Onu geri kazanmak istiyorum,ne yapmalıyım?

Ay inanmıyorum şuan o kadar mutluyumki sanki biz barıştık gibi oldum acayip sevindim :)
Hep mutlu olun bundan sonra seni üzgün görmek istemiyorum olurmu yeterince çektin acını zaten...
Mutluluklar...

Düzelir mi diyorsun canım ya .
Alırım sonuna kadar alttan alıcam.
İzinsiz adım atmıcam , kavgaya mehil hiç vermiyeceğim.
Soğuk davranırsa üstüne gitmeyeyim değil mi ?
Bende inanıyorum bir süre sonra eski aşık adamı bulucam

Baştan sona okudum canım.
Ama şu kırmızı satırlarda cok sevindim senin adına :)
Çok mutlu olursunuz inşallah

Son düzenleme:
Ay inanmıyorum şuan o kadar mutluyumki sanki biz barıştık gibi oldum acayip sevindim :)
Hep mutlu olun bundan sonra seni üzgün görmek istemiyorum olurmu yeterince çektin acını zaten...
Mutluluklar...

Ay sağol tuğçem yaaaaa
Bende artık acı çekmek istemiyorum.
Dua et benim için.

Sana mesaj atıyordum kutum doluymuş kaldı öyle mesaj at bugün olanları

Gitme canım biraz rahat bırak zaten geri döner sana merak etme.
1 aya gene eski haline döner merak etme
Biz atlattık çok şükür çok uğraştım senin gibi
Şuan ilk günki gibiyiz

ahhhh çok mutlu oldum çok biliyordum seni sevdiğini yazdıklarına bayıldım.inşallah bundan sonra hiç aranız bozulmaz.hep böyle olursunuz.mutlu olun hep canımmm:)

ahhhh çok mutlu oldum çok biliyordum seni sevdiğini yazdıklarına bayıldım.inşallah bundan sonra hiç aranız bozulmaz.hep böyle olursunuz.mutlu olun hep canımmm:)

Amin canım yaa dua edin yoluna iyice girsin herşey.
Sapasağlam değiliz hala
Korkularım var ama aşacağız Allah izin verirse

canım bu kadar olur gerçekten benim sevgilimde aynı bu özelliklere sahip şu zamandaki erkeklerden çok çok farklı o sebeple onu kaybetmemek uğruna türlü uğraşlar verdim ya..
benimkide hiç ama hiç kolay olmadı o kadar inatçı bir insan ki 2 ay boyunca telefonlarıma mesajlarıma cevap vermedi düşün yani eğer hatanı anladığını ona davranışlarınla gösterirsen asla sorun kalmayacak buna eminim vee şuna bizzat şahit oldum bu tür ayrılıkların sonrasında ilişki çok daha sağlamlaşıyor canım biliyomusun yani o beni bende onu çok severdim evet ama şu son yaşananlardan sonra daha bi aşık olduk sanki birbirimize daha bi kuvvetlendi aramızdaki bu bağ hatta bunu böyle yaşayan tek ben değilim örneğini çok duydum bence sizde öyle olacaksınız ama lütfen çok hassas davranmaya özen göster canım evet o bi süre sonra sana yine bağlanacak ama işte o bağlanma sürecinde herşeyi iyi kontrol etmelisin onun yapmandan hoşlanmadığı herşeyi terket mesela ve en önemlisi güven sorunu onu aşmak için herşeyini söyle yani o sormadan sen söyle bu onların çok hoşuna gidiyor mesela çarşıya mı çıkacaksın bi msj at '''bitanem ben çarşıya çıkıyorum haberin olsun istedim, seni seviyorumm'''' de gönder bu gibi ufak şeyler emin ol ilişkinizi sağlamlaştırıyor ve güven sorununu zamanla ortadan kaldırıyor.

Son düzenleme:

Ah canım bilmem bi kere şu arkadaşımla buluşcam dediğini benle kurulu bir hayatı vardı.
Hayatının merkezi değil ta kendisiydim resmen.
Şuan yine de şaşırıyorum bu hallerine.
Çünkü o kadar soğuk ki , garantisi yok sanki hiç birşeyin.
İnşallah bizde eskisi gibi oluruz. Birbirimize öncekinden daha aşık devam ederiz yolumuza.
Bakalım hayırlısını diliyorum
Rabbim inşallah herşeyin yoluna girmesini sağlar.
Korkularımı geri de bırakırım

canım sen çok karamsar bakıyosun ama olaylara bunu yapmamalısın öncelikle mesela artık ben eminim beni sevmiyor diyodun sürekli bak yine birliktesiniz korkularını çok iyi anlıyorum şuanki düşünceni türlü türlü şeyler geliyo aklına bunları bende yaşadım zaten yaşamış biri olarak böyle konuşuyorum canım benim sen dikkatli davran benim sevgilimde şuanda öyle ben merkezli değil tamamen beni yaşatıyor hayatında karakterleri hemen hemen aynı çok benzettim onların istedikleri sadece kafalarında soru işareti kalmaması ve bunun için bizim yanlışlarımızı bize bu şekillerde gösteriyorlar tıpkı bir musibet bin nasihatten iyidir gibi sözle düzelmeyeceğimizi biliyolar böyle ayrılıklarla bizi adam ediyolar kendi aklıllarınca

Son düzenleme:

Canım karamsarım barıştık ama bana artık hiç bişey için müsemma göstermeyecek bunu da açık açık söyledi en ufak hatamda bitirmesinden korkuyorum.
Onu kaybetmekten çok korkuyorum .
Bana sağuk davransa bile bişey demeyeyim bir süre değil mii ?

bundan sonrası gelir artık canım dua etcem bol bol şimdiden başlıyorum. Rabbim ayırmasın sizi sende bana dua at canım

Amiiiin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

neden ayrılmıstınız yazar mısın???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…