onu dusunmek bencıllıkmıs.hepte hatalı olan benım zaten

Bendede senın kı nden vardı 7 sene önce ne eksik ne fazla,ama ben ayrıldım ve her aklima gelince kendime kiziyorum ve suanki halime binlerce kez sukrediyorum ve hep ayrılmadan senin gibi nasıl dayanacagim demiştim ama kendine güven ve bırak onu. evlilik öyle baba evinden sevmeye benzemez demekki sana söylediklerini kendisi yapıyor emin ol gerçek seven sonuna kadar güvenir sana söylediklerinin 1 tanesini bile sevdigine söylemeye utanır

hepınızden allah razı olsun.o kadar yalnız kaldım kı bıtırsem bosluga dusmus gıbı olacagım.kımsem yok bır tek arkadasım.

bu adam hayatinda oldugu surece tabiki cevrende kimse kalmaz..
kendini atese atma,evlenmek icin evlenme sakin sakin..
evlilik oyle baba ocaginda sevgiliyle arada gorusmeye ve mesajlasmaya asla benzemiyor.
sana yeryuzunde adam mi kalmadi Allah askina?
kendi evladimdan pay biciyorum ya o kadar emekle evlat buyutuyoruz elin ugursuzu uzsun diye mi? o uzulurken bide aile bin kat daha kahroluyor..
hele ki sakin ola birliktelik yasama bu adamla.

bence bilinç kaybı yaşıyorsun başka türlü bu adamla birlikte olabilecek aklı başında bir kadın bilmiyorum...bu pozisyonda evlilik ehliyetininde olmaması lazım..tez zamanda gözünü aç diyeceğim ama sen evlenip sindirilmeye hazırsın sanırım.

Şakamı bu adam!! Daha nişan bile yok hoş nişan olsa kaç yazar senin bu adamla evliliği demek, onurundan,kadınlığından hatta ileride anneliğinden vazgeçiceğin demek. Böyle taviz verilirmi, sen hiç değer vemiyormusun kendine.Hayatını nasıl ona endekslersin, böyle bir kişiliğe sen koca! diyecek babamı dedirttireceksin! Adam adam değil kusurabakma böylesinin üzerine ben sümüğümü atmam çok afedersin ama cidden ben okurken ne hale geldim seni de düşününce hesap et!!!Elim ayağım boşaldı!

Ne aşklar unutuluyor, ölümler geliyor alışıyoruz.Defet bu adamı ve kendi değerine bak. Garanti altına almak için seninle olmak isteyen adama sen nasıl hala birşeyler hissdebilir gelecek pşanları kurabilrisin Allah aşkına!! Yok daha yazmıycam..Lütfen kusurabakma sert olduysam ama sende beni anla, yazdıklarının karşılığı çokd aha ağır şeyler.Değerini bil lütfen, harcatma kendini...

evlılık ehlıyetınde olmamak nedır
aksıne tesekkur ederım sıze

Iste evlendikten sonra seni eve kapatip disari cikmana izin vermeyecek adam bu. Daha sozluyken boyleyse evlenince neler neler yapar allah bilir.Hani ezik psikolojisi derler ya onunkide o tur bence. Senin kendini gelistirip onu gecmeni istemiyor. Aslinda bilmiyor ki sen gelisirsen oda gelisir. Anliyorum onu seviyorsun ama bu iliski evlilige giderse cok pisman olursun bence. Asklar belki unutulmaz ama emin ol bazen iyiki de olmamis dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…