
Gerçekten bir uzmandan yardım almalısınız.
Ve bence asıl sorununuz özgüveninizin olmaması...
Genelde çoğu kıskançlıkların sebebi özgüvendir.
Önce kendinize güvenin çirkin misiniz ? Ya da sevgilinizin kültür seviyesinde değil misiniz ?
Bu kadar baskıyla yakında kendiniz itersiniz sevgilinizi başka kızların kollarına :ssz::ssz:

evt özgüven eksikliğide var,yok çirkin değilm yani kmse çirkin değildir kendimi övmş gibi olmıyım ama çevrem güzel olduğumu söyler hep bakımlıyım da,sevgilime göre de güzel olduğumu söylerler ne buldun onda derler hep:(
ama özgüven sorunum var gerçekten,sunum yapacak diye oturup ağlayan kaç kişi vardır

ah Lorena ah.. sadece sevgilini değil bizi bile bunalttın yazdıklarınla.. hala söz verdi diyorsun inanamıyorum sana.. garibim senin kıskançlıklarından kurtulmak için yalan yere bile yemin etmiş, ama ayrılmamış senden vallahi taktir ettim.. kızların ödevini yapmaz, kantine girmez, kızlarla selamlaşmaz, çok kız varsa derse de girmez.. zaten bütün suç onda, ondan bunları isteyen de değil.. kantin yahu kantin en kötü ne yapılıyor olabilir ki? tedavi olmaya çekinip de sevgilinden bunları istemeye çekinmemene şaşırdım.. gerçekten seni seviyor olmalı ki sadece "bunalttın" demiş sana.. git bir destek al tamamen kaybetme!

yemin ederken ben inanmıştım ona,bende ona söz vermiştim bi kç konuda ama hepsini bozcam valla.doktor araştırıyorum ama onun haberi olmadan gidicem

Hiç çalıştınız mı bilmiyorum ama
Kantin olsun, öğle yemeği olsun bizim nefes almamız için bi olanaktır
Sen bunu bile elinden almaya çalışıyorsun adamın
Tabi ki haksızsın, bu kadar sabrettiğine şükür.

O sana ne yaptı ne etti bilemem ama sende kabul etmeyebilirdin, bak o dur demesini biliyo ne güzel

işte ben o kadar aptalım ki kafamı şimdi duvarlara vurasım geliyo ona zamanında dur diyemediğim için..

Bir akademisyenin dramı...
2 günde ortalama 3 konu açıyorsun bir derdim var'da.Tanık olmuyormusun burda aldatmaların neredeyse hepsi sanal ortamda artık.Yani sen istediğin kadar düşman hudutları yasakla alttan altta işi götürür hocam.İstese tabii.

Bir erkeği kantine girmesini yasaklamak kadar küçük düşürücü bişey olamaz gözümde zaten ya neyse kıskançlığının boyutlararası olduğuna burada biliyoruz.

Bence sen duygularına biraz hakim olmayı öğren ve biraz kendinle ilgilen.Bozma kafayı sevgilinle,onun ne yaptığıyla bu kadar.Yoksa hocamız zaten geçen olaydan seni affederek sevdiğini göstermiş.Olmayacak şeyi kafasına sokma.Yoksa korktuğun başına gelir.

ama sonuçta %100 haklı değil ki o dramı fln demeyin üzülüyorum:(

yani bilmiyorum kızlar ben çok şaşırdım içinizden hçkimse bende rahatsız olurdum bu durumdan demedi demekki destek almam lazım,çünkü şu an çok mutsuzum mesela eve gelirken iyi akşamlar dedik öptü beni yanaklarımdan bende öptüm snra eve geldim kendi kendime dedim ki seni bu kdr üzen birini niye öpüyosun hemen çıkıp gelseydin.:((((((

aklin yolu birdir diye bi söz vardir bilir misin...
Herkes sana ayni seyi söylüyorsa hala erkek arkadasinda hatayi aramak yerine
ben nerde yanlis yapiyorum diye düsünürdüm yerinde olsam.
1 saniye bile süphe etmiyorsun hala hakliligindan.
Haksizsin, önce bunu kabullenmelisin. Abartiyorsun. Üzülmen gerekecek bi durum yok ortada...

evet haklısınız hepiniz,ama o kantine giriyo diye ben üzüntüen burda ders çalışamıyorum ne kdr vazgeçilmez biyermiş yazık valla koskoca adam kantin delisi olmuş

evet haklısınız hepiniz,ama o kantine giriyo diye ben üzüntüen burda ders çalışamıyorum ne kdr vazgeçilmez biyermiş yazık valla koskoca adam kantin delisi olmuş

Sen bu adamı arkadaşının düğününe falan da göndermezsin :)

Sen bu adamı arkadaşının düğününe falan da göndermezsin :)

istemem açıkcası gitmesini ama gider..

bugün bana diyo ki gider kantine otururum kız öğrenciler gelir bana çay ısmarlarlar filan gülüyo sonrada bende bşy demedim çkttm gittim yanından sinirden ellerim titriyo hala

Hala mı kantine gidiyor bu adam?
Valla çok yazık. Senin gibisini bulmuş bunuyor dimi?
Arkadaşım herkes hemfikir çok saçma şeyleri kafanı taktığına,niye üsteliyorsun bu kadar?

Canım valla bi laf vardır ya 'Kız kareçi hatun olmaz' diye.. Sana bunu kullanıcam, onca laf ettik, yol gösterdik sen hala 'koskoca adam kantin delisi' olmuş diyosun :53: Ne kadar ayıp. Bak adam gelmiş öpmüş almış gönlünü, başka erkek olsa takmaz bile, çünkü haksızsın.. Dediğim gibi kötü niyetli insanlar çok ama yapacak bişey de yok, hapsedecek değiliz ki.. Sende 'aşırı derecede kıskançlık' var, yanlış anlama sevdiğin insan için olan kıskançlığını diyorum, tedavi olmalısın. Yoksa ilişkini kendi elinle mahvediceksin :50:

önce O'na güvenmeyi öğren, başkalarını boşver, etrafta avını bekleyen bir sürü hemcimsimiz var, bu sevgilinin her zaman karşısına çıkabilir, hepsini birden ondan uzaklaştıramazsın. bu şekilde davranırsan da sevgilinden çok kendine zarar verirsin, hayatın işkence gibi olur. önce sevgiline güven
gerisi hallolucaktır

diğer konularınıza da göz attım, kırılmayın ama haddini aşan bir kıskançlık durumunuz var. bakın bunca insan aynı şeyi söylüyorsa bir doğruluk payı vardır, kulak arkası etmeyin derim. bu yönünüzü törpülemeye çalışmazsanız sadece bu ilişkinizde değil, hayatınız boyunca mutlu olamazsınız.kendi mutsuzluğunuzu yaratıyorsunuz bu şekilde. erkek arkadaşınızı seviyorsanız ona güvenmeyi de bilmelisiniz.

lorena o kadar kişi bi sürü laf etti hala bu cümleyi kurabiliyorsun ya o nedenle ben senin değişeceğine inanmıyorum
bence ayrılın siz gerçekten.. inan böylesi daha hayırlı olabilir.. belki birbirinizden sonraki insanlarla daha mutlu olursunuz ne bileyim...

Hala "adam kantin delisi olmus, ben burda uzuldugum halde" filan demissin ya... sen degismezsin arkadasim. Bir an burdaki arkadaslarin dedigine gelip de sorunun sende oldugunu anladigini sanmistim.

Sen nasil yanlis yaptigini anlayacaksin bilyor musun? Yarin birgun sevgilinin artik tavirlarindan bogulup seni terkettigi zaman.

Unutma kimse vazgecilmez degildir. Adam bugun seni cok sever, tavirlarin tatli bile gelebilir, sabreder, guler gecer. Koskoca bir yetiskini, kendine ait isi, cevresi olan ozgur bir bireyi kisitlamaya calisiyorsun sen. Yarin birgun adam sorgulamaya baslayacak, "ben napiyorum, ben kimim, kimin himayesinde niye kendimi kisitliyorum, niye her hareketimde sorun cikacak korkusu yasiyorum" diye. O zaman seyret sen olani. Kiskancligin hastalik derecesinde. Ben bu kadar kiskanc insanlarin mutlu oldugu, surdurebildigi iliski gormedim, duymadim. KK'ya daha once de senin konun gibi konular acildi, bu derece kiskanc kadinlar tarafindan. Bu insanlar kisa zaman icinde aldatildim, ya da terkedildim konulari actilar. Malesef, ya duzelme yoluna gideceksin, ya da iliskiniz inceldigi yerden kopunca sasirmayacaksin.

bunaltmışsın gerçekten ya,biraz anla adamı onun da bi sosyal hayatı var ne var yani gitse çay içse,yemek yese ne olacak yani.

kusura bakma ama sen hastasın farkındasın di'mi??

git bi psikolog sakinleştiren ilaçlardan falan versin, bu kafayla gidersen kimse sana tahammül etmez emin ol. o adam da sana şimdi he deyip geçiyor ama bi süre sonra eeeh yeter be diyecek. o zaman napacaksın?

kantine gitmemek ne demek ya? adamın işi bu, madem bunu kaldıramayacak olgunlukta değilsin o zaman ayrıl, evini ofis olarak kullanan bir adam bul, evden de dışarı çıkartma, bakkala da gitmesin, çok laubali kızlar geliyor bakkala aman sakın! :ssz:

neden sinir oluyosun anlamıyorum ki.....sevgilinin o kızlara karsılık veren bi hareketi yoksa bu kıskanclık niye....ben olsaydım o kızlar beni kıskansınlar derdim....sonucta sevgilisi olan sensin dimi....madem öyle bunun kıymetini bil....o kadar kıza ragmen hala senleyse bu cocuk!!!!bi düsün derim!!!!!

sevgili de olsa eş de olsa insanların kendi yaşam alanları vardır.kendi arkadaşları, dostları, sosyal yaşamları.
bağımlı olmayla bağlı olmayı karıştırıyoruz bazen. ne sen taviz ver kendinden ne de onun vermesine sebep ol.

hem bu derece saygı sınırlarını zorlamayın kendi aranızda daha güzel zaman geçirmek varken.

lorena o kadar kişi bi sürü laf etti hala bu cümleyi kurabiliyorsun ya o nedenle ben senin değişeceğine inanmıyorum
bence ayrılın siz gerçekten.. inan böylesi daha hayırlı olabilir.. belki birbirinizden sonraki insanlarla daha mutlu olursunuz ne bileyim...

neden öyle söylüyosunuz ki ben onu seviyorum

kusura bakma ama sen hastasın farkındasın di'mi??

git bi psikolog sakinleştiren ilaçlardan falan versin, bu kafayla gidersen kimse sana tahammül etmez emin ol. o adam da sana şimdi he deyip geçiyor ama bi süre sonra eeeh yeter be diyecek. o zaman napacaksın?

kantine gitmemek ne demek ya? adamın işi bu, madem bunu kaldıramayacak olgunlukta değilsin o zaman ayrıl, evini ofis olarak kullanan bir adam bul, evden de dışarı çıkartma, bakkala da gitmesin, çok laubali kızlar geliyor bakkala aman sakın! :ssz:

onun işi kanttine gitmek deği ki

neden sinir oluyosun anlamıyorum ki.....sevgilinin o kızlara karsılık veren bi hareketi yoksa bu kıskanclık niye....ben olsaydım o kızlar beni kıskansınlar derdim....sonucta sevgilisi olan sensin dimi....madem öyle bunun kıymetini bil....o kadar kıza ragmen hala senleyse bu cocuk!!!!bi düsün derim!!!!!

karşılık verme demeyelimde kimseyi kıramıyo güler yüzlü e bundan faydalanıyolar işte.(

hepinizin eline sağlık kızlar
ben asla kulak ardı etmiyorum söyledikleriniz benim için çok değerli gerçekten çok rahatlattınız beni ama dediğiniz gibi bu bi hastalık ve bi anda geçemez
kantin konusunu hallettik diyelim
peki sizce bayanların ödevini analizini yapması doğrumu sizce?bu analizi yapan pek kimse yok o yüzden hep sevgilime geliyolar,hadi bizim fakültedekileri anlamaya çalışıyorum peki dışardan gelenler?bence onları kabul etmemeli.bu konuda da fikirlerinizi merak ediyorum

Lorena güzelim eminim birbirinizi çok seviyorsunuz Allah daim etsin. Ben sana biraz hak verdim açıkcası diğer arkadaşlarımın aksine... Başkaların ödevine ayıracağı zamanı sana ayırmalı bunu kıskanmanı hoş karşılıyorum. Kantin mevzusunda bunaltmış olabilirsin ama gerçekten rahatsız oluyorsan bunu farklı şekilde tartışmadan dillendirmen daha yerinde olabilir.

Lorena güzelim eminim birbirinizi çok seviyorsunuz Allah daim etsin. Ben sana biraz hak verdim açıkcası diğer arkadaşlarımın aksine... Başkaların ödevine ayıracağı zamanı sana ayırmalı bunu kıskanmanı hoş karşılıyorum. Kantin mevzusunda bunaltmış olabilirsin ama gerçekten rahatsız oluyorsan bunu farklı şekilde tartışmadan dillendirmen daha yerinde olabilir.

çok teşekkr ederim

Uzun zamandır üyeyim ilk defa cevap yazma gereği duydum bir konuya.
Yanlış anlamanızı istemem ama bakış açınız ve daha önceki konularınızdan çıkardığım sonuçlar tamamen sağlıklı bir ruh halini göstermiyor. Belki de zor bir dönemden geçiyorsunuz veya sevgilinizle olan ilişkiniz sizi çok strese sokuyor ancak bunlar inanın hiçbir insan ortamında normal davranışlar değil. İnsanlar çalışır, iş arkadaşları olur, kantine, yemekhaneye arkadaş sohbetlerine girerler. Akademik olarak gerekli insanlarla mailleşebilirler, bunları sevgi ispatı olarak bitirmesini beklemek gerçekten açtığınız başlıktaki ithama uyuyor ne yazık ki. Aynılarını size yapıyorsa onunki de sağlıklı veya normal bir durum değil, iki yanlış 1 doğru etmiyor ne yazık ki. Nacizane fikrim bu, iyi akşamlar dilerim.

kıskanmakta haklısın ama tavırların çok yanlış. her insan kıskanır. ama bu yasaklar sevgilinin senden soğumasına neden olacak. psikolojik yardım al. ikide bir yok onu şımarttım yok kantin delisi olmuş deme. onun yerinde kim olsa çooooktan ayrılırdı senden.

Back
X