Diyet ve spor saolsun 1.5 senemi aldi ama deydi hala devam ediyorum kilo almamak cabasindayim suandaKusura Bakmayinda ben 68 kiloda kaldim Maşallahya gerçekten merak ettim nasıl verdiniz 68 kiloyu benimde 10 kilo fazlam var
evet o bahsettgm cocukta bnden uzun sanki allah bzi birbirimize gore yaratmış gbi hissediyorum hani an gelir kilitlenirsn yha o durumdaym bndeeBoyda baya var kiloda oyleymis.erkek gibi
Teşekkürler...Müthiş bir başarı,tebrik ederim sizi..
Diyet ve spor :)Kusura Bakmayinda ben 68 kiloda kaldim Maşallahya gerçekten merak ettim nasıl verdiniz 68 kiloyu benimde 10 kilo fazlam var
Evet ama onlar gecmiste kaldi artik ben dengeli besleniyorum kilo almaak gbi bi niyetimde yok o yuzden gelecege bakiyorumBu arada o kadar kilolu bir insani kimse istemez aci ama gerçek erkek bayan farketmez.
Masallah.150 kiloydum canim suan 82 kiloyum boyumda 1.87
Diyet ve spor ikilisi bnde o evreleri gecirmus biri olarak cocuga hak veriyorum amacim onun hislerine emin olmak5 10 kilo fazlan olsaydı da senle tanışmamak istememesini dış görünüşüne takıyor derdim ama 68 kilo az degil ki haksız da görmem çocuğu sonuçta. Bir de nasıl verdin 68 kilo benim var 8 kilo fazla gitmiyor
samirha .!.:evet o bahsettgm cocukta bnden uzun sanki allah bzi birbirimize gore yaratmış gbi hissediyorum hani an gelir kilitlenirsn yha o durumdaym bndee
Aceleden böyle yazıyorum kusura bakmayınBir de kelimeleri duzgun yazdan daha bir süper olucak
22 yasindayim 82 kiloyum 1.87 boyundayim diyet ve sporla verdm68 kilo mu verdiniz?Maşallah maşallah. Nasıl verdiniz ya? Bence o kadar kilolu istememesi normal olabilir. Çünkü gençler artık kiloya çok önem veriyor. Bu o kadar takılacak bir şey değil amaaaa eğer yarın öbür gün tekrar kilo alırsan, seni terk etme ihtimali olabileceğini düşünüp ona göre karar ver..
Sakın bir daha kilo alma. Kaç kilosun? Kaç yaşındasın ve nasıl verdin?
Biliyorum herseyi düşünduruo bna22 yasindayim 82 kiloyum 1.87 boyundayim diyet ve sporla verdm
istenmedim zaten suandada yargilamak degil konumuz sadece cocugun hareketlerini anlattim bna karsi bi yesil isik varmı yokmuIyi de 68 kilo fazlasi olan bir kadini hangi erkek ister ki:-(
suclamiyorum zaten suclasam boyle sacma sapan sorularla kendimi yiyip bitirmezdmÇoğu insan ilk tanıştığı kişide dış Görünüşe dikkat eder. Bana da birini gösterseler dış görünüşü ile değerlendiririm önce Göze hitap etsin isterim Göze hitap ederse tanışılır ozamanda gönlüne hitap etmesini istersin...
Gerisi için bişey diyemeyeceğim bu arada 68 kilo verdiysen bence çocuğu hiiiiiiiiççç suçlama :)
cok guzel bi yorum yapmissiniz cok tesekkur ederim68kilo vermissiniz helall olsunn icinizden bir insan daha cikmis sok gecirdim resmen. Bu oglana gelirsek taniyin derim cunki okadar kilolu birini kimse istemez siz olsaniz sizde istemezdiniz eminim.
buna takilma kalbinin sesini dinle
iyi akşamlar cınımHerkese iyiaksamlarr
suanda cocuktan bana bisey varmi onu ogrenmek istiyorum ben??cok guzel bi yorum yapmissiniz cok tesekkur ederim
Iyi aksamlariyi akşamlar cınım
Valla TebriklerDiyet ve spor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?