• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok üzdüm

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Liseden beri çok yakın bir arkadaşım vardı.O kadar seviyodum o kadar değer veriyodum ki ama hiç bi zaman öteki gözle bakmamıştım.Ama o bana baktı bana aşık oldu kaç kere söyledi ama ben olmaz dedim niye dediğinde sadece ona o gözle bakamadığımı söyleyebildim.Evet bir türlü ona o gözle bakamıyodum ama onun dışında tam aradığım karakterdeydi nasıl bir sevgili istersin deseler belki onu anlatırım ama onun dışındaki elektriği bir türlü alamıyodum her neyse zorda olsa kabullendi olmayacağını.Arkadaş olarak devam ettik tabi çok yakın olamadık.Bir süre sonra benimle görüşmek istediğini söyledi ısrarda edince kırmadım tamam dedim.Ama o gün düşündüm düşündüm umut vermek istemediğime karar verdim ve konuştuğumuz mesaj programından onu engelledim.Sonra düşündüm onu kaç kez onunla konuşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki keşke gitseydim dedim keşke sevgili olsaydım ne kaybederdim dedim ama bi yanımda hala onu öyle göremiyodu yani mantıken istiyodum ama o elektrik olayını alamıyodum.Neyse dayanamayıp engeli kaldırdım telefon bozuktu gibisinden bişeyler söyledim ama inanmadı anlamıştı...O kadar kötü hissettim ki.Hem onu gerçekten kaybettim hemde salak yerine koymuş gibi oldum.Duygularıyla oynadım belkide.Şimdi o kadar üzgünüm ki.Affettirmek istiyorum kendimi ama mesajlaırma cevap dahi yazmıyo içimde bi yer çok sızlıyo :( Kızlar napabilirim sizce berbat hissediyorum:5::5:

Liseden beri çok yakın bir arkadaşım vardı.O kadar seviyodum o kadar değer veriyodum ki ama hiç bi zaman öteki gözle bakmamıştım.Ama o bana baktı bana aşık oldu kaç kere söyledi ama ben olmaz dedim niye dediğinde sadece ona o gözle bakamadığımı söyleyebildim.Evet bir türlü ona o gözle bakamıyodum ama onun dışında tam aradığım karakterdeydi nasıl bir sevgili istersin deseler belki onu anlatırım ama onun dışındaki elektriği bir türlü alamıyodum her neyse zorda olsa kabullendi olmayacağını.Arkadaş olarak devam ettik tabi çok yakın olamadık.Bir süre sonra benimle görüşmek istediğini söyledi ısrarda edince kırmadım tamam dedim.Ama o gün düşündüm düşündüm umut vermek istemediğime karar verdim ve konuştuğumuz mesaj programından onu engelledim.Sonra düşündüm onu kaç kez onunla konuşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki keşke gitseydim dedim keşke sevgili olsaydım ne kaybederdim dedim ama bi yanımda hala onu öyle göremiyodu yani mantıken istiyodum ama o elektrik olayını alamıyodum.Neyse dayanamayıp engeli kaldırdım telefon bozuktu gibisinden bişeyler söyledim ama inanmadı anlamıştı...O kadar kötü hissettim ki.Hem onu gerçekten kaybettim hemde salak yerine koymuş gibi oldum.Duygularıyla oynadım belkide.Şimdi o kadar üzgünüm ki.Affettirmek istiyorum kendimi ama mesajlaırma cevap dahi yazmıyo içimde bi yer çok sızlıyo :( Kızlar napabilirim sizce berbat hissediyorum:5::5:

onun teklifine evet dedikten sonramı engelledin onu? önce bunu soruyum bi.....

Mesajlarına cevap vermiyosa karşısına çık bişekilde. Bence seni dinler. Yüzyüze konuşmakta farklı olur zaten. Olmaz mı ?

Belki de alamadığın elektiriği almaya başladın..

Mantığın öne geçti.çünkü tam da istediğin karakterdeydi..

Eğer ilişki anlamında karşılık vermeyeceksen yani mantığını dinlemeyeceksen bence üzerine gidip onu daha da üzme..bırak böyle kalsın..

Yoksa sadece egonu tatmin ediyor, seni anlıyor seni dinliyor diye görüşeceksen görüşme derim..

çünkü onun beklentisi belli..sana aşık olmuş..belki seni unutmaya çalışıyor..işleri daha da zorlaştırma.

Belki de alamadığın elektiriği almaya başladın..

Mantığın öne geçti.çünkü tam da istediğin karakterdeydi..

Eğer ilişki anlamında karşılık vermeyeceksen yani mantığını dinlemeyeceksen bence üzerine gidip onu daha da üzme..bırak böyle kalsın..

Yoksa sadece egonu tatmin ediyor, seni anlıyor seni dinliyor diye görüşeceksen görüşme derim..

çünkü onun beklentisi belli..sana aşık olmuş..belki seni unutmaya çalışıyor..işleri daha da zorlaştırma.

evet o elektirği almaya başladım belkide çok haklısınız

evet saati bile ayarlamıştık :(

hımmm...
tabi bu durum onun için çok kırıcı olmuş bence, ama olabilir böyle şeyler olmaz değil yani, ama onu çok kırmıştır.
birde ilk intiba derler ya, eğer bence defalarca düşünüpte onu bi türlü o gözle göremedinse daha da artık olacağını ben sanmıyorum açıkçası. hı bu vakitten sonrada arkadaşlıkta kalmaz bence aranızda, çünkü araya gönül ilişkisi girmiş......
ayrılık vakti bence sizin için, bu benim fikrim yani.
bi şekilde ona ulaşıp ondan özür dileyebilirsin bencede, nede olsa uzun süreli bi arkadaşlığınız dostluğunuz olmuş, bi şekilde ona ulaşabilirsinde telefon dışındada bence, uğraş gönlünü al derim, ama illa zoraki yaparsada yapacak bişey yok bence.
insanlar dostlarından yara aldıkları zaman canları çok acıyo.
çok aşırıda canını sıkma derim, öptüm.

Bence ne hissettiklerini ona söyle. Belki seni anlar... hem ondan hoslanmaya basladiysan elektrigi bosver. Ona 1 sans ver ki elektrik almana yardim etsin.

Acikca ondan elektrik alamadigini, ama onu arkadas olarak gercekten sevdigini muhabbeinden zevk aldigini, ama duygulariyla oynamak da istemedigini, nasil davranman gerektigini kestiremedigini soyle. Acik ol yani

kendınızı onun yerıne koyun bırakın kızdıysa kızsın dursun uzaklaşsın sıze olan kızgınlığıyla başkalarına yönelir size karşı olan duyguları geçince samımıde olmasanız konuşursunuz yada tamaen arkadaşlağınız bıter ama sürekli görüşerek ona daha çok acı verıyor olmalısınız

Son düzenleme:
liseden beri çok yakın bir arkadaşım vardı.o kadar seviyodum o kadar değer veriyodum ki ama hiç bi zaman öteki gözle bakmamıştım.ama o bana baktı bana aşık oldu kaç kere söyledi ama ben olmaz dedim niye dediğinde sadece ona o gözle bakamadığımı söyleyebildim.evet bir türlü ona o gözle bakamıyodum ama onun dışında tam aradığım karakterdeydi nasıl bir sevgili istersin deseler belki onu anlatırım ama onun dışındaki elektriği bir türlü alamıyodum her neyse zorda olsa kabullendi olmayacağını.arkadaş olarak devam ettik tabi çok yakın olamadık.bir süre sonra benimle görüşmek istediğini söyledi ısrarda edince kırmadım tamam dedim.ama o gün düşündüm düşündüm umut vermek istemediğime karar verdim ve konuştuğumuz mesaj programından onu engelledim.sonra düşündüm onu kaç kez onunla konuşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki keşke gitseydim dedim keşke sevgili olsaydım ne kaybederdim dedim ama bi yanımda hala onu öyle göremiyodu yani mantıken istiyodum ama o elektrik olayını alamıyodum.neyse dayanamayıp engeli kaldırdım telefon bozuktu gibisinden bişeyler söyledim ama inanmadı anlamıştı...o kadar kötü hissettim ki.hem onu gerçekten kaybettim hemde salak yerine koymuş gibi oldum.duygularıyla oynadım belkide.şimdi o kadar üzgünüm ki.affettirmek istiyorum kendimi ama mesajlaırma cevap dahi yazmıyo içimde bi yer çok sızlıyo :( kızlar napabilirim sizce berbat hissediyorum:5::5:

çocugu rahat bırakmaya ne dersin.yaptıgın tamamen bencillik.
Konuşmaya ihtiyaç hissetmişsin geri istemişsin...
Gururu fazlasıyla kırılmıştır.rahat bırak unutur.unutsun.
Unutabilsin.sen sadece onun yanında olmasının sana sagladıgı konforu özledigin için pişman olmuşsun.
Evet desen bile samimi -onun gibi olmuyacaksa bu karşındakine büyük haksızlıktır.
Inceldigi yerden kopmuş ip.saglam olsun diye dügüm atıp birleştirsen bile gün gelir ellerini o ek yeri acıtır ,kanatır.sakın...

Alamadığın elektriği almak değil bence yaşadığın, kendini geri çekti ve kaçanı kovalıyorsun, bu ikisini iyi ayırt etmelisin

Özürler falan dileme, bir ilişkiye başlayacaksan inan bana kovalayan taraf olmakla kovalanan taraf olmak arasında çok ince bir çizgi var ve erkekler bunu çok iyi biliyor. Seni yıllarca kovalar bir iki kez alttan aldığın zaman ipleri yakaladımı uğraştırır sonra, dikkat et bence

valla canım sen peşinde koşturulmak istiyormuşsun kolay ilişki yolunda giden ilişki değil de koşturmacalı sürüklemeceli ilişki...
ee elde etmişsin de bunu koş şimdi çocuğun peşinden :)

ben karısmıs gıbı olmıyım baslama derım aynı drum az cok yasadım su var 5 senelık yakın arkadasımla bu yıl sevgılı olduk onceden ole bsede hıssetmıoduk sonra sevgılı olunca hersey degıstı ve bttı 6 ay snunda :( tamda bıttı dyemem ama su var ınsanlar tabdgımız gbı ckmıo
guya benı en bastan sevıodu ama artık bttı dedım ve ınanmıorum ona

hep kavga et hep bars arkadaskende öylşedık suan belkıde 2 ay snra gene barscaz ama blıorumkı snumuz yok.. o braz kafasına buyruk vede aynı yastayız kısılıgıgı oturmamıs .... ınsanın kalbı dha cok acır bıldgın brını sonsuza kadar sılmek yerıne bsey hssetmıosan arkadas kal ...:14::14:

Back
X