Onu çoook seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim banada yardım edin lutfen...

Helal olsun valla buarada albumüne eski ve yeni halini koysana lutfen cok merak ettim kızma bna yuzunu kes cnm ben esimi zayıflatmaya calısıyorum...
bu arada sanki erkek baya size ilgi duyuyor gibi..

Yahu kız bir şey sormuş herkes ; oha nasıl verdin nasıl ettin ?

Öff sıkıldım okurken. Nasıl vercek ? Yememiş ,içmemiş, spora gitmiş.68 kilo vermek demek bunlar demek.
Bir de ; çocuk haklı beğenmemek de , yok ona kızma , e yani filan gibi tavırlar.

Pardon ; size ne ?

Size sorduğu o değil. Bu tarz cümle kurmasanız da olurdu yani. Kalbini kırabilirsiniz.
Kırılma ama, kızma ama ... Ama dedikten sonra, ondan önce söylenen hiçbir sözün önemi yok bence !

Canım, çocuğun şimdiki tavırları çok ortada .. Arkadaşının kulağına ne söyledi ? filan bilmiyoruz.
Omzuna yanlışlıkla da çarpmış olabilir, seni alaya da alıyo olabilir.
Gelip açılmadığı sürece bir şey yapma.
Belki de zamanında ona böyle bir şeyin söylendiğini, senin o zaman bildiğini hatta senin söylettiğini bile düşünüyor olabilir.
Belki erkek arkadaşının kulağına da; ya bu kız bana yazıyoooooğğğ demiş olabilir , klasik ergen tavırla.
Bekle bakalım biraz, şimdilik kanıtlarımız yetersiz :)
Bu arada azmini tebrik ederim.

Bu arada diyetle ilgili bir şey soranları KİBleyeceğim kendi adıma. Yeter .

Allah rızası için, bir nokta, bir virgül. Bize de yazık. : )
Siz de olması gerekenden 68 kilo fazla olan birini istemeyebilirdiniz, bence bunda gönül koyacak bir şey yok. Ayrıca tebrik ederim, çok zor bir şey başarmışsınız ve evet çok bariz bir ilgi ve daha güzeli heyecan var ortada...

68 kg asiri çok, kutluyorum seni basardigin icin.
Kim olsa bu durumda cocugun düsündügü gibi düsünürdü, gercek
Bu malesef.
Simdi kilolar gitmis, anlattigina göre senden hoslaniyor, sende bos
Degilsin. Senin yerinde olsam sans verirdim.

Ben bu yazıyı adını vermek istemediğim bir sayfada daha gördüm ve sizi kırmamak adına yorum yapmadım uzun bir süredir burada aktif değildim ve bu konuyu görünce demek yorum yapmak farz oldu dedim ve geldim güzel arkadaşım şu an senin gözün aşktan kör ve emin ol gerçekleri göremiyorsun bak karşındaki iklime değil vitrine gelen bir tip öncelikle zaten o şahıs adam olsaydı sizinle o zaman tanışsaydı daha iyi olmaz mıydı ama yok o senden utandı kilolusun diye beğenmedi şimdi senin özgüvenin yerinde kilo verdin elini sallasan ellisi oldun peki şimdi sen neden bu insani istiyorsun bak arkadaşım kırılma ama bu hayatta hiçbirimizin garantisi yok sen yarın tekrar kilo alabilirsin veya kaza geçirip herhangi bir bedensel engel sahibi olabilirsin hepimiz olabiliriz garantimiz yok peki sence bu kiloluyken senin yanında olmayan adam o zaman olacak mı? Cevap çok basit hayır... O senin kaderin falan değil canım olsa olsa cezan olur

merak ettim başka bir sitededemi açılmış konu
dipnot.
evet buldum. :)

Bende ona kizmiorm zaten hakli tabikide insan ister istemez ilk basta dis görünüşe aldanio ona hak veriyorum bi ilgi varmı sizce bna karsi?
Eğer olaylar anlattığınız gibiyse,sizin öyle olmasını istediğiniz için bir abartmanız Yada yanlıs anlamanız yoksa sizden hoşlanıyor :)

ben olsam ilk başta kiloluyum diye istemeyen birine şimdi de ben yüz vermezdim oh olsun

ayıca 68 kilo kutlarım harika

Bi üyemiz de söylemiş o çocuğa söylerken senin haberin olduğunu düşünebilir istememiş kilolusun diye ve sen kilo vermişsin kendisi için verdiğini de düşünebilir erkekler olmayan şeyi düşünmeye bayılırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…