Onu geri kazanmak istiyorum

Arayın konuşun bence. Olabilir depresyon ya da psikolojik rahatsızlık yaşamış ve bu dönemde ruh haliniz değişmiştir. Giden gitmiştir gittiyse bitmiştir olayı bana saçma geliyor eski sevgilisiyle evlenen bir sürü insan var. Şansınızı deneyin ama bu sefer açık olun ayrılırken yaptığınız gibi bahanelerin arkasına sığınmayın.

Bir başak kadını olarak; bir şekilde bir araya gelseniz dahi ilişkinizden büyük ihtimalle zevk almayacaktır.

Biz başaklar denenmiş bir şeyi, tekrar denemeyi sevmeyiz. Sen ondan ayrılmışsın, ilişkinize olan güveni kırılmıştır ve aklının bir köşesinde hep bu ihtimal olacaktır. Son olarak biz başaklar duygulardan ziyade mantığa önem veririz. Mantığımıza ters düşen şeyler duygularımız bile olsa görmezden geliriz. Kısacası mantığı ağır basabilir. Şu durumda bir başak olarak ben ikinci kez denemezdim. Sebeplerini de yukarıda söyledim. Çünkü biz gel gitlere gelemeyiz ve her şey net olsun isteriz.

Eşim başak ben aslan resmen eşimi anlattiniz

Burada merak edilmesi gereken şey burçlarınız değil, ilişkiyi bitirme gerekçeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…