• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onu çok kırıyorum üzüyorum ben onu hak etmiyorum .. enisi ayrılmak mı

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
biliyorum belki bazı arkadaşlar kızacaklar bana ama ben hak ediyorum hemen anlatmk istiyorum sizle kafayı yemek üzereyim. 13 aylık bir ilişkim var allahıma şükürler olsun ki öyle birin karşıma cıkardı o yokken ne kadar mutsuzdum ne kadar da anlamsızdı herşey herkez beni kötülerken arkamdan konuşanlar olurken o bana sahip cıktı inanmadı kimseye ilk gördüm anda demiştim işte bu demiştim çok zor biriydi zamanla alıştı bana bende ona sevmeye başladı bana deger verdi kimsenin vermediği değeri verdi ben üzüldügmde benimle üzüldü benimle ağladı benimle güldü ne olur güzel gözlüm derdi sen hep gül hep gül.. onu kaybetmekten o kadar korkardım ki zamanla oda beni sevdikçe bu duygumu yenmeye başladım AMA ÇOK kavga eder olduk benim salak takıntılarım yüzünden kaç defa uyardı beni yapma dedi bak ben seni seviyorum ama yapma bunları sevgide bir yere kadar bak ben huzrsuzum mutsuzum tamam dedim yine yaptım yine. bu sene ünv. gittik onunla aynı şehir aynı bölüm on lisans dı ilçenin kötülüğünden dolayı oda rahat etmedi geldik geri.. burda herkez üstüne gitti oda çözümü abisinin yanına gitmekte buldu bende zaten hiç arkadaşım yok hiç gidecegm bir yer annemle babam ayrı annem sabah işe gider akşam gelir benm hayatım böyle yalnızım son zamanlarda hayattan herşeyden sıkıldım bunu onada yansıtıyorum onuda üzüyorum burnundan getiriyorum yeni bugun aynısını yaptım ne kadar sıkcı dedim yeter artık yeter bir tek senmisin evde olan senmsn tek bak bende burda tekim kmsem yok ama senin gibi yapmıyorum sıkılıyorsan da artık sıkıl dedi.. ne garip demi başta anlattıklarım ve şimdi ondan çok sıkılmış gibi hissediyorum kendimi bana kızmayın ne olur bu duyguyu yenmek için çok ugraşıyorum sizlerde yardım edin bana ne olur dualar ediyorum rabbime bu duyguyu yeniym diye bunları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamadm bu duyguyu yenemessm oda gidecek artık bana diyorki bak gidecem artık diyor düzelt kendini benm hiç umrumda degil sanki neden böyle hissediyorum allahaşkına yardım edin bu duyguyu yenim ne olursunuz arkadaşlar ..canıma kıymak üzereyim neden böyle şeyler hissediyorum ben nasıl sıkılırım ondan nasıl

Çünkü bir uğraşınız yok ve çatıcak yer arıyorsunuz. Aynısı kuzenimde var ve okumadığına çok pişman şimdi kurslara gitmek istiyor.
Sende öyle yapabilirsin kendine uğraşcak birşeyler. Çünkü oda senin gibi sevgilisinden sıkılı sıkılıp ayrılıyodu tabi tekrar barışıyodu çünkü onsuz yapamıyodu.
Ayrılsan sende öyle olucaksın ayrılıpta birbirnizi üzmeyin uğraşçak şeyler bulun. Ve berabersiniz sonuçta niye devam etmediniz ki kim ne yapabilir.

bence kendinize uğraşlar edinin..
belli ki yalnızlıktan çok sıkılmış ve bu yüzden de hayatınızın odak noktası olan sevgilinize çatıyorsunuz...

çeşitli uğraşlarınız hobileriniz olsa ?

kitap okuyun, yeniden üniversite sınavlarına hazırlanın, hazırlanmayacaksanız işe girip çalışın, spora yazılın...

bir şekilde sizi oyalayacak hayatınıza bir hareket getirecek işler edinin...

kendinize zaman geçireceğiniz, keyifle yapabileceğiniz bir iş bulmak;
hayata bakışınızı değiştirecek,sizi pozitif insan haline sokacaktır...

bunlarda sevgilinizle olan iletişiminize yansıyacaktır..
o yüzden bunu göz ardı etmeyin..

size bir uğraş şart bana kalırsa...

bu konuyu bu kaçıncı açışın? ta ilk açtığında sana herkes böyle olacağını söylemişti, hala kafanın dikine gidiyosun inatla kimsenin yazdıklarını da dinlediğin falan yok tutturmuşsun bi çok sıkılıyorum diye başka bişey söylemiyosun.
insanlar çok mu eğleniyo sence, herkes mükemmel hayatlar mı yaşıyo?sen kendin için napıyosun ki ne karşılık bekliyosun?ne okula gitmişsin ne işe girme çaban var ne bi kursa gitme isteğin, SEN KENDİN İÇİN NE ÇABA GÖSTERİYOSUN?

oh ne güzel ya, armut piş ağzıma düş.durduğun yerden hayatının değişceğini mi sanıyosun sen? böyle yapmaya, söylenenlere kulak asmamaya devam edersen daha da beter bi hayatın olucak.sevgiline gelince de otur ve 5 dakika boyunca onun bidaha asla hayatında olmadığını düşün, belki kendine gelirsin.

sen sevgilinden mi sıkıldın
hayatından mı sıkıldın.
yoksa, sevgilinin senden sıkılmasından dolayı mı ondan sıkıldığını zannediyorsun.
onun eskisi gibi seni sürekli şımartmasını isteyip bunu bulamadığın için mi.
önce bunları ayırmaya çalış.
ondan sıkıldıysan sıkılmışsındır. yapacak bişey yok, demek artık sana hitap etmiyor.
hayatından sıkıldıysan, yapacak çok şey var. senin bileceğin şeyler.
üçüncü durumdaysan,
kesinlikle kendini düzeltmen gerekiyor.
hayatını sadece onun sana olan ilgisi üzerine kurmazsan ikiniz de rahat edersiniz.

belli ki yalnızlıktan çok sıkılmış ve bu yüzden de hayatınızın odak noktası olan sevgilinize çatıyorsunuz...

kitap okuyun, yeniden üniversite sınavlarına hazırlanın, hazırlanmayacaksanız işe girip çalışın, spora yazılın...

haklsınız ama bizim maddi durumumuz yok o yüzden ne bir kurs nede başka birşey olmuyor işte :(

Çünkü bir uğraşınız yok ve çatıcak yer arıyorsunuz. Aynısı kuzenimde var ve okumadığına çok pişman şimdi kurslara gitmek istiyor.
Sende öyle yapabilirsin kendine uğraşcak birşeyler. Çünkü oda senin gibi sevgilisinden sıkılı sıkılıp ayrılıyodu tabi tekrar barışıyodu çünkü onsuz yapamıyodu.
Ayrılsan sende öyle olucaksın ayrılıpta birbirnizi üzmeyin uğraşçak şeyler bulun. Ve berabersiniz sonuçta niye devam etmediniz ki kim ne yapabilir.

ettirmedi canım işte ettirmedi yok onun sevdigi kıza hiç kimse bakamazmışta yok ben ün.v okuyamamşmda hiç birşey bilmiyormuşumda dellendi sinir oldu aldı geldi beni

sizce hiç bir ugraşım olmadı için mi ona karşıda böyle hissediyorum ben

ettirmedi canım işte ettirmedi yok onun sevdigi kıza hiç kimse bakamazmışta yok ben ün.v okuyamamşmda hiç birşey bilmiyormuşumda dellendi sinir oldu aldı geldi beni

Canım aynı okulda değilmiydiniz. Ve devletin kursları var şubatta kayıtlar tekrardan başlıyo başvura bilirsin.
Yada bir işe girebilirsin yoksa birbirinizi yer durursunuz hatta soğukluğa gider bu iş.

Bence çocuğun sevgisini dibine kadar sömür hala bir şeyler mutlaka kalmıştır. En az 3 aylık doyumsuzluk, 20 günlük trip atma ve nerden baksan 1 hafta kadar büyük kavgalık bişeyler kalmıştır, bunları tüketmeden ayrılmayın ziyan olur, hep milli servet bunlar.

aynı olkudaydık ama yinede içi rahat etmedi hergün eziyet çektim gidecegiz burdan gidecegiz diye diye ve şimde de böyle oldu .. :( napacagımı hiç bilmiyorum keşke bir arkadaşım olsa belki o zaman bile farklı olur du belki..

Uğraş bulamadıkça birbrinize sarar durursun gerçi sanırım sen hep kavga çıkarıyosun engel ol kendine. Sıkıldım sanıyosun ondan ama ondan değil yaşadığın hayattan sıkıldın aslında. Ayrıldığında nasıl bir acı olcağını tahmin bile edemezsin.

Canım sen onu çok sıkıyorsun ya ruh halin çok değişken mesela.Ya sevmiyorsun seviyor gibi yapıyorsun.Hayatında yer alan tek kişi olduğu için değer verip kaybetmek istemiyorsun sevgili gibi görmüyorsun ya da.Önce bunlardan hangi konumda ona karar ver.
Kendine de biraz upğraş bulmalısın bence kafanı dağıtacak bir şeyler okuyor musun bilmiyorum derslerine adapte olmalısın.Onun haricinde farklı uğraş edin hobiler edin kendine mesela.Böyle sevgilinle ilişkinden öte kendini de çok ypratırsın.

Bence çocuğun sevgisini dibine kadar sömür hala bir şeyler mutlaka kalmıştır. En az 3 aylık doyumsuzluk, 20 günlük trip atma ve nerden baksan 1 hafta kadar büyük kavgalık bişeyler kalmıştır, bunları tüketmeden ayrılmayın ziyan olur, hep milli servet bunlar.
neden böyle diyorsun ki ?

Uğraş bulamadıkça birbrinize sarar durursun gerçi sanırım sen hep kavga çıkarıyosun engel ol kendine. Sıkıldım sanıyosun ondan ama ondan değil yaşadığın hayattan sıkıldın aslında. Ayrıldığında nasıl bir acı olcağını tahmin bile edemezsin.
canım nasıl bir ugraş buluyum ki olmuyor işte olmuyor biliyorum aslında gercekten hayattan sıkıldım ondan degil böyle giderse onuda kaybeceğim zaten..

canım nasıl bir ugraş buluyum ki olmuyor işte olmuyor biliyorum aslında gercekten hayattan sıkıldım ondan degil böyle giderse onuda kaybeceğim zaten..

Çalış ne bilim mesleğin yoksa bile sekreterlik yap yada bir yerde elemanlık iş çok canım. Ama ünv izin vermeyen hemde ikiniz beraber gidiyosunuz sonuçta çalışmaya hiç izin vermez. Devletin kurslarına gitmeyi dene.

böyle gidersem kaybecegm onu .. :(

Arkadaşım burda herkesin durumu çok çok iyi en iyi kurslara gidiyor mu sanıyorsun. Böyle konularda hep görüyorum bi'durumumuz çok iyi değil. İsmek, halk eğitim vb.kurslar var. Git kendini kendin için geliştir. Ayrıca ben anlamadım içi rahat etmiyo diye seni okuldan alıyo vs. Ailen ne diyor bu durumlara? Ayrıca bu nasıl sevgi? İnsan sevdiği insanı kıskançlıkları için kısıtlamamalı. Lütfen üniversite eğitimini al! Alamıyorsan da kendini geliştir. Sen ilerde bir anne olacaksın, o çocuğu nasıl eğiteceksin? Bol bol kitap oku, elinde internet var bir hobi edin. Nebileyim takı tasarla, dikişle, modayla ilgilen, ingilizce çalış.

Şuan iki arkadaşım ismekte ücretsiz arapça ve ingilizceye gidiyorlar ve çok memnunlar. Lütfen "yaaa çok sıkılıyorum" deyip durmayın. Kızmayın ama valla okurken ben bile geriliyorum. Birçoğumuz iş-ev, okul-ev yapıyor ama yine de hala bi'şeyler türetiyoruz. Ben monoton der demez ingilizce kursuna gittim, erkek arkadaşım ücretsiz tiyatro eğitimi alıyo, arkadaşım ücretsiz arapça, diğer arkadaşım iş buldu 2 gün sabah işe gidiyo vs vs.

Buradan sihirli sopamızla hareket katamayız malesef. Erkekler de bizlerde dürüst olalım ki "yanımda bana huzur versin, iki güzel gün geçirelim, gönlümü hoş etsin" diye sevgili yokluğu çekiyor. Ee kim ister sürekli yanında hayattan daha şimdiden bezmiş, evde hiç caba göstermeden oturup, mızmızlanan bir sevgiliyi?

Ben yurtdışına gitmek istiyorum nasıl gidicem ya diye oflarken bile erkek arkadaşım kızmıştı bana "tamam şuan öğrencisin parasal açıdan gidemeyebilirsin ama böyle mızmızlanıcağına en azından öğrenciyken dilini geliştir boş boş istiyorum deme"demişti. Senin ki yine iyi dayanmış diyeyim:26:

vala canm kızma ama sen kendn kaşınıyosun o adamı öpte başına koy bz neler çskıyorx ne acılar brz hareketlerini düzlt ilkşkinizi kurtarmaya çalş kendi agzınla yazmşsn onu üzüyorm diye onsuz oldgnu düşün dahada yalnz kalıcagını

Back
X