- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Canım sakin ol.Çok fevri kararlar veriyorsun.Bu kadar adım attığına da şükretmelisin.Biraz daha sakin davransan emin ol daha iyi olacak.Elinden gelenin fazlasını yaptın.Sana geriden durup beklemek düşer.Sabırlı ol.Boğma erkek arkadaşını.Zor bir durum ama emin ol zamanla düzelecek.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Bir gelişme oldu
erkeklerin hepsi mi aynı benim ki intikam için aynı şeyleri yapıyor aynı durumdayız o yüzden heyecanım iki kat ve burda ki yorumları okumaktan kendimi alamıyorum. Buhte bu zaman çok ağır geçiyor ama sadece sabır mı? yeterli mi olcak bu durum. Canım neden hattını kırdın ki??:S:S(
salypol sabırla da olmuyor evet ama.Bu şekilde de sonuç olmuyor.Ne kadar üstüne düşersen o derece nazlanıyorlar.Vallahi üzmüycem ben artık kendimi.Herşeyin hayırlısı.Onların doğası ile bizim doğamız çok farklı.
Ben hattı kırınca muhtemelen tutuşmuş olmalı ki evi aradı
Evde kimse yoktu allahtan ben açtım. Şaşırdım tabi .
O telefonu açıcaksın dedi.
Kırdım hattımı artık seninle konuşmak istemiyorum bunu istemiyormuydun sende dedim.
Ben nasıl o hattı kırarmışım şimdi daha mı iyi olacakmış böyle bişey kazanamazmışım.
Artık kazanmak istemiyorum dedim
İyi tamam dedi tamam dedim kapattı.
1 saat sonra yine aradı gerçekten hattı kırmışmıyım .
Evet dedim evet kırdım.
O böyle olsun istemiyormuş , o beni sevdiğini , bensizliğin zor olduğunu inkar etmiyormuş.
Ama şimdi barışsak yine aynısı olurmuş , bana güveni inancı yokmuş .
Bende dedim ki aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun yeterrrrrrrr. Barışmayalım diye kırdım hattı işte dedim.
Bana gelicem bugün yanına dedi. Tamam dedim gel. Ayarladık işte.
Saat 7 de herzaman ki yerde buluştuk 1 saat oturduk konuştuk.
Bana çok haklı sebepler sundu ben konuşamıyorum ki gözlerim dolup duruyor. Ama geçen gün hiç konuşamamıştık bugün enine boyuna konuştuk. Dedim tamam haklısın ama bunlardan biter mi bana sen olsan dururmuydun dedi.
1.5 aydır yalvarıyorum sana dedim. Ben bana yalvar istemiyorum ki dedi. Ben eskisi gibi olalım istiyorum dedim. Beni 1 sene boyunca çok hırpaladın dedi.
Peki tamam ozaman dedim resti çektim . Kalkalım geç kalıcam dedim. Tamam dedi.
Yağmur yağıyordu durağa giderken elimi tuttu sonra bana sarıldıİçimden noluyoruz dedim hihihihihi
Kulağına yeni bir sayfa açalım dedimo da bana roman yapıcaz artık dedi lütfeeeen dedim tamam açalım dedi.
Sonrada son sayfaya kim bilir ne yazıcan çok merak ediyorum dedi.
Bende seni seviyorum yazıcam dedim sarıldım o da sarıldı.
Şuan barıştık
ayyyy bu son zamanlarda aldığım en güzel haber oldu sanırımmçok ama çok sevindim canımmm biliyodum ben ama resti çekmen süper olmuş bazen bu gerekiyooo tebrik ediyorum canım benim o romanınız bir ömür boyu hiç bitmeden hep mutluluklarınızı yazsın inşallah
Artık çok dikkat etmem lazım en azından bir süre , tekrar eskisi gibi olana kadar dikkat etmeliyim.
Yoksa birdaha dönmez hata sınırımı doldurdum çünkü kredim kalmadı pek fazla.
Tekrardan iyice bağlamalıyım :26:
İnşallah hep mutluluklarımız olur canımmmmm.
Ben hattı kırınca muhtemelen tutuşmuş olmalı ki evi aradı
Evde kimse yoktu allahtan ben açtım. Şaşırdım tabi .
O telefonu açıcaksın dedi.
Kırdım hattımı artık seninle konuşmak istemiyorum bunu istemiyormuydun sende dedim.
Ben nasıl o hattı kırarmışım şimdi daha mı iyi olacakmış böyle bişey kazanamazmışım.
Artık kazanmak istemiyorum dedim
İyi tamam dedi tamam dedim kapattı.
1 saat sonra yine aradı gerçekten hattı kırmışmıyım .
Evet dedim evet kırdım.
O böyle olsun istemiyormuş , o beni sevdiğini , bensizliğin zor olduğunu inkar etmiyormuş.
Ama şimdi barışsak yine aynısı olurmuş , bana güveni inancı yokmuş .
Bende dedim ki aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun yeterrrrrrrr. Barışmayalım diye kırdım hattı işte dedim.
Bana gelicem bugün yanına dedi. Tamam dedim gel. Ayarladık işte.
Saat 7 de herzaman ki yerde buluştuk 1 saat oturduk konuştuk.
Bana çok haklı sebepler sundu ben konuşamıyorum ki gözlerim dolup duruyor. Ama geçen gün hiç konuşamamıştık bugün enine boyuna konuştuk. Dedim tamam haklısın ama bunlardan biter mi bana sen olsan dururmuydun dedi.
1.5 aydır yalvarıyorum sana dedim. Ben bana yalvar istemiyorum ki dedi. Ben eskisi gibi olalım istiyorum dedim. Beni 1 sene boyunca çok hırpaladın dedi.
Peki tamam ozaman dedim resti çektim . Kalkalım geç kalıcam dedim. Tamam dedi.
Yağmur yağıyordu durağa giderken elimi tuttu sonra bana sarıldıİçimden noluyoruz dedim hihihihihi
Kulağına yeni bir sayfa açalım dedimo da bana roman yapıcaz artık dedi lütfeeeen dedim tamam açalım dedi.
Sonrada son sayfaya kim bilir ne yazıcan çok merak ediyorum dedi.
Bende seni seviyorum yazıcam dedim sarıldım o da sarıldı.
Şuan barıştık
ohhhh yaa bu son zmanda aldıgım en iyi haber. hadi hayırlısı. ben sana ne demiştim döner sna seviyo diee. erdim mi ne:):):):) çokk sevindimmmmmmmm
Hele şükür yaaa :)
canım evet bu süreç çok önemli artık senin için aynısını bende yaşadığım için biliyorum kesinlikle üzerine gitme aramalarını azalt çok sık görüşmeyin ki birbirinizi çok daha özleyin inan bu sevgiyi çok sağlamlaştırıyo sürekli yumuşak bir dille konuş onunla mızmız kız rolünden çık mesela bunları bende yaptım ve başarılı sonuçlar elde ediyorum
Kuşum çoooook sevindim =) suanda tel.den giriyorum ama yazmadan edemedimdilerim ki Allah ayırmasın bir daha sizin gibi asıkları. Darısı bütün sevip te kavusamayanların basına
Bende çok sevndim canımmmbak hemen sen istemiyorsun anlamında konuşuncca sen etekleri tutuşmuş resmen sevindimmmmmmmm inş. bundan sonra sorun yaşamazsınız
Allahım darısı benim başıma ya
He vallahi ya hele şükür
Çok dikkat etcem canım önerilerini dikkate alacağım.
Özellikle trip naz olayını bir süre askıya alıyorum.
En zorunu şimdilik başardım bundan sonrası kolay olur inaşallllaaaaaah.
Anlayışlı , tatlı dilli , sinirleri alınmış bir sevgili olacağım bir süre :18:
ben ne fenaydım ya sürekli arardım msj atardım üzerine çok giderdim barıştıktan sonra bunları o kadar azalttım ki bu defa kendisi benim üzerime düşer oldubi süre böyle devam ettim iyice bağlandık birbirimize şimdi çoğu kez gıcıklığı ben yapıyorum hemen küsüyorum falan hemen gönlümü alıyo sende bi süre hanım hanımcık kız moduna geç gör bak bakalım nasıl değişiyo
Canım o hep benim üzerime düşüyordu ben çok düşmüyordum şimdi yerleri değiştik. Tamam düzelmiş gibi gözüküyoruz ama benim ki senin ki gibi değil sanırım ben bu ara küsersem kesin yolu gösterir nasıl eriticem buzları tam olarak bilemiyorum. Bak sevgisinden bir gram şüphem yok ama o kadar yordum ki bensizliği bile göze alabildi. Korkuyorum o yüzden
Benimkinin sigarası yoktur , içkili ortama asla girmez ağzına sürmez. Kız arkadaşı desen bir tane bilmem. Bana hep seni bir annenin çocuğunu sevdiği gibi seviyorum derdi. Duyguları safdı kendisi o kadar temiz ki. Hayatım da gördüğüm en düzgün insan. Kaybetmek asla istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?