Onu geri kazanmak istiyorum

switseker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
29
51
3
29
Psikolojik açıdan iyi bir donem geçirmiyorum . Bu yuzden eylul ayında ilişkimi bitirdim ufak bir bahaneyle . Aradan zaman gecti . Biraz daha iyi hissediyorum kendimi .
Burclarımızı merak edecek olan olursa diye yazıyorum ;

Ben 23 yasında oglak burcuyum 95 aralık dogumluyum , o 26 yasında basak burcu . 92 eylul dogumlu .

Sizce ne yapmalıyım ? Nasıl bir adım atmalıyım ?

Konuyla burcları birbirine baglamaya calısıyorum
Yok yapamadım
Bence adım falan atma
Giden gitmiştir ,gittigi gün ölmüştürmüydü bitmiştirmiydi öyle bişeydi
Yani erkek arkadasınızın yerinde olsam dönmezdim
Konu ne bilmiyoruz ama kafanıza göre bitirmişsizniz ben bunu anladım

Doğum tarihi ve burç bilgilerinize göre onu nasıl geri kazanabileceğinizi bilemeyiz keşke aranızda nasıl bir ilişki vardı ve bitirme sebebi neydi onlardan bahsetseydiniz, bu bilgiler daha gerekli çünkü.

Psikolojik rahatsizlik geçirdiğiniz donemde hic bir sebep yokken mi ayrildiniz? Konuyu tam anlatmayip burçlara baglamissiniz olayi hic bir sey anlamadim.Ama bana kalirsa barismak icin cabalamayin zira yarin birgün tekrar bir sorununuz olabilir gerek psikolojik gerek fiziksel.Karsinizdaki kisi size bu donemde yardimci olmaya calistigi halde ayrildiysaniz yazik adama barismayin.Ama durum farkliysa bilemiyorum.

Ufak bir bahaneyle ayrılmışsınız. Şimdi iyi hissediyorsunuz diye 7 aylık ayrılık bitsin istiyorsunuz. Çocuk oyuncağı değil ki bu. Çok uzun zaman geçmiş, eski gibi olacağını sanmıyorum.

Ne rahatsızlığınız vardı, neden ayrıldınız, adam şimdi ne yapıyor... Bunları bilmiyoruz.
Burç bilgisi ne işimize yarayacak?

Beni küçük bir bahaneyle bırakıp sonra aa bak düzeldim hadi barışalım diyen birini affetmem için kör kütük, deli divane, çılgın gibi aşık olmam lazım.
Yani bence oluru yok.
Ama bi nabız yoklaması yapın isterseniz.

Çok güzel yazmışsınız ama avatarınıza bakmaktan odaklanamadım

O da insan yav, onun da duyguları var. Git deyince gitsin, gel deyince gelsin isteyemezsiniz. Psikolojik sorunlarınız olabilir ama en azından dürüst davranıp, gerçek sebeplerini söyleyerek ayrılsaydınız. Açıkçası sevgilinizin yerinde olsam sizin gibi birine bir daha güvenemezdim.

Dürüstlük önemli git konuş herşeyi naz niyaz yapmadan seviyorum seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…