Onu çoook seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim banada yardım edin lutfen...

Kusura Bakmayinda ben 68 kiloda kaldim Maşallah ya gerçekten merak ettim nasıl verdiniz 68 kiloyu benimde 10 kilo fazlam var

Çoğu insan ilk tanıştığı kişide dış Görünüşe dikkat eder. Bana da birini gösterseler dış görünüşü ile değerlendiririm önce Göze hitap etsin isterim Göze hitap ederse tanışılır ozamanda gönlüne hitap etmesini istersin...
Gerisi için bişey diyemeyeceğim bu arada 68 kilo verdiysen bence çocuğu hiiiiiiiiççç suçlama :)

Çocuktan size karşı bir yeşil ışık var ama bu kadar fazla kilo verdikten sonra içten içe artık beğenilmeliyim diye düşündüğünüz bir dönemde olabilirsiniz, biraz daha bu halinize/bedeninize alışın bence bir ilişkiye başlamadan.
Bu insanla olup devam edebilir bir şeyler ama aklınızdan sizi öteki halinizle beğenmediğini nasıl atacaksınız ki, tekrar kilo almamak için sebebiniz kendiniz olun.

Hep deriz içi güzel olsun diye ama ilk bakistada dış görünüş önemlidir. Bu acidan görsellik önemli kiloda insani çok daha yasli ve hastalikli gösteriyor. Çocuk hakli.

Bende ona kizmiorm zaten hakli tabikide insan ister istemez ilk basta dis görünüşe aldanio ona hak veriyorum bi ilgi varmı sizce bna karsi?

Insanlari asla kilosuyla siniflandirmam ama kendimi koyuyorum cocugun yerine eger ilk goruste asik olmadiysam ki olabilirim bana da gosterselerdi bende o anda begenmeyip istemeyebilirdim.Durust olmakta fayda var.Kendini onun yerine de koy.Yani istiyorsan bir sans ver bence.

Bu arada yazmayi unuttum.Biz
7 -8kilo vermek icin 40 takla atarken 68 kilo vermek.Valla tebrik ederim.Saygiyla egiliyorum

Böyle şeyler nasip meselesi ve her kim ben dış görünüşe bakmıyorum dese de inanmıyorum ben o da bir taraftan etkili oluyor,velhasıl o zaman olmamış bu zaman neden olmasın ki?
insallah olur canim onun hislerine emin olabilsem bnde adim aticam ama suan yuzune bile bakamiyorum dogru duzgun

68kilo vermissiniz helall olsunn icinizden bir insan daha cikmis sok gecirdim resmen. Bu oglana gelirsek taniyin derim cunki okadar kilolu birini kimse istemez siz olsaniz sizde istemezdiniz eminim.
buna takilma kalbinin sesini dinle

ilk görüş çok onemli diyorsun yani beni her görüşünde ilk defa görüo gbi oluo cin çarpmisa dönüo adetaa

68 mi vayyyyy

Kaç kiloydun kaç zaman içinde verdin şuan kaç kilosun merak ettim valla

Aman koru bu kiloyu tekrar alma sakin ha

Maşallah diyeyim..41 kere tuhhhh maşallah

68kilo vermissiniz helall olsunn icinizden bir insan daha cikmis sok gecirdim resmen. Bu oglana gelirsek taniyin derim cunki okadar kilolu birini kimse istemez siz olsaniz sizde istemezdiniz eminim.
buna takilma kalbinin sesini dinle
Yok bu konuda hic takilmiyorum zaten ona hak bile veriyorum dediginiz gbi bnde istemezdim ama geçti o gunler ben sadece cocugun suanki tavrinda bna karsi biseylervarmi gnisine merak ediyorum bunu açık açık ona soramam sadece karsilastgim durumlari sizinle paylasmk istedim yardmci olursnz diye bna fikir verirsnz diye

Bende oyle dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…