22 yasindayimKaç yaşındasınız pek bir merak ettim. Öyle uzaktan bakışmayla nasıl anlayacaksınız. Tuhaf.
150 kiloydum canim suan 82 kiloyum boyumda 1.87
Yani cocuk bana karsi birseyler hissediyir ama degilmiMaşallah tebrik ediyorum sizi. Boyunuzda epey varmış, baya iri yapılıymışsınız. Dış görünüş elbette önemli, ilk insanların dışını görüyoruz sonuçta :) Şuanda aranızla elbette birşeyler olabilir.
yani çocuk bana karşı birşeyler hissediyor öyle değilmi??Yani cocuk bana karsi birseyler hissediyir ama degilmi
Yani cocuk bana karsi birseyler hissediyir ama degilmi
haklisiniz :))Bunu bilemeyiz ki. Dikkatini çekiyor da olabilirsiniz.
Allah aşkına nasıl verdin anlatır mısın??? Şok oldum resmenevet 68 kilo verdim icimden bi insan cikti gbi dusunebilirsnz
evet 68 kilo verdim icimden bi insan cikti gbi dusunebilirsnz
Bana kimse yorum yapmio ama konumuz kilo degilki
Iyide hareketleri cok ilginc ama neden oyle davranio o zaman bide utangac biri soyleyememe ihtimalide var yaniistese gelir söyler
yada söyletir neden beklesin ki?
kesinlikle kendimi onun yerine koyuyorum ben gecmise takilmiorum anlattiklqrim gecmiste oldu bitti smdiki hareketlerinin sebebiydi sordugum soru yoksa 68 kilo fazlasi olan birine kimse bakmaz ne o oylr malaya ayisi gibiSeni ilk gördüğünde kolon yüzüne istememesi günümüz şartlarında gayet normal. 68 kilo ne demek. Eğer sen de onunla bir ilişki dusunuyorsan kilomla beni beğenmedi dış gorunusume takıldı falan diye düşünme . kilo da almamaya çalış tabi. Kendini onun yerine koy öyle düşün
Yok canim 68 kilo fazlasi olan herkes yadirgar karsisindaki insani ben diyorumki cocuk benim ilgimi ceken hareketlerde bulunuo ilk mesajda yazdiklarimi hic abartmadan tasdikliyorum amaci ne diyorum sadece dış görünüş falan onemli degil onlari es gectim kilo almamayada çalışıyorum kilo sorunu yok artiktatlım özür dilerim ama yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.
Bu çocuk seni bedenine göre kategorize ederken sen bu çocuktan beklentiye mi giriyorsun?
ben mi yanlış anladım acaba?
Canim anliyorum cok haklisinda bide soyle baksan 68 kilo fazlasi olan birine kim bakardi ki oda var ama bi yanim oyle dio bi yanim boyle dio bnimdeYerinde olsam kusura bakma herifçioğluna sümüğümü atmam..
Baksana bu kadar da şekilcilik olur mu?
Adam resmen seni kilonla yargılıyor..
Yarın öbürgün evlenseniz,sen Allah korusun bir doğumdan sonra veya bir hastalık benzeri sebepten kilo alsan ne olacak?
Kaçıp gidecek mi?
senden iğrendiğini mi söyleyecek?
Adam kendini çok güzel belli etmiş,tabi anlayana.
Bence yoluna bak..
Bu adamın huyu leş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?