- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
evet hoşlanıyor olabilir, ama sen öyle düşünmek istiyorda olabilirsin. bekle bakalım hayırlısı olsun.Iyi aksamlar
Bence ikinizde birbirinize karşı boş değilsiniz.Yalbiz
suanda cocuktan bana bisey varmi onu ogrenmek istiyorum ben??
Bence ikinizde birbirinize karşı boş değilsiniz.[/Qinsallah oyledir ben bos degilimde oda insallah bnim gbidir :)
ne diyeti yaptınız? 3 ana öğün ve 3 ara öğünle mi beslendiniz?Diyet ve spor saolsun 1.5 senemi aldi ama deydi hala devam ediyorum kilo almamak cabasindayim suanda
Bu soruyu cevaplayın hanımlar, konu üyemizin kiloyu nasıl verdiği değilistenmedim zaten suandada yargilamak degil konumuz sadece cocugun hareketlerini anlattim bna karsi bi yesil isik varmı yokmu
Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
merak ettim başka bir sitededemi açılmış konuBen bu yazıyı adını vermek istemediğim bir sayfada daha gördüm ve sizi kırmamak adına yorum yapmadım uzun bir süredir burada aktif değildim ve bu konuyu görünce demek yorum yapmak farz oldu dedim ve geldim güzel arkadaşım şu an senin gözün aşktan kör ve emin ol gerçekleri göremiyorsun bak karşındaki iklime değil vitrine gelen bir tip öncelikle zaten o şahıs adam olsaydı sizinle o zaman tanışsaydı daha iyi olmaz mıydı ama yok o senden utandı kilolusun diye beğenmedi şimdi senin özgüvenin yerinde kilo verdin elini sallasan ellisi oldun peki şimdi sen neden bu insani istiyorsun bak arkadaşım kırılma ama bu hayatta hiçbirimizin garantisi yok sen yarın tekrar kilo alabilirsin veya kaza geçirip herhangi bir bedensel engel sahibi olabilirsin hepimiz olabiliriz garantimiz yok peki sence bu kiloluyken senin yanında olmayan adam o zaman olacak mı? Cevap çok basit hayır... O senin kaderin falan değil canım olsa olsa cezan olur
Eğer olaylar anlattığınız gibiyse,sizin öyle olmasını istediğiniz için bir abartmanız Yada yanlıs anlamanız yoksa sizden hoşlanıyor :)Bende ona kizmiorm zaten hakli tabikide insan ister istemez ilk basta dis görünüşe aldanio ona hak veriyorum bi ilgi varmı sizce bna karsi?
Evet orda dalga gecildigi icin abazalarla ugrasmaktan bu siteyi daha uygun buldum da paylastim bi art niyetim yok yanimerak ettim başka bir sitededemi açılmış konu
dipnot.
evet buldum. :)
Hayır yok kesinlikle hersey anlatyigim gbi ilginize tesekkur ederimEğer olaylar anlattığınız gibiyse,sizin öyle olmasını istediğiniz için bir abartmanız Yada yanlıs anlamanız yoksa sizden hoşlanıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?