tamam öğrendim şimdi senin hikayeni de:)
aynen iddialı şekilde söylüyorum dönmezse gel bul beni:)
hatalarını da söyleyeyim sakııın sakın bi daha yok ben değiştim de tekrar deneyelim de tarzı mesaj falan atma
sen bunları yaptıkça dönmesini geciktirirsin söyleyeyim
sen vazgeçemediğini gösterdikçe, o daha da şımarıcak
amaan diyecek nasılsa cepte, istediğim an benim tekrar diyecek
gayet mutlu mesut eğlencesine devam edecek
haaaa ne zamanki senden haber alamıcak, senle iletişimi bir anda bıçak gibi kesilecek
o zaman bi noluoruzz lann olcak:)
bide fırsatın varsa ona mutlu oldugun, gününü gün ettiğin tamamen unutmuş hayatını yaşayan biri oldugun haberlerini de uçur ( haa bunu sakın sen yapma tabii başka doğal kanallarla olsun) paçası tutuşsun
ondan sonra gör bak ilk kaybetme korkusu başlar
vayy beni unuttuysa , ya başkasını bulursa korkuları başlar
bide bakmışsın o korkular onu seni ayagına kadar getirmiş
ondan sonra da döner misin yoksa istemem mi dersin sana kalmış
dönecek olursan d bilemiyorum eskisi gibi değilim, duygularım kalmadı sanki ayakları yap
muhtemelen onarırım, herşeyi eski haline getiririm ayakları yapacaktır
Not: Tecrübeyle sabittir
hani bir insana tam güvenirsiniz ya bende o oldu çok güvenmiştim bu adam demiştim ama bittii istedğim zamndı bana zamn verseydi neyse artık çok boş değil mi
bu güne kadar hep diyordum ki mesj at düzelir diye bu satten sonra hiç birşey yapmıyorum çok güçlü olacğım artık geçcek biliyorum keşke biraz çenemi tutsaydım ilk ayrıldığında bireşy yapmasydım ama çok geç hayırlısı buymuş
öyle garip ki ben ondan çok üstnüm her acıdan 2 üniversite mezunu istanul gibi bir şehirde yalnız yaşan tek başına ayakları üzerinde duran biriyim o küçük bir ege kasabasında ailesi ile birlikte daha üniversite okuyo diyorum neden böyle yenik düşüyorsun bu çocuğa şimdi onun okulana istesem hoca olarak giderim param var pulum var onun bana göre hiç birşeyi yok ama ben herşyi göze almıştım
tamam öğrendim şimdi senin hikayeni de:)
aynen iddialı şekilde söylüyorum dönmezse gel bul beni:)
hatalarını da söyleyeyim sakııın sakın bi daha yok ben değiştim de tekrar deneyelim de tarzı mesaj falan atma
sen bunları yaptıkça dönmesini geciktirirsin söyleyeyim
sen vazgeçemediğini gösterdikçe, o daha da şımarıcak
amaan diyecek nasılsa cepte, istediğim an benim tekrar diyecek
gayet mutlu mesut eğlencesine devam edecek
haaaa ne zamanki senden haber alamıcak, senle iletişimi bir anda bıçak gibi kesilecek
o zaman bi noluoruzz lann olcak:)
bide fırsatın varsa ona mutlu oldugun, gününü gün ettiğin tamamen unutmuş hayatını yaşayan biri oldugun haberlerini de uçur ( haa bunu sakın sen yapma tabii başka doğal kanallarla olsun) paçası tutuşsun
ondan sonra gör bak ilk kaybetme korkusu başlar
vayy beni unuttuysa , ya başkasını bulursa korkuları başlar
bide bakmışsın o korkular onu seni ayagına kadar getirmiş
ondan sonra da döner misin yoksa istemem mi dersin sana kalmış
dönecek olursan d bilemiyorum eskisi gibi değilim, duygularım kalmadı sanki ayakları yap
muhtemelen onarırım, herşeyi eski haline getiririm ayakları yapacaktır
Not: Tecrübeyle sabittir
bekaretdedim hüseyin orta mı kalcağım banane dedi
öyle garip ki ben ondan çok üstnüm her acıdan 2 üniversite mezunu istanul gibi bir şehirde yalnız yaşan tek başına ayakları üzerinde duran biriyim o küçük bir ege kasabasında ailesi ile birlikte daha üniversite okuyo diyorum neden böyle yenik düşüyorsun bu çocuğa şimdi onun okulana istesem hoca olarak giderim param var pulum var onun bana göre hiç birşeyi yok ama ben herşyi göze almıştım
ben onu koşulsuz sevdim o hep derdi bana ne kadr güçlüsün tek başına istanbulda ysşamyı göze aldın diye onun için dedim ben ben onu bu kadr çok severken onu nasıl ezebilirim altımda 11 gündür altüst durumdayım sizinle dertleşerk yol bulmaya çalışıyom artık ben kendimi ondan üstün görsem havam batsın desem sizce bu kadr acı çekermiyim
Birincisi bu tabirler çok yanlış.
herşeyi göze almak böyle birşey değildir.
okulla şehirle parayla adam olunmuyor.
Bekaret konusuna gelince.
sevgilinle sevişiyorsan kendi isteğinde ayırlıkta beni ortada bıraktı deme hakkın olmaz,
bunun için sana tecavüz etmiş olması gerek.
istemişsin sevişmişssin bekaretin gitmiş.
baskıdan boğmuşsun kendinden soğutmuşsun
şimdi bekaret hesabı nedir.
Madem bukadar önemliydi sabretseydin evlenene kadar.
Ne seni ne de sevgilni suçlayamam,
Terkedilmek bu sözleri duymak kötüdür kesinlikle katılıyorum,
Ama kıskançlık baskı sorgu sevgiyi yer bitirir,
ve öyle bir bitirirki insanın kendi bile şaşar nasıl oldu bu diye,
Teselli edemicem seni
kendini toparlarsın umarım biran önce
Evet ayrılık çok berbat birşey
Ama eninde sonunda geçicek.
ben kendimi yeterince yanlış ifade ettim demek ki benim eğitimimi sevgimle bir alaksı yok suan tek başıma herşeye gögüs geriyorum neden ona yaniliyorum diyorum bekarete gelince o bir anlık psikoljı zaten bununla ilgili ona diyecek bir lafım yok zorla olmadı ya ama ben burda sen bunu hak etmişin gibi şseyle okuyonca kendimi kötü hissttmi doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?