onu dusunmek bencıllıkmıs.hepte hatalı olan benım zaten

Sakın birlikte olma,ayrıca seni cepte gordugu için bu kadar eziyor. Yasın kaç,belki daha iyilerini bulursun ndn bırakmıyorsun.

böyle bi şeye kalkışma canım sakın böyle bi şey yaptığın an onun esareti altına gireceksin ve nasılsa benden ayrılamaz bana mahkum düşüncesiyle her dediğini belkide yaptırcak ve eminim böyle olucak sende herşeyine he diceksin geri dönüşün çok zor olucak skın canım geleceğini düşün insanoğlu en kıymetli anasını babasını kaybediyoda zamanla acısına katlanıyo sen neden bu kadar korkuyorsun boşluğa düşmekten hiç korkma derim geleceğin söz konusu evlilikten sonrası daha zor olur ayrılması yıkım yaşarsın ama şuan daha kolay atlatabiliceğii düşünüyorum böyle bi dik kafalı dediğim dedik birisiyle önür geçmez bi yerde patlak verir ve sen mutsuzluğunla başbaşa kalırsın iyi düşün derim canım

hakllsınız tek ıhtıyacım olan cesaretımı toplamam ıns tez zamanda onuda toplayacagım.

Merhaba ama simdi okudum su an seviyosun diye ayrilmak istemiyorsun ondan ayrildigin an bosluga duseceksin belki depresyona gireceksin fakat zaman gectikce unutamasanda yokluguna alisacaksin.yeni baslangiclar yasayacaksin. Fakat.. evlenirsen bir kac ay sonra bu sevgin nefrete dönüşebilir. .

Sen o çocukla evleneceksin ve buraya en fazla 5 ay içinde konu açacaksın.

okudun mu :) haklısn

hicbirsey anlamadim.
sadece garantiye almak icin birliktelik konusu haric.
ve sakin ama sakin izin verme buna..
ayrica nezamandir taniyorsun bu cocugu? bana hic guvenilir gelmedi.. sende gözlerini dört ac ve guvenme..
evlenmek istiyorsanda aceleye getirme

K bakma hepsini okuyamadim erindim biraz gizemli ol.bırak o kovalasin.sen onun laflarına alın

Hadi seviyor olmanı geçtim de bu adamın nesine güveniyorsun sen onu çok merak ettim.. Bu karakterdeki birinin neyine güvenebilirsin inan anlamakta güçlük çektim.. Onun sana zerre güveni yok, sen seviyorsun güveniyorsun tut ki evlendin ee ne olacak peki hapis hayatı yaşayacaksın eve 5 dk geç gelsen nerdeydn kim bilir diyecek.. Şu sana güvenmiyorum birlikte olalım da ne demek ya ne kadar iğrenç bir düşünce ve sen nasıl olur da bu sorusundan sonra haydi naş diyemiyorsun.. Bir şey da söylemek istiyorum sana zerre değer vermiyor.

Siz bu adami seviyorsunuz ama galiba kendinizden nefret ediyorsunuz. Ay boyle adamla omur gecer mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…