onu çok sıktım, herşeyi mahvettim

nvlpkr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
191
0
66
çok kötüyüm arkadaşlar bundan 11 gün önce sevgilimle çok kötü kavga ettikk tel faln kırdı ayrıldı benden 1.5 yıldır birlikteydik biz ben hep onu sıktım boğdum oraya gitma onu yapma şunu yapma resmen köle gibi kullandım sanki çocuğu ama çok kötü günler geçiriyordum işim yok tu param yoktu bana artık bitti seni sevmiyorum istemiyorum dedi çok soğudum senin bu çocukca hareketlerinden dedi ben çok küçük düştüm gözünde resmen yalvardım bana dönsün diye iyice uzaklaştı benden ne yapacağım şimdi onu çok seviyorumm yardım edin bana lütfen

beni her onu sıktığımda defalrca bana şans verdi şimdi bana inancı kalmdı sevgiside bitmiş zaten ama her mesımada hala cevap veriyo

canım eger mesaj atıyosa hala tamamen bitirmemiş demektir sendeki degisimi görmesine izin ver canım sabırla. onada söyle canım cok sıkkındı ben böyle biri degilim aslında falan seni sevdgim icin böyleydim de onu sevdigini söyle. erkekler pek sıkıntıya gelemiyo hemen boguyosn beni rahat bırak demeler baslıyo

canım demez miyim kaç gündür diyorum zamn ver bak göreceksin bende ki değişimi diye çok gördüm ben bunları diyo istemiyorum seni diyo başkada birşey demiyo

sabırla beklemek lazım evet :)))

Son düzenleme:
zaten belki kendim tutup susmuş olsaydım böyle olmayacaktı artık çok geç galiba nerdeyse nefret edecek benden

öyle garip ki ben ondan çok üstnüm her acıdan 2 üniversite mezunu istanul gibi bir şehirde yalnız yaşan tek başına ayakları üzerinde duran biriyim o küçük bir ege kasabasında ailesi ile birlikte daha üniversite okuyo diyorum neden böyle yenik düşüyorsun bu çocuğa şimdi onun okulana istesem hoca olarak giderim param var pulum var onun bana göre hiç birşeyi yok ama ben herşyi göze almıştım

sen şimdi arama mesaj fln atma zaten belirli zaman sonra arayacak seni mesaj atmasından belli ama sen tut kendini sakın atma mesaj fln

Madem ki cok sıktın bence biraz birak kendi haline.

Üzerine gitmen iyice uzaklastırır diye düsünüyorum.

hep diyorum ki artık mesj atmayacağım emin misin keşke atmasan diyo bana bir huzur versen artık içki içmeyen adam her gece içer olmuş neden içiyorsun değimde senin beni sıkmandan huzur vermemenden diyo

sana kaşı hiç birşey hisetmiyorum artık diyo seni özlersem bile sana asla dönmem artık diyo bana bir günde nasıl biter sevgisi kafam almıyo ki

canım kacan kovalanır hesabı biraz rahat bırak o zman.... hem diyorsun ya ben üsütünüm diye bence erkekler böyle seyeleri takar bu yüzden belki sorunlar senin ondan üstün olman

sinirlenmiştir erkekler gelemez cok sıkılmaya sen dayan arama sorma bi sure

canım bence ustune dusme sen zaten mesaj atmıssın o da istemıyorum senı falan filan demiş. sen durumu izah etmişsin zaten bundan sonra böle olmucak demişssin ama sana daha önce sans verdiği için ve de sende 1,5 yıldır bi değişiklik görmediyse senin değişceğine inanmadıgı için o yuzden suan böle tavır yapıyodur. bırak sen ustune düşme akışına bırak bı sure mesaj falan atma . bakalım o bişey yazıcakmı bekle biraz. sonra sen bi son mesaj atarsın eger senınle devam etmek istiyosa olumlu bişeler yazar zaten . yok olmaz bi daha diyorsa da öle biri için çırpınmaya da gerek yok bence. sonucta herşeyin hayırlısı...

aramam zaten artık okadar ezildim ki altında ne laflar ne sözler sevgisi bitmiş midir kalpten acaba bir günde

İşde bazen insan her istediğini elde etmeye alışınca sevgiyide böyle elde edebileceğini düşünüyor.. ama sevgi böyle elde edilmiyor..
zaten sen onu küçük görüyorsun oda bunu anlamış hissetmiş uzaklaşımka istiyor senden .. o bu aranızda ki eksikliği hissetmiş artık sende zorlamasan o insanı.. üzmesen ...

bir erkeği bu kadar ezemez bir bayan... üzüldüm oğlan için.

aslında benim canımı yakan ayrılık değil sonuçta ilişkiler bitebilir başlar insan ona alışır belki de ama benim bu na sebep olmam çok üzüyo beni çok pişman oldum ama elimden birşey gelmiyo bana hiç inanmıyo aramazsam acaba inanırmı bana

hayır aslaa öyle birşey yok yanlış ifade ettimm kendimi sanırım 1.5 yıldır ona asla ondan üstün olduğumu ifade etmedim ezmek mi onu asla ezmedim ben onu çok sevdim en uacaık bir kavgada kallıp yanına gittim düzeltmek için üstünüm evet ama bunu asla ona hisetirmedim ben sadece kendime kızıyım bu konuda

benim sorunları vardı okulu bırakacaktım beni o engelldi benim için okuyacaksın dedi ben onun sayesinde mezun oldum işimi gücümü buldum ama o şimdi gittii offf çok pişmanımm çokk

Ya canım bunalttıgın icin mi böyle düsünüyor yoksa sevgisi mi tükenmis anlayamadım acıkcası. Simdilik bir süre uzak dur ondan baska caren yok cünkü. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…