Onu çoook seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim banada yardım edin lutfen...

Ya maalesef biri de bana aynı şekilde gösterse ve çok kilolu bir erkek olsa, bende derim ki kilolu olmaz. Ama adam seni tanımıyor, bilmiyor, içini bilmiyor, normal bence o şekilde değerlendirmesi. Verdin şimdi kilonu, madem sana yanaşıyor, sende şans ver ona. Tanı. Zaten o zaman anlarsın ne olduğunu. İleride de kilo alırsan(hamilelikten dolayı), onu normal karşılar tabi ki, doğanın kanunu sonuçta bu.

Bence kilodan dolayı istememesi normal. Bu demek değildir ki ileride de kilo aldığında vazgeçecek. Mesela benim sevgilim kel olsaydı ve ben onu uzaktan görseydim tanışmak istemezdim. Ama şimdi kel kalsa bu benim için hiç problem olmaz çünkü mevzu dış görünüşten çıktı artik. Kalbini seviyorum onun. O yüzden bu durumu takmayın.. davranışlarına bakılırsa o da beğeniyor sizi. Iyi şeyler olur inş :)

su imalarda, bakislardan medet ummayin lutfen ya, sonra geliyo hayalkirikliklari.. bi niyeti varsa gelir soyler, zor mu?

Erkeklerin seni seçmesini bekleyeceğine sen seçsene. Neden seçilen olmayı tercih ediyorsun? Bunu nasıl gururuna yedirebiliyorsun? Hep erkek mi seçer?

ben olsam olumsuz bakardim canim neden dersennn
Yarin bir gun hastaligi var sagligi var bunun hamilelegi var bole ef ten puften seylere yok gelemem diyen adam yarin birgun yolda birakirsa ne olucak hayatina ole adam secki ilerde uzulmeyesin
Bosverr bence sen bunu

çocuğa evlilik amacıyla gösterdiler iki yıl önce . ve iki yıl bu çocuk kimseyi bulamadı öyle mi . onun hayatında biri olmadığına emin misin konu sahibi iki yıl biraz fazla bir süre yani evlenme niyeti olan biri için .

kilo kısmına gelecek olursak . tebrikler azmeden ve önünde takılacak engeli olmayan böyle zafere ulaşır işte . 68 kilo biraz fazla inşallah dr kontrolünde vermişsindir . bu yorumun bu kısmı diyet sayfasına ait

evet bulamadı bulabilseydi evlenirdi cocugun yaşı var hem bnimle isi olmazdi biri olsa hayatinda oyle abaza bi tip degil

Eğer ''mantık evliliği yapacağım, birbirimizden hoşlanıyor olmamız yeterli'' diye bakıyorsanız takılmayın önceki mevzuya. Belli ki kilo verdikten sonra farketmiş sizi. Fakat beni gerçekten seven biriyle evlenmek, beraber olmak istiyorum diyorsanız sizi kusurlarınızla sevemeyen bir insan sizden her an vazgeçebilir. Gerçi siz evleneyim mi diye sormamışsınız ama ben genel olarak fikrimi belirteyim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…