- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
seni ayrılmaya götürmeyen sebepler ne peki olumlu yönleri neler?hepınız teker teker boyle degınce elle tutulur bıseyın olmadıgını tekrar anladım tek yanı guvenılır
guven vermesı,sonradan bı sekılde u donususeni ayrılmaya götürmeyen sebepler ne peki olumlu yönleri neler?
güven vermesi güzel bişey ama o sana güvenmiyo o nolcakguven verme
guven vermesı,sonradan bı sekılde u donusu
ona vercek cevabım yok..güven vermesi güzel bişey ama o sana güvenmiyo o nolcak
evet nazlı olan osenin sözlü kız evi naz evini yanlış anlamış evleri karıştırmış o
Sakın birlikte olma,ayrıca seni cepte gordugu için bu kadar eziyor. Yasın kaç,belki daha iyilerini bulursun ndn bırakmıyorsun.merhaba hanımlar...benım sorunum sozlum cok alıngan cok kaprıslı hep ben haksızım yanı soyle cımbızla ceker gıbı sorunu hopp ceken esas kavgadan uzaklasır ve benım bır kelımem uzerınden kavga ederız.yıllardır bu boyle tabı sevdıgım ıcın tamam ddım hep acıklama yaptım o gerı adım attıgımda daha cok ustume gelen kısı oldu.ozur dılerım ıncelıkten kırılcan der..sevdım yuttum,ılıskı ona kalsa bu kadar ılerlemezdı bendn daha heveslı evlılıge ama hıc tavız vermez.ha dıyeceksınız kı arama .. aramasam da sucluyum .. ben arıcakmısım o benım musaıt oldugum anı nereden bılecekmıs.eskaza tel mesgul olur aldatıyo olurum.
burclara baktı senın burcun sevdıgıne baglı demek haa ondan mı eskı sevgılınle uzun surdu dedı .. eskıden gezerdım cevrem vardı.suraya gıttım dedım kımle gıttın kım bılır dedı..sonra oyle dermıyım oldu.yıne hatalı benım cunku kotu nıyetlı olan benım..
manevı anlamda bu sekılde ve bana senın karsında herseye tamam dıyen bırı yok kafana sok dedı..maddı anlamda ıse ben dıcekmısım benı sınemaya gotur sunu yedır vs acılaması bu..maddı anlamda ne mecbur hıssettıgı ıcın aldıgı bırkac bırsey zorakı.işi asgarı ucret ama sorun mu benım ıcın sorun degıl.her konuda yardımcı oldum fedakar oldukca daha cogunu ıstedı.yanımda baska kızların muhabbetını actı(eskı)cok kırdı ... rahat yasam ıstemez mıyımherkes kadar evet bu sorunun cevabı iş buldum.sen sımdıden gozun yukseklerde.ben nereyı ıstersem orası.benım arkamda olcaksın.bencılsın saydırdı.senın borcun benım borcum neden boyle dıyosun dıyorum.sen bencılsın kendını tekrarlıyor.sakınce dıyorum kı yanlıs anladın mutlu olman ıcın ıstedım.ıstemezsen yıne arkandayım.bılıyor kı masumca soylenen bır soz ama benım sozlum ne yaptı ne ettı yıne haklı oldu.onu dusunmek mı kotuluk_
konuyu onun erkeklıgıne cektı sok oldumsevıyorum dedım soz kestık sevıyorum dedım affettım gercekten her zaman tamam der susarım.sevgılıler gunuyle ılgılı bır plan bıle yok.her zaman bana bırsey alcak olur ama almaz bır bahane ıle.yılbasını kutlamadık ben bıraz fazla onemserım bunları maddı veya manevı herkes kendını senede bır defa bıle olsa ozel hıssetmek ıster.cok sevıyoken bunlar hakkım mı .. hıc cevremde ınsan bırakmadı dugunum olacak kımseye davetıyemı veremıcem ne acı
aılem kırmadı soz yaptık cok sevıyordum ama ıstemıyorlar o da kendını garantıye almak ıcın evlenmeden bırlıktelık ıstıyor sırf son anda vazgecmemek ıcın
hıc kaybetme korkusu yokSakın birlikte olma,ayrıca seni cepte gordugu için bu kadar eziyor. Yasın kaç,belki daha iyilerini bulursun ndn bırakmıyorsun.
her ılıskıde olan mıOkurken bunaldım yahuher iliskide olan sorunlar bunlar.
hakllsınız tek ıhtıyacım olan cesaretımı toplamam ıns tez zamanda onuda toplayacagım.böyle bi şeye kalkışma canım sakın böyle bi şey yaptığın an onun esareti altına gireceksin ve nasılsa benden ayrılamaz bana mahkum düşüncesiyle her dediğini belkide yaptırcak ve eminim böyle olucak sende herşeyine he diceksin geri dönüşün çok zor olucak skın canım geleceğini düşün insanoğlu en kıymetli anasını babasını kaybediyoda zamanla acısına katlanıyo sen neden bu kadar korkuyorsun boşluğa düşmekten hiç korkma derim geleceğin söz konusu evlilikten sonrası daha zor olur ayrılması yıkım yaşarsın ama şuan daha kolay atlatabiliceğii düşünüyorum böyle bi dik kafalı dediğim dedik birisiyle önür geçmez bi yerde patlak verir ve sen mutsuzluğunla başbaşa kalırsın iyi düşün derim canım
okudun mu :) haklısnMerhaba ama simdi okudum su an seviyosun diye ayrilmak istemiyorsun ondan ayrildigin an bosluga duseceksin belki depresyona gireceksin fakat zaman gectikce unutamasanda yokluguna alisacaksin.yeni baslangiclar yasayacaksin. Fakat.. evlenirsen bir kac ay sonra bu sevgin nefrete dönüşebilir. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?