- 19 Mayıs 2020
- 47.775
- 214.660
- 598
Acaba konu sahibi memur olduğu için eşi onun sigortasından faydalanabilir mi, eğer sigortası olmaz ise? Merak ettim.Konu sahibi memur olduğu için boşanmış olması sorun olmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba konu sahibi memur olduğu için eşi onun sigortasından faydalanabilir mi, eğer sigortası olmaz ise? Merak ettim.Konu sahibi memur olduğu için boşanmış olması sorun olmaz![]()
Benim bir akrabagim evlenmek istedi. Kiz ondan maddi konularda daha iyi durumda oldugu halde babasi kizi istemedi, cünkü kiz daha önce nisanlanip ayrilmisti. Yani bahane bulmak isteyen bulurKonu sahibi memur olduğu için boşanmış olması sorun olmaz![]()
Gelinin altında ezilmek istememişlerdir.Benim bir akrabagim evlenmek istedi. Kiz ondan maddi konularda daha iyi durumda oldugu halde babasi kizi istemedi, cünkü kiz daha önce nisanlanip ayrilmisti. Yani bahane bulmak isteyen bulur
Erkek çalışmazsa faydalanabilirmişAcaba konu sahibi memur olduğu için eşi onun sigortasından faydalanabilir mi, eğer sigortası olmaz ise? Merak ettim.
Gelinin altında ezilmek istememişlerdir.
Bunları bilmiyorum malesef.sadece evde vakit geçirdik acayip özenli ve dikkatli evdeFlörtte Evde dip dibe yemekler yenikten bi erkeğin iyiliği Anlaşılmaz. Garsona nasıl davranıyor dışarda nasıl bir kişilik nerde ne yapılması gerektiğini biliyor mu sizin beklentinizi karşılıyor mu bunlar önemli şeyler. Ha evlendikten sonra evden çıkmazsanız sorun yok.
Neden böyle dedinizO işin oluru yok, çevrenizin söylediklerine kulak verin pişman olursunuz. Heyecan aramayın, sahip olmadığınız için güzel geliyo sadece.
Çünkü çevrenizin söyledikleri gerçektir, ama siz sevdiginiz için anlayamazsınız ya da anlamak istemezsiniz. Ve ayrıca yanında olunca büyü bozuluyo malesefNeden böyle dediniz
ya büyük konuşmak istemiyorum ama bana sevgilim sırf kendisiyle aynı statüde olayım diye iş konusunda baskı yapsa çok üzülürdüm. o kişiyi istiyosunuz ama kabullenemediğiniz çok konu var ve bu konuda çok mutsuz olacaksınız, aynı bir arada olduğunuzda gözünüze battığı gibi. siz sadece yalnız hissediyosunuz ve iki güzel ilgiye aldanmışsınız. konuyu detaylı bilmiyorum ama yazdıklarınızdan bunları anladım. kimseye de bu konuda baskı yapmayın çünkü hem sizin için hem de karşıdaki için bu çok yorucu bi şey.Kendisinin sigortası vs her şeyi var ama dediğim gibi taseron.aslinda 1 sene çalış kpssye sende atan diye çok baskı yaptım ama yapmadı.ilk evliliğimi yapacak olsam belki gözume bile görülmez ama 2.evliligim. her şeyi bir değil 1000 kere düşünmek durumunda kaliyorum
evet onu çok özlüyorum .Kendim istedim ayrılmak.Çok çok iyi biriydi.üzerime titredi hep.Ama hem kültürel uyuşmazlıklar hem eğitim seviyesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.Bir insanla hayatı devam ettirmek için iyi insan olması yetmiyor mu?Üstelik 2.evliliğim olacak.Kafam çok karışık.Ona mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi.