Bende ona kizmiorm zaten hakli tabikide insan ister istemez ilk basta dis görünüşe aldanio ona hak veriyorum bi ilgi varmı sizce bna karsi?Valla kusura bakmayın da eşim şimdiki halinden 68 kilo fazla olsa bende omu tanımak istemezdim herkes gerçekçi olsun. Sadece tip için değil ki sağlık açısından da sıkıntılı. Sonucta insanlar ortama görünüşüyle girer,fikirleriyle uğurlanır. Simdi sizi tanıyıp çok severse ilerde kilolu da olsanız vaGevmez. Ama bile bile 68 kilo fazla biriyle tanışmak istememesi bormal.bu arada nasıl verdiniz ya o kadar kiloyu. Benimde 8 kilo fazlam var
insallah olur canim onun hislerine emin olabilsem bnde adim aticam ama suan yuzune bile bakamiyorum dogru duzgunBöyle şeyler nasip meselesi ve her kim ben dış görünüşe bakmıyorum dese de inanmıyorum ben o da bir taraftan etkili oluyor,velhasıl o zaman olmamış bu zaman neden olmasın ki?
tesekkur ederim :)Bu arada yazmayi unuttum.Biz
7 -8kilo vermek icin 40 takla atarken 68 kilo vermek.Valla tebrik ederim.Saygiyla egiliyorum
ilk görüş çok onemli diyorsun yani beni her görüşünde ilk defa görüo gbi oluo cin çarpmisa dönüo adetaaInsanlari asla kilosuyla siniflandirmam ama kendimi koyuyorum cocugun yerine eger ilk goruste asik olmadiysam ki olabilirim bana da gosterselerdi bende o anda begenmeyip istemeyebilirdim.Durust olmakta fayda var.Kendini onun yerine de koy.Yani istiyorsan bir sans ver bence.
Yok bu konuda hic takilmiyorum zaten ona hak bile veriyorum dediginiz gbi bnde istemezdim ama geçti o gunler ben sadece cocugun suanki tavrinda bna karsi biseylervarmi gnisine merak ediyorum bunu açık açık ona soramam sadece karsilastgim durumlari sizinle paylasmk istedim yardmci olursnz diye bna fikir verirsnz diye68kilo vermissiniz helall olsunn icinizden bir insan daha cikmis sok gecirdim resmen. Bu oglana gelirsek taniyin derim cunki okadar kilolu birini kimse istemez siz olsaniz sizde istemezdiniz eminim.
buna takilma kalbinin sesini dinle
150 kiloydum canim suan 82 kiloyum boyumda 1.8768 mi vayyyyy
Kaç kiloydun kaç zaman içinde verdin şuan kaç kilosun merak ettim valla
Aman koru bu kiloyu tekrar alma sakin ha
Maşallah diyeyim..41 kere tuhhhh maşallah
Bende oyle dusunuyorumInsanlari asla kilosuyla siniflandirmam ama kendimi koyuyorum cocugun yerine eger ilk goruste asik olmadiysam ki olabilirim bana da gosterselerdi bende o anda begenmeyip istemeyebilirdim.Durust olmakta fayda var.Kendini onun yerine de koy.Yani istiyorsan bir sans ver bence.
150 kiloydum canim suan 82 kiloyum boyumda 1.87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?