- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Ben seviyorum ama ondan bisey varmi anlattiklarimdan yola cikarakk??68 kilo verdiniz valla tebriklerrrroda sizi seviyorsa sizde seviyorsanız olsun beyaa bu iş
ee var bence..bukadar tesadüf olmaz heralde...Ben seviyorum ama ondan bisey varmi anlattiklarimdan yola cikarakk??
22 yasindayim 82 kiloyum 1.87 boyundayim diyet ve sporla verdm
su imalarda, bakislardan medet ummayin lutfen ya, sonra geliyo hayalkirikliklari.. bi niyeti varsa gelir soyler, zor mu?Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
utanfac biriyse zorsu imalarda, bakislardan medet ummayin lutfen ya, sonra geliyo hayalkirikliklari.. bi niyeti varsa gelir soyler, zor mu?
Erkeklerin seni seçmesini bekleyeceğine sen seçsene. Neden seçilen olmayı tercih ediyorsun? Bunu nasıl gururuna yedirebiliyorsun? Hep erkek mi seçer?Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
yok yok hic oyle bi niyetim yok onceleri hic dikkat etmiodum kendime yediklerime falan smdi herseye dikkat ediyorumBravo dogrusu. Boyunuz da cokmus ya masallah masallah. Allah nazarlardan korusun. Bir daha sakin almayin olur mu? Cok gencsiniz çünkü. .
Merhaba benim bundan iki sene kadar oncesinde yakin bir akrabam bi cocuga beni evlenmek maksadiyla gostermis ben o zamanlar kiloluydum cocuk haliyle kilolu demis istememis gosterildigimden haberim bile yoktu suanda zayifladim banada yeni soylediler üzülmeyim diye soylememisler neyse bu cocuk beni her gordugunde gozumun icine bakio kipkirmzi oluo heyecan yapıo sanki eli ayagi birbirine dolasio gbi ben arkasinda bile kalsam kafasını cevirip baktigini biliorum is yerinin onunden gecerken bi kere bakistik ve arkmdan mehmet erdemin aciyi sevmek olurmu sarkisini son ses acti bi dahaki gecisimde de kiz is arkilerinin yanindaydi bni gorunce erkek arkilerinin yanina gtti hatta birinin kulagina bisey dedi o arkiside bna bakti gulumsedi bni gorunce normalde tane tane konusan adam hizli hizli konusmya baslio sanki bide bikere yengemle gttik yengeme once abla dedi sonra yengecigim dedi bide tesadufen ilk karsilasmamizdi durakta karsilastik omzuma carpti belki yanlislikla olmustr demistm ama sonralari bukadarida yanlislik olamaz diye dusunuyorum artik ilk kndi kendime kendine gel dedim o seni dis gorunusunle yargilamis biri mutlu olamazsn dedim ama yuregime soz gecmio bu benim nasibim diyorum hep kilitlendm adeta obat karsi ne yapicagimi bilmiorum yardim edin ne olurr hic boyle seyler yasamadm daha once çocuğun babasi beni bilmiodu sadece cocuga gostermisler beni ama babasida bakio ailemi incelio bastan asagi sizce amaclari ne varmi biseyler bna karsi çocuktan bi yesil isik varmi??
merak ettim başka bir sitededemi açılmış konu
dipnot.
evet buldum. :)
Evet orda dalga gecildigi icin abazalarla ugrasmaktan bu siteyi daha uygun buldum da paylastim bi art niyetim yok yani
Evet bu sayfadaki yorumlari falan okuyunca cesaret ettim yazayim dedim bu sayfayi daha etkileyici buldumFacebook ta bir sayfa ya insanlar hiç karşıdaki kırılır mı üzülür mu demeden ağzına geleni yazıyor
Diyet ve sporla canim68 kiloda kaldım ben şuan konudan koptumNasıl verdin arkadaşım yaaaa
evet bulamadı bulabilseydi evlenirdi cocugun yaşı var hem bnimle isi olmazdi biri olsa hayatinda oyle abaza bi tip degilçocuğa evlilik amacıyla gösterdiler iki yıl önce . ve iki yıl bu çocuk kimseyi bulamadı öyle mi . onun hayatında biri olmadığına emin misin konu sahibi iki yıl biraz fazla bir süre yani evlenme niyeti olan biri için .
kilo kısmına gelecek olursak . tebriklerazmeden ve önünde takılacak engeli olmayan böyle zafere ulaşır işte . 68 kilo biraz fazla inşallah dr kontrolünde vermişsindir . bu yorumun bu kısmı diyet sayfasına ait
çocuğa evlilik amacıyla gösterdiler iki yıl önce . ve iki yıl bu çocuk kimseyi bulamadı öyle mi . onun hayatında biri olmadığına emin misin konu sahibi iki yıl biraz fazla bir süre yani evlenme niyeti olan biri için .diyetisyen yardimiyla verdim
kilo kısmına gelecek olursak . tebriklerazmeden ve önünde takılacak engeli olmayan böyle zafere ulaşır işte . 68 kilo biraz fazla inşallah dr kontrolünde vermişsindir . bu yorumun bu kısmı diyet sayfasına ait
utangaç biriyse zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?